واضح آرشیو وب فارسی:مهر: با حضور شهردار تهران؛جلسه ستاد مديريت بحران با موضوع گذر از بحران خشكسالي برگزار شد
جلسه ستاد مديريت بحران شهر تهران با موضوع گذر از بحران خشكسالي امروز با حضور شهردار تهران برگزار شد .
به گزارش خبرگزاري مهر، جلسه ستاد مديريت بحران با موضوع گذر از بحران خشكسالي ، صبح امروز با حضور شهردار تهران ، رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران ، مدير عامل شركت آب و فاضلاب شهرتهران ، مدير عامل شركت توز يع برق استان تهران و معاون وزير نيرو در امور آب ، در پايگاه ويژه پشتيباني مديريت بحران منطقه 4 برگزار شد.
شهردار تهران و رئيس ستاد مديريت بحران شهر تهران، در مورد برگزاري اين نشست،گفت: چنين جلساتي در ستاد بحران شهر تهران با مسئوليت شهرداري و براي حوادث غير مترقبه برگزار مي شود تا برنامه ريزي هاي لازم را انجام دهند و امروز اين نشست در مورد بحران آب و برق و خشكسالي كه دغدغه شهروندان است ، برگزار شد.
وي با بيان اين كه بايد به استفاده بهينه از انرژي و كاهش 10 درصدي آن توجه شود، افزود: در بخش انرژي برق بايد تلاش كنيم تا مصرف را روزانه 600 مگابايت كاهش دهيم و در گزارشي نيز كه امروز ارائه شد و با اطلاع رساني هاي مناسبي كه صورت گرفته ، صرفه جويي هاي خوبي در اين مورد انجام شده است.
رئيس ستاد مديريت بحران شهر تهران ابراز اميدواري كرد كه چنانچه صرفه جويي با اين روند ادامه پيدا كند ، با كمك مردم به جايي برسيم كه شركت آب و فاضلاب و برق تهران زمان خاموشي و قطع برق را كاهش دهند.
هم چنين در اين نشست دكتر مازيار حسيني ، رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران و جانشين رئيس ستاد مديريت بحران ، نيز با بيان اين كه تهران از جنبه هاي مختلف شرايط متفاوتي با ساير شهر هاي كشور دارد و نيازمند توجهات ويژه اي است ، گفت: سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهرتهران از فروردين ماه امسال بحث خشكسالي را با همه ارگان هاي مربوطه دنبال كرد و كارگروه تخصصي مشتركي تشكيل شد كه شرايط را در كوتاه مدت مانند خشكسالي امسال و اين كه چگونه اين وضعيت كم ترين صدمه را به زندگي شهري بزند و هم چنين شرايط خشكسالي در سال هاي آتي را بررسي كند و تمهيدات خاصي را براي سال هاي آينده كه روند خشكسالي ادامه خواهد داشت بينديشد.
وي افزود: بحث مصرف انرژي در كشور ما غير قابل قبول است كه اقدامات درازمدت در مسائل فرهنگي و تغيير الگوي مصرف در خانواده ها را مي طلبد.
هم چنين در اين نشست ، راهكارهايي اجرايي ستاد مديريت بحران شهر تهران براي گذر از بحران خشكسالي ارائه شد و مورد بحث و بررسي قرار گرفت كه اين راهكارها به شرح زير است:
- تدوين و پيشنهاد برنامه جامع كاهش اثرات خشكسالي در حوزه تامين آب براي بررسي تدوين و براي تصويب به ستاد مديريت بحران شهر تهران ارائه شود.
- تدوين و پيشنهاد برنامه جامع كاهش اثرات خشكسالي در حوزه تامين نيروي برق جهت بررسي و تصويب در ستاد مديريت بحران شهر تهران.
- طي برنامه اي يك ماهه بهره برداري از آب شرب شهري جهت آبياري فضاي سبز به صفر كاهش يافته و با همكاري شركت آب و فاضلاب شهر تهران ، معاونت فني و عمراني شهرداري و معاونت خدمات شهري نسبت به جايگزيني و تامين آب مورد نياز فضاي سبز از منابع غير شرب اقدام شود.
- شركت آب و فاضلاب شهر تهران با هماهنگي مناطق نسبت به تعيين محل حفاري چاه هاي اضطراري تامين آب شرب اقدام كند.
- تجهيز و بهره برداري از چاه هاي موجود آب شرب در اختيار ديگر دستگاه ها و ارگان هاي دولتي و ارگان هاي عمومي در طول گذار از حالت بحران.
- كنترل و نظارت دقيق بر جلوگيري از استفاده از آب شرب براي مصارف ساخت و سازهاي خصوصي و عمومي و برنامه ريزي براي تامين آب مورد نياز مربوطه از منابع غير شرب.
- استفاده و بهره برداري از سيستم هاي نوين آبياري فضاي سبز شهري و تدوين دستورالعمل جايگزين و استفاده از گونه هاي گياهي مقاوم و سازگار با شرايط خشكسالي.
- شناسايي ، پايش و برخورد با مشتركين پرمصرف دولتي و خصوصي در حوزه آب.
- برنامه ريزي براي تجهيز چاه هاي آب شرب و تلمبه خانه هاي شبكه آب تهران به موتور برق اضطراري.
- شناسايي ، پايش و برخورد با مشتركين پرمصرف دولتي و خصوصي در حوزه برق.
- كاهش 50 درصدي مصرف برق تابلوهاي تبليغاتي در زمان اوج مصرف.
- هماهنگي با اتحاديه هاي اصناف تهران براي جايگزيني لامپ هاي رشته اي با لامپ هاي كم مصرف.
- تامين سوخت مورد نياز براي موتورهاي برق اضطراري سازمان ها و نهادهاي عمومي شهري.
- پياده سازي تمهيدات ويژه براي صرفه جويي 10 درصدي مصارف آب و برق در همه ساختمان هاي دستگاه هاي دولتي و نهادهاي عمومي.
- ساماندهي و اجراي برنامه هاي متنوع اطلاع رساني و فرهنگي در راستاي بهينه سازي الگوي مصرف شهروندان در زمينه آب و برق.
- اطلاع رساني و فرهنگ سازي براي كاهش مصارف آب و برق از طريق افزايش مشاركت هاي مردمي توسط رسانه ملي.
- توجه به مبحث 16 مقررات ملي ساختمان.
- استفاده از سيستم هاي نوين كم مصرف روشنايي در پارك ها و مراكز عمومي.
بر اساس اين گزارش در پايان اين نشست نخستين پايگاه پشتيباني ويژه مديريت بحران كه مجهز به 50 وسيله تجهيزات امداد و نجات است توسط شهردار تهران افتتاح شد.
چهارشنبه 5 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]