پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849085236
لاريجاني/كامل/: احزاب با يكديگر ديالوگ منطقي داشته باشند غرب هم اكنون دچار غفلت مضاعف است تشكيل دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران شايعهاي فريبكارانه است
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: لاريجاني/كامل/: احزاب با يكديگر ديالوگ منطقي داشته باشند غرب هم اكنون دچار غفلت مضاعف است تشكيل دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران شايعهاي فريبكارانه است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
رييس مجلس شوراي اسلامي، تشكيل دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران را شايعهاي فريبكارانه خواند.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر علي لاريجاني در جمع خبرنگاران درباره صحت تشكيل دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران گفت: به نظر ميرسد اين يك شايعهي فريبكارانه است. اگر آنان در كار خود صادق بودند، دو سال قبل كه دولت اعلام كرد، آمريكاييان اجازه دهند، هواپيماها ايرانيان را به آمريكا برسانند، پاسخ مثبت ميدادند.
ملتي زنده است كه جهاد و شهادت را سرلوحه كار خورد قرار دهد
به گزارش خبرنگار ايسنا، رييس مجلس شوراي اسلامي روز پنجشنبه در جمع خانوادههاي شهداي هفتم تير، تصريح كرد: حقايقي كه باعث پايداري نظام مقدس اسلامي است، نبايد در ظواهر از بين برود.
لاريجاني با اشاره به اينكه مجلس شوراي اسلامي، شهداي بسياري در راه انقلاب تقديم كرده و اين امر ستوني براي درست فكر كردن در مجلس است، ابراز اميدواري كرد: نمايندگان مجلس هميشه ياد شهدا را در دل داشته باشند و براي تصميمات و وظايف خود به درستي تصميم بگيرند.
لاريجاني با اشاره به خاكسپاري پيكر مطهر 7 شهيد گمنام در محوطه مجلس شوراي اسلامي به مناسبت 7 تير يادآور شد: اين مراسم فردا در مجلس انجام خواهد شد.
وي با اشاره به نصوص اسلامي درمورد حيات و ممات گفت: برخي انسانها در اين جهان نمودي ندارند اما زندهاند، برخي ديگر نيز نمود دارند اما مردهاند، بنابراين شهدا عامل زنده بودن هستند و مجاهدين فيسبيلالله زندهاند.
به گفتهي نمايندهي مردم قم در خانه ملت، آنان كه مرگآگاهند زنده و آنان كه دچار غفلت مضاعف هستند، مردهاند بنابراين در فرهنگ اسلام موضوع شهادت عامل زنده بودن است.
لاريجاني خاطرنشان كرد: چه بسا حكومتهايي كه رفت و آمد داشته و زرق و برق دارند، اما مردهاند و حكومتهايي هستند كه زرق و برق ظاهري ندارند و زندهاند.
رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه چنانچه ملتي عنصر شهادت و جهاد را سرلوحه كار خود قرار دهد، زنده بوده و اگر غير اين باشد مرده است، گفت: شهادت روح جمعي يك جامعه را زنده نگه ميدارد زيرا بسياري از كشورها زرق و برق ظاهريشان كم نيست اما، زنده نيستند.
وي خطاب به خانواده شهداي هفتم تير با تاكيد بر اينكه آنان سبب زنده بودن امت ميشوند، گفت: غرب هم اكنون دچار غفلت مضاعف است و فرهنگ جهاد و شهادت در غرب وجود ندارد، آنان نميخواهند بفهمند و فكر ميكنند كه ميفهمند به طوري كه فاصله آنان با بيداري بسيار زياد است.
به گفته لاريجاني، وقتي با جريان بيدار انقلاب اسلامي روبهرو شدند، تلنگرها به آنان وارد ميشود.
نماينده مردم قم در خانه ملت با اشاره به اين گفتهي آمريكاييها كه در جنگ عراق گفته بودند، ما در دنيا تئوري جنگهاي نامتقارن راهگشا را در پيش گرفتهايم، اظهار داشت: آمريكاييها نميخواستند بفهمند كه ملتهاي اسلامي بيدار شدهاند و آن عنصر حيات بخش در آنها نفوذ پيدا كرده است.
رييس مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: آمريكاييها با اين واقعيت روبهرو شدند و اسم آن جنگها ديگر نامتقارن راهگشا نيست و جنگهاي نامتقارن كور است كه راه به جايي نبرده است.
وي خطاب به آمريكاييها گفت: شما نميخواستيد دموكراسي را در عراق به وجود آوريد و در محاسبه جنگ آمريكا با عراق و افغانستان نيز اعلام كرديد در اين جنگ پنج ميليارد دلار هزينه ميشود، در حالي كه اعلام شد دو هزار و 700 ميليارد دلار هزينه شده است.
لاريجاني با بيان اينكه آنان حرفهاي گندهتر از دهانشان ميزنند، تصريح كرد: اين هم شيوهاي است كه وقتي به بنبست ميرسند فرار روبهجلو را انتخاب ميكنند.
نماينده مردم قم در خانه ملت اظهارداشت: فكري كه خانواده شهدا منتشر كرد به بركت انقلاب اسلامي در حال به بار نشستن است و منطقه حال و هواي ديگر دارد زيرا اگر اشتباه محاسباتي كنند خسارت بزرگتري نصيب آنان ميشود اما معقول اين است كه به اشتباهاتشان توجه كنند.
لاريجاني در ادامه از جمله ويژگيهاي شخصيتي شهيد بهشتي به آرامش، متانت، صبوري و سعه صدر اشاره كرد و يادآور شد: شهيد بهشتي ديگران را تحمل ميكرد و به خاطر مساله سليقهيي كسي را حذف نميكرد.
رييس مجلس شوراي اسلامي، اختلاف سليقه را بد ندانست و خاطرنشان كرد: قرار نيست همه يك جور باشند، منتها نحوه مواجهه ما با اين موضوع متفاوت است؛ بنابراين اگر كسي اختلاف سليقه را مزاحم تلقي كند در جامعه تضاد ايجاد ميشود؛ اما اگر آن را نعمت بداند همه اين سلايق را جمع ميكند و در اين كثرت يك وحدت شيرين كه پايدار است به وجود ميآيد.
وي همچنين اعتدال در مشي سياسي و اجتماعي شهيد بهشتي را مهم دانست و گفت: در مشي معتدل هارموني در جامعه ايجاد شده و نظم در پناه اعتدال به وجود ميآيد و پرشهاي ناگوار در جامعه ايجاد نميشود.
نسيان نسبت به عدالت سيماي توسعه را زشت ميكند
به گزارش خبرنگارپارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر علي لاريجاني ،همچنين در هشتمين كنگرهي سراسري جامعهي اسلامي مهندسين تصريح كرد: اگر بخواهيم به وحدت ملي برسيم، نميتوانيم بگوييم افراد مختلف سلايق خود را كنار بگذارند.
وي با اشاره به همزماني اين اجلاس با هفتم تير، سالگرد شهادت شهيد بهشتي و ياران ايشان اظهاراشت: همزماني اين اجلاس بايد به ما اين پيام را بدهد كه حقيقت جوهره فكر شهيد بهشتي و سلوك او در مسايل سياسي و اجتماعي را بيابيم، زيرا اگر خود را پيرو شهيد بهشتي ميدانيد بايد كاوشي در فكر ايشان كرده و يك نوع رفتارشناسي سياسي و اجتماعي از اين شخصت داشته باشيد.
وي با بيان اينكه شهيد بهشتي در بين رهبران صدر انقلاب اسلامي خصوصياتي داشت كه ديگران اين خصوصيات را كمتر داشتهاند، خاطرنشان كرد: ايشان بر مولفههايي تاكيد داشتند و به عنوان سنت خود براي ما به يادگار گذاشتند كه يافتن اين خصوصيات براي همگان راهگشاست.
به گفتهي نمايندهي مردم قم در خانهي ملت، سلوك اجتماعي و سياسي و خصوصيات ايشان اولين مولفهاي را كه در شخصيتشان به ما ميفهماند، اعتدال است كه اين اعتدال در فلسفهي سياست اسلامي به عنوان يكي از اركان بوده و دارا بودن اين خصوصيت، پرشهاي غيرمنطقي را در جامعه از بين ميبرد.
لاريجاني تصريح كرد: دو خصوصيت در بطن مولفهي اعتدال نهفته است كه اولين خصوصيت آن ايجاد آرامش رواني و دومين خصوصيت گام نهادن در پروسهي ايجاد عدالت در جامعه است.
وي، دومين نكتهي مهم در سنت شهيد بهشتي را عقلانيت در رفتار و تفكر وي عنوان كرد و افزود: بحث عقلانيت در تفكر شيعي قوام بيشتري دارد و مبناي تفكر شيعي بر عقلانيت است.
لاريجاني خاطرنشان كرد: يكي از مباحث مهم در بحث عقلانيت در رفتار شهيد بهشتي آن بود كه ما در خصوصيات فردي و اجتماعي با واقعيت مواجهه پيدا كنيم، زيرا اگر انضباط اخلاقي داشته باشيم واقعيت آن بهتر درك ميشود. در غير اين صورت واقعيت خود را به ما تحميل ميكند و آسيب خواهيم ديد.
به گفتهي رييس مجلس شوراي اسلامي، تفكر شيعيان اعم از فقها و اسلام شناساني كه طريق عرفاني را دنبال ميكنند، پايهي اوليهي مدنيت اسلامي را بر عقلانيت قرار ميدادند.
وي، نكتهي سوم سنت شهيد بهشتي را همهجانبهگري ايشان عنوان كرد و گفت: در ادارهي خصوصيت فردي خود يك انسان موفق كسي است كه وجوه مختلف شخصيتي خود را بشناسد. اگر فقط به بعد عدالت توجه شود، به برخي وجوه ديگر ضربه ميزند. اگر كسي نسبت به عدالت دچار نسيان شود سيماي توسعه را زشت ميكند.
لاريجاني افزود: در اين شرايط با توجه صرف به توسعه و نديدن مولفهي عدالت، عدالت را ذبح كردهايم. بنابراين يك نگاه هماهنگ ميتواند شخصيت فردي و اجتماعي افراد را تكامل ببخشد و در عرصهي سياسي و اجتماعي نيز چنين است.
وي همچنين دورنگر بودن شهيد بهشتي را از ويژگيهاي ديگر ايشان دانست و گفت: بايد غايت را شناخت و در ظرف زمان و مكان آن را به كار برد كه در اين زمينه سند چشمانداز حكايت از غايتگرايي براي جامعه دارد.
لاريجاني يادآور شد: پس از فراز و فرود در كشور ما يك تئوري چشمانداز 20 ساله از سوي مجمع تشخيص مصلحت نظام به وجود آمد كه مقام معظم رهبري نيز آن را ابلاغ كرد كه آن كاري ضروري براي كشور بود.
وي در ادامه حركت تشكيلاتي در جامعه را بعد ديگر سنت شهيد بهشتي عنوان كرد و يادآور شد: شهيد بهشتي از كساني بود كه مبدع تفكر حزب و تشكيلات سياسي پس از انقلاب است بنابراين اگر اين مولفههاي سياسي شهيد بهشتي را در وضعيت حال امروز در نظر بگيريم، بايد گفت كه ايران پس از سي سال توانست با عنايت الهي و راهبري رهبران جمهوري اسلامي ايران (امام راحل و مقام معظم رهبري) به عنوان قطبي در منطقه محسوب شده و اين يك واقعيت است.
برخي تزلزلها در امور داخلي نبايد آوردههاي انقلاب را در ذهن ما كوچك كند
رييس مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: برخي تزلزلها در امورات داخلي نبايد آوردهي انقلاب اسلامي را در ذهن ما كوچك كند، زيرا از ابتداي انقلاب غربيها هيچ وقت نميخواستند انقلاب واقعيتي باشند كه با آن روبهرو شوند، بنابراين از تئوري انكار استفاده ميكردند.
نمايندهي مردم قم در خانهي ملت تصريح كرد: اين مرحلهي تئوري انكار تمام شده و قدرتهاي منطقهاي اظهار ميكنند كه ايران يك قدرت بزرگ در منطقه بوده كه توازن را برهم زده است.
به گفتهي وي، سرفرازي ملت براي اين بود كه آرمانهاي انقلاب و استراتژي رهبران انقلاب درست بود و در اين راه موفق شديم. به طوري كه ايران قطب قابل توجه در منطقه شد.
وي با تاكيد بر اينكه امروز ظرفيت ملي ايرانيان بسط يافته است، خاطرنشان كرد: نفوذ معنوي ايران در كشورهاي مختلف اسلامي، يك واقعيت و بسط منافع ملي كشور است.
رييس مجلس شوراي اسلامي اظهارداشت: گاها به دروغ و ستمگرايانه سخناني گفته ميشود كه مسالهي فلسطين به ما چه ربطي دارد در حالي كه اين سخن فريبكارانه است. اولا فلسطين كشور مسلماني است، ثانيا اگر اين را هم قبول نداشته باشيم، ظرفيت ما در فلسطين به نوعي بسط منافع ملي كشور است. در غير اين صورت معاملهاي كه با ديگران كردند، با ما نيز خواهند كرد.
به گفتهي رييس مجلس شوراي اسلامي، آن انبساطي كه از نظر فكري در منطقه ايجاد كرديم، جرات را از دشمنان گرفت و گسترش اين فكر و آرمانهاي جمهوري اسلامي به طور مستقيم بر منافع ملي تاثيرگذار است.
وي در ادامه با بيان اينكه ايرانيان به دليل داشتن سابقهي تمدني، ظرفيت نيروي انساني قوي دارند، افزود: در انقلاب تمركز ايران نيز بر روي علم و دانش بود كه سبب باروري استعداد ايرانيان شد، بنابراين بهرهگيري از اين نعمتها احتياج به مولفههايي دارد كه شهيد بهشتي بر روي آن تامل داشت و بايد به اين واقعيت نگاه عقلاني و دورنگرانه داشت تا از آن به نيكي ياد شود و سبب اتلاف منابع نشود.
مجلس و دولت بايد از انضباط عقلاني براي هدايت كشور برخوردار باشند
به گزارش خبرنگار ايسنا، لاريجاني با بيان اينكه برنامهي مدون چشمانداز 20 ساله مشخص شده است، يادآور شد: مجلس و دولت بايد از انضباط عقلاني براي هدايت كشور برخوردار باشند، زيرا در غير اين صورت، اتلاف منابع صورت ميگيرد، بنابراين اين برداشت از سنت شهيد بهشتي براي امروز كشور راهگشاست بنابراين بايد با برنامهي درازمدت با اين پديدهها روبهرو شويم تا هم ضايعاتمان كمتر باشد و هم رفتارمان براي مردم پيشبيني شود.
نماينده مردم قم در خانهي ملت با ابراز خرسندي از اينكه هر سه قوه با رهنمودهاي رهبري در اصل 44 به وحدت فكري رسيدهاند، اظهارداشت: در اين اصل امورات مردم به خودشان واگذار شده است. چرا كه فربه شدن دولت در همه وجوه به نفع كشور نيست و اين فربه شدن در امور اقتصادي زيانآور است. بنابراين اصل 44 اين مساله را پيگيري ميكند كه اگر مردم در همهي قوانين در عرصهي مسايل اقتصادي ورود پيدا كرده و رقابت كنند و همچنين در اين مسابقهي جدي وارد شوند، شكوفايي اقتصادي پيش ميآيد كه اين شكوفايي در پناه رقابت امكانپذير است.
به گفتهي وي، در استفاده از منابع و امكانات اگر مواجههي عقلاني صورت گيرد، آوردهي كشور را گسترش دادهايم بنابراين بايد تئوري داشت زيرا زيستن اجتماعي بدون داشتن تئوري حركت در تاريكي است.
وي گفت: داشتن تئوري هم ميتواند همهجانبه بوده و هم كار را غايتگرايانه و هدفمند كند.
لاريجاني در ادامه با بيان اينكه تفكرات شهيد مطهري و بهشتي درمورد دموكراسي و خصوصيات آن متفاوت از رويكرد غربيان است، اظهارداشت: اين مباحث نكات برجستهاي دارد كه اخيرا مقام معظم رهبري در جلسهاي كه با نمايندگان مجلس داشتهاند، به برخي از آن موارد اشاره كردهاند.
لاريجاني افزود: حرفي كه اين بزرگان عنوان ميكردند آن بود كه دموكراسي را از دل عدالت بيرون ميآورند و اين دموكراسي از خصوصيات نهفتهي عدالت است.
دمكراسي و مردمسالاري ديني از خصوصيات عدالت است
وي گفت: اگر در حوزهي سياست اجازه ندهيد كه مردم رقابت كنند، استعدادشان شكوفا نميشود بنابراين دموكراسي و مردم سالاري ديني از خصوصيات عدالت است و مردم خود در حوزهي سياست و استعدادهايشان حركت ميكنند.
به گفتهي لاريجاني، رژيمهاي پهلوي و گذشتگان اين خصوصيات را ندارند و اين وجوه هرچه در بين نخبگان كشور مورد توجه قرار گيرد براي بحث عقلانيت اسلامي حركتي مفيد است.
رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه اظهارداتش: كشورمان با مجموعهي شرايط و چالشهاي پيش رو، امروز بيش از هر زمان ديگر نياز به وحدت ملي دارد.
وي افزود: گرايشات مختلف و سلايق گوناگون بايد در كشور يك انضباط و گفتوگوي سالم را داشته باشند. اين عاملي است كه ما را هم در بارور كردن ظرفيتهاي داخلي و هم مواجهه با رويكرد بينالمللي كمك ميكند كه اين از ويژگي انضباط در گفتوگوي سالم است.
لاريجاني خاطرنشان كرد: هر جا كه دشمنان احساس كنند ما اتحاد ملي داريم از زبان زورگويانهي صرف صرفنظر كرده و وارد ديالوگ ديگر با ايران ميشوند اما اگر احساس كنند كه چالشهاي عميقي در حوزهي سياست در جامعه وجود دارد، اجازه ميدهند كه ورود پيدا كنند و اين مساله از نظر داخلي نيز اين چنين است.
به گفتهي نمايندهي مردم قم در خانهي ملت، جمهوري اسلامي ايران 30 سال است كه عمر اجرايي داشته و مديران ورزيدهاي نيز در اين كشور فعاليت ميكردند. بنابراين اگر ما اين سلوك را (داشتن وحدت در عين داشتن سلايق مختلف) بين احزاب، گروهها و شخصيتها به عنوان يك وظيفهي ملي در نظر بگيريم، همهي اين ظرفيتها را به كار گرفتهايم و در داخل بهتر ميتوانيم مسايل را شناسايي كنيم.
حذف و نفي افراد با انگهاي مختلف مفيد حال امروز ايران نيست
لاريجاني با تاكيد بر اينكه طرد، حذف و نفي افراد با انگهاي مختلف مفيد حال امروز ايران نيست، خاطرنشان كرد: همه كساني كه دوستدار انقلاب بوده و خود را پيرو راه امام (ره) و رهبري ميدانند، بايد از رفتار سليقهيي پرهيز كرده و با سعهي صدر همديگر را تحمل كنند. اين امر وظيفهي ملي امروز ماست.
رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تجربهاي كه در صحنههاي بينالمللي داشته است، گفت: هر زمان عدم هماهنگي در داخل كشور بود، بيگانگان صدايشان را كلفتتر ميكردند اما، هر زمان كه همگرايي وجود داشت، از دريچهاي ديگر با ما سخن ميگفتند بنابراين طبيعي است كه حريف دنبال رخنه باشد. به طوري كه اگر اختلاف را احساس كنند، از اين مساله استفاده ميكنند.
وي يادآور شد: به اخلاق سياسي صحيح در تراز انقلاب نياز داريم؛ به طوري كه شهيد بهشتي آن قدر سعهي صدر داشت كه گاهي دوستان ايشان از اين ويژگي آزرده ميشدند كه چرا با افرادي كه مخالف ايشان هستند، متواضع است؛ اين رفتار، رفتار درستي بود كه پس از سالها به ما جواب داده است و بسياري از دشمنان ما را شرمنده ميكند.
به گفتهي وي، اين رفتار، رفتاري است كه مقابله نكرده و با آرامش رفتار ميشود بنابراين اخلاق سياسي ما بايد در تراز انقلاب باشد.
بلوغ سياسي آن نيست كه تفكرات و سليقه متفاوت را رد كنيم
نمايندهي مردم قم در خانهي ملت با بيان اينكه سلايق مختلف وجود دارد و در آن ترديدي نيست، خاطرنشان كرد: بلوغ سياسي آن نيست كه تفكرات و سليقه متفاوت را رد كنيم ، بلكه بلوغ سياسي آن است كه چگونه بايد سلايق مختلف همديگر را حذف نكنيم.
لاريجاني گفت: داشتن مانيفستهاي مدون براي اجتماعات سياسي به اين معناست كه اول متعهد به كار تشكيلاتي باشيم و دوم آنكه مباني آن براي گفتوگو مشخص باشد.
وي با بيان اينكه به طور جد مخالف برخي عقايد در مخالفت با احزاب است خاطرنشان كرد: من متوجه نميشوم كه اينها چه ميگويند. افرادي كه مخالف تشكيلات سياسي در كشور هستند و يك مباني فلسفه و تاريخي نيز برايش جور ميكنند، به طوري كه نوعي سفسطهگري ميكنند، با ريشههاي انقلاب سازگار نيست.
وي در ادامه افزود: سوال ما از اين افراد آن است كه اگر شما با تشكيلات حزب مخالفيد، به دو نكته پاسخ دهيد. اينكه تئوريهايي كه بايد كشور را با آن اداره كنيم از كجا بايد آورد.
لاريجاني اظهار داشت: اگر پاسخ دهند كه از دانشگاهها بايد گفت دانشگاهها مباني تحقيقات هستند و احزاب ميتوانند آن را با عمل نزديك كنند. چرا كه دولتها در چرخهي دموكراسي تغيير پيداكرده و مجلس نيز تغيير مييابد. بنابراين اگر تئوري مسلطي نداشته باشيم، دچار خلاء تئوري و بيبرنامهگي خواهيم شد.
رييس مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: هر دولت و مجلسي چيزي را براي خود وضع ميكند. بايد گفت مديران استراتژيك را از كجا تربيت ميكنيم تا اگر دولتي بر سر كار آمد بتواند مديران خود را چينش كند.
لاريجاني يادآور شد: زماني گفته ميشد اتوبوسي ميآيند و ميروند كه علت آن است از نظر سياسي ساماندهي نشدهاند.
رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه رفتارهاي قبيلهاي در تراز نظام سياسي جمهوري اسلامي نيست و چارهاي جز تشكيلات نيست يادآور شد: زيرا تشكيلات و سازمان يافتگي دچار بلوغ سياسي ميشود و ادارهي كشور نيز معقولتر است.
وي افزود: احزاب ما بايد به اين دو مولفه به خوبي توجه كنند كه يكي از اين مولفهها مانيفست مدون داشتن و ديگري آن است كه تئوري پردازي كنند بنابراين اين كه از خود تعريف كنيم دردي را دوا نميكند. اگر اين دو خصوصيت در درون احزاب وجود داشته باشد، نجات دهنده هستند و اگر اين دو خصوصيت نبود، به يك هياتي شبيهند كه براي كار سياسي مطلوب نيست.
لاريجاني با بيان اينكه نخبگان در احزاب بايد به دو نكتهي عنوان شده توجه كنند، خاطرنشان كرد: در كشور ما اين مسايل كم وزن در نظر گرفته شده و به آن توجه كمتري ميشود، بنابراين اينكه اوايل انقلاب كمتر به اين مساله توجه ميشد، به دليل مشكلات عديدهاي بود كه توجيه داشت اما، در غايت آن بايد با وجود تفاوت سلايق زياد متحد باشيم.
به گفتهي لاريجاني، امروز اينگونه نيست كه هم يك نظم در خصوصيات حكومتي ما باشد و هم يك بلوغي در استعدادهاي سياسيمان وجود داشته باشد. اگربخواهيم به وحدت ملي برسيم، نميتوانيم بگوييم افراد مختلف سلايق خود را كنار بگذارند. همچنين نميتوان گفت كه افكار خود را كنار بگذاريم و يك فكر را بپذيريد.
نمايندهي مردم قم در خانهي ملت خاطرنشان كرد: حتي در داخل اصولگرايان نيز تفاوت راي وجود دارد و بايد اين كثرت را پذيرفت. اما، براي اينكه بتوان در درون اين كثرت به وحدت ملي رسيد بايد احزاب با يكديگر ديالوگ منطقي داشته باشند.
وي در پايان برگزاري چنين كنگرهها و جلساتي را مفيد دانست كه به مسايل ريشهايتر كشور بپردازند و نيازها مشخص شود.
انتهاي پيام
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-