واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون سياسيوامنيتي استاندار مركزي: بايد براي شناخت ابعاد مختلف شخصيتي حضرت زهراء(س) برنامهريزي و تفكر كرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: شهرستانها
معاون سياسي امنيتي استانداري مركزي گفت: ابعاد شخصيتي حضرت زهرا(س) عمدتا ناشناخته است كه بايد براي شناخت آن، با برنامهريزي و تفكر اقدام كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه مركزي، علي قرباني در جمع خبرنگاران افزود: براي معرفي اين ابعاد براي اولين بار اين كنگره به صورت بينالمللي با حضور علماء و روحانيون و مراجع برجسته و مهمانان خارجي با مليتهاي مختلف از كشورهاي مختلف آمريكا، آفريقا و آسيا برگزار شد.
وي افزود: در استان در كنار كارهاي عمراني ، آباداني ، معيشتي و خدمات دهي به مردم بايد كارهاي فرهنگي نيز انجام شود كه مجموع كارهاي فرهنگي انجام شده در يك سال گذشته در سطح استان از روند روبه رشدي برخوردار بوده و اين كنگره سومين كنگره بين المللي در استان است.
قرباني تصريح كرد: كنگره فاطمه شناسي كه پس از كنگره بينالمللي كربلايي كاظم و اجلاس سراسري نماز، سومين تجربه استان است با موضوع شناخت ابعاد مختلف شخصيتي حضرت زهرا(س) و تبيين حدود و حقوق زنان در عرصه خانواده برگزار ميشود.
معاون استاندار مركزي با اشاره به تأثير اين كنگره در جامعه گفت: مهمانان خارجي هر كدام ميتوانند يك پيامآور براي كشور و دانشگاهها و جوامع علمي خودشان باشند و تاثيرات فرهنگي ، علمي ، معنوي و مذهبي اين كنگره را منعكس كنند.
قرباني افزود: اين سالن با برگزاري اين كنگرهها متبرك شده و اظهار اميدواري كرد كه هر سال يك كنگره فرهنگي، علمي و معنوي در معرفي شخصيتهاي علمي و مذهبي از استان و معصومين(ع) برگزار شود.
به گزارش ايسنا عذرا عابدي، دبير كنگره بينالمللي فاطمه شناسي استان مركزي گفت: با فراخوان صورت گرفته در ارسال مقالات محققان و فاطمه شناسان ، در راستاي شناخت دقيق و عميق از آن بانوي مطهر مجموعه مقالات ارزشمند و ماندگار از شيفتگان آن حضرت در كسوت محقق، نويسنده ، استاد به دبيرخانه كنگره بين المللي فاطمه شناسي ارسال شده است كه پس از بررسي هاي صورت گرفته ، 25 مقاله برگزيده در كنگره بين المللي قرائت خواهد شد.
عابدي افزود: شش كميته علمي ، فرهنگي ، روابط عمومي، پشتيباني ، حفاظت و امنيت، برگزاري 24 كميسيون در سپاه ، نشست جلسات مشترك با علماء عظام، هماهنگي با مجمع جهاني اهل بيت، ايجاد پايگاه اطلاع رساني و پست الكترونيكي ، طراحي و فراخوان مقاله به تعداد 9 هزار برگ در سراسر كشور و برگزاري 36 نشست و گفتمان ديني در مدارس استان از جمله فعاليتها و اقدامات انجام شده در راستاي برگزاري كنگره است.
وي در ادامه افزود: براي ايجاد فضاي معنوي در سراسر استان نيز همزمان با برگزاري كنگره بزرگترين تالار اراك به نام كوثر نام گذاري و نيز مسجدي به همين نام در كوي علي بن ابي طالب (ع) كلنگ زني شده است.
ذولفقاري افزود: بررسي رويكردهاي محتوايي كنگره با پيشنهاد سپاه منطقه مركزي به بسيج اساتيد استان و با حضور 14 نفر از اعضاي علمي دانشگاه اراك، روحانيون، اساتيد دانشگاه و حوزه بررسي و 14 رويكرد اصلي به همراه 54 محور فرعي مورد ارزيابي قرار گرفت.
وي با اشاره به اينكه در كنگره هاي قبلي بسياري از ابعاد فاطمه زهرا (س) مورد توجه قرار نگرفته بود، توجه به اين ابعاد را از ويژگي هاي بارز اين كنگره دانست.
ذولفقاري توضح داد: داوري آثار پس از دريافت مقالات با همكاري اساتيد دانشگاه هاي اراك، اميركبير، پيام نور و پژوهشكده الهيات و معارف اسلامي آغاز و در داوري اوليه 100 مقاله برگزيد و به مرحله بعد ارجاع شد.
وي بررسي رويكردهاي جامعه شناسي، روان شناختي، ديدگاه هاي تربيتي سياسي، بحث هاي توصيفي و تاريخي، بحث هاي كلامي را از جمله موضوعات مقالات برشمرد كه توسط نويسندگان و محققان داخلي و خارجي در اين كنگره قرائت مي شود.
وي خاطر نشان كرد: اين كنگره در مقايسه با كنگره هاي موازي به خاطر داشتن كليد واژه هاي نقد و مقالات تحليلي از سطح علمي بالايي برخوردار است.
انتهاي پيام
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]