تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851276152




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

*راه‌اندازي نخستين تشكل زنان بازرگان ايران* ريس شوراي زنان بازرگان: كنفرانس همكاري‌هاي زنان بازرگان ايران و عراق برگزار مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *راه‌اندازي نخستين تشكل زنان بازرگان ايران* ريس شوراي زنان بازرگان: كنفرانس همكاري‌هاي زنان بازرگان ايران و عراق برگزار مي‌شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بازرگاني

با وجود اينكه زنان بازرگان نيز عضوي از اتاق بازرگاني محسوب مي‌شوند اما نمايندگان آنان در بخش كميسيون‌ها و هيات‌ رييسه اتاق ايران راهي ندارند و در حاشيه قرار گرفته‌اند لذا بايد زمينه‌هاي توانمندسازي آنان فراهم شود.

به گزارش خبرنگار بازرگاني ايسنا، فاطمه شعباني ـ رييس شوراي بانوان بازرگان ايران ـ در يك نشست خبري با اعلام خبر آغاز فعاليت نخستين تشكل زنان بازرگان ايران به تشريح فعاليت‌ها و اهداف اين تشكل پرداخت.

وي گفت: اين تشكل در سال 85 و به دنبال برگزاري يك نشست مشورتي از سوي هيات موسس آن ايجاد شد و در سال 86 با هدف حمايت از فعاليت‌هاي اقتصادي زنان كشور در سطح ملي و بين المللي به ثبت رسيد.

شعباني با اشاره به فعاليت شوراهاي زنان بازرگان در اكثر كشورهاي جهان به ويژه كشورهاي اسلامي، مبادله تجربيات و برقراري تعامل با تشكل‌هاي اقتصادي زنان در سيار كشورها را از ديگر اهداف اين شورا برشمرد و گفت: اين شورا تلاش خواهد كرد تا براي بازارسازي و ظرفيت سازي جهت فعاليت زنان بازرگان استفاده از روش‌هاي تسهيل كننده براي ايجاد شغل و توسعه بنگاه‌هاي اقتصادي زنان افزايش يابد.

وي بر لزوم حضور نمايندگان زنان بازرگان در مراكز تصميم‌گيري و بخش‌هاي خصوصي عنوان كرد: ايجاد نمايشگاه‌هايي در سطح بين المللي و فراهم كردن زمينه‌هاي لازم براي كارآفريني زنان جوان و فارغ التحصيلان دانشگاهي،‌ حضور زنان در كنفرانس‌ها و سمينارهاي عمومي به عنوان صاحب نظر به عنوان برنامه‌هاي شوراي زنان بازرگان انجام خواهد گرفت.

رييس تشكيل شوراي زنان بازرگان همچنين با اشاره به امضاي 17 تفاهم نامه با شوراهاي زنان بازرگان در كشورهاي مصر، چين، پاكستان، امارات، اسپانيا، پرتغال، اردن، مالزي و سنگاپور عنوان كرد: تاكنون هيچ يك از اين تفاهم نامه‌ها به علت نبود تجربه همكاري‌هاي اين چنيني و نيز فعال نبودن سازمان‌هاي تسهيل كننده روابط تجاري بين بنگاه‌هاي اقتصادي ايران با ساير كشورها و نيز كمبود تجربه در دفاتر امور زنان در بخش‌هاي دولتي به مرحله اجرا نرسيده است اما در تلاشيم تا بخشي از اين قراردادها به اجرا برسد.

به گفته او اين قراردادها حاوي توافق‌هايي براي همكاري‌هاي دو جانبه،‌ در زمينه هتل‌سازي، سرمايه‌گذاري براي غذاهاي حلال،‌ لباس‌هاي اسلامي زنان و روغن‌هاي درماني با مالزي و نيز همكاري در زمينه‌هاي تورهاي تجاري مذهبي با اتحاديه زنان تاجر اردن، توسعه همكاري‌هاي نمايشگاهي و سرمايه‌گذار درست در قيمت با اتحاديه تجار زنان بازرگان پاكستان انجام گرفته است كه در حال گفت وگو هستيم.

شعباني در ادامه از برگزاري كنفرانس مشترك زنان بازرگان ايران و عراق در مردادماه سال جاري در تهران خبر داد و گفت: موافقت‌نامه‌هايي بين زنان بازرگان ايران و عراق و افغانستان انجام گرفته كه با برپايي كنفرانس‌هاي مشترك زمينه‌هاي همكاري‌ها مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا تشكيل شوراي زنان بازرگان اتاق تهران و شوراي زنان بازرگان ايران موجب موازي كاري نخواهد شد؟ عنوان كرد: در تمام اتاق‌هاي بازرگاني استان‌ها زنان عضوي از اين اتاق‌ها محسوب مي‌شوند و اتاق تهران نيز همانند ساير اتاق‌ها زير مجموعه‌اي از اتاق‌ ايران است و به طور طبيعي مي‌تواند كميته زنان را فعال كند و يا شوراي زنان بازرگان استان را نيز فعال كنند و فعاليت آنها بايد در كميسيون تشكل‌ها بررسي و تاييد و سپس به امضاي رييس اتاق ايران برسد.

شعباني در پاسخ به اين سوال كه شوراي زنان بازرگان براي افزايش تعداد نمايدگان زنان بازرگان در هيات‌ نمايندگان اتاق‌هاي بازرگاني چه برنامه‌هايي دارد؟ گفت: متاسفانه هنوز فراكسيون‌هايي كه براي انتخابات اتاق‌هاي بازرگاني فعاليت مي‌كنند به اين اعتقاد نرسيده‌اند كه تعداد نمايندگان زنان بازرگان بايد افزايش يابد لذا معتقدم با توجه به شرايط اقتصادي اين وضعيت بالانس نيست و براي افزايش تعداد نمايندگان زنان بازرگان بايد ظرفيت سازي شود.

وي تاكيد كرد: نمايندگان زنان بازرگان در اتاق بازرگاني در بخش كميسيون‌ها و هيات‌ رييسه اتاق ايران راه‌ ندارند و براي افزايش اين سهم بايد زمينه‌هاي توانمندسازي آنان را فراهم كنيم.

رييس شوراي زنان بازرگان با اشاره به برگزاري نشست‌هاي سالانه با عنوان تجليل از مقام حضرت خديجه و نقش زنان بازرگان در توسعه اقتصادي، اجتماعي كشور در سطح ملي و بين‌المللي از سوي اين شورا خاطر نشان كرد: توانمندي‌ها‌ي زنان بازرگان از طريق اجراي برنامه‌هاي آموزشي، نمايشگاه‌ها، كنفرانس‌ها، سمينارها، تبادل هيات‌هاي تجاري، برپايي نشست‌هاي مشورتي درباره موانع حضور زنان در فعاليت‌هاي كسب و كار، ايجاد مهارت در آنها انجام مي‌گيرد.

به اعتقاد وي علاوه بر توانمندسازي ايجاد اتحاد بين زنان فعال نيز به رفتارهاي گروهي بين آنها و ايجاد شبكه‌هاي ملي بين زنان بستگي دارد و براي اين منظور نيز بايد اختلافات كنار گذاشته شده و از ايجاد تشكل‌هاي اقتصادي زنان حمايت شود.

وي گفت: با ايجاد تشكل‌ها، برقراري تعامل نيز اتفاق مي‌افتد و چنانچه اختلاف نظرهايي نيز وجود داشته باشد از طريق مذاكره، گفت‌وگو و نشست قابل حل خواهد بود بنابراين با توجه به اينكه اين نهادها نوپا هستند بايد مورد حمايت قرار گيرند تا فضاي رقابت سالم نيز ايجاد شود.

انتهاي پيام
 جمعه 7 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن