واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: تجسمي
برپايي نمايشگاه عكس مجروحان شيميايي سردشت و نسل دوم آنان در خانه عكاسان
عكسهاي آسيبديدگان بمباران شيميايي سردشت در نمايشگاهي با عنوان «مجروحان شيميايي سردشت و نسل دوم آنان» از 4تا 10تير در گالري خانه عكاسان حوزه هنري روي ديوار ميرود.
به گزارش واحد خبر حوزه هنري، در اين نمايشگاه 35قطعه عكس مستند آسيبديدگان بمباران شيميايي سردشت و اثرات اين واقعه بر فرزندان و نسل بعدي آنها از آثار قادر عاقلي به نمايش گذاشته ميشود.
در اين نمايشگاه همچنين يك ويديو آرت براساس فيلمهاي گزارشي قادر عافلي از موضوع ياد شده نيز به نمايش گذاشته ميشود.
علاقهمندان براي تماشاي اين آثار ميتوانند روز گشايش نمايشگاه ساعت 17 و ساير روزها از 9 تا 19 به گالري خانه عكاسان حوزه هنري، واقع در تقاطع خيابانهاي حافظ و سميه مراجعه كنند.
آثار 15 طراح ايراني به جشنواره پوستر يونان راه يافت
آثار 15 طراح گرافيك ايراني به هفتمين جشنواره پوستر يونان راه يافت.
به گزارش فارش، هفمين جشنواره پوستر «ايتاكا» يونان امسال با تم «رؤيا» برگزار ميشود.
بنابر اين گزارش، در اين دوره از جشنواره 1900 پوستر از 1257 هنرمند 70كشور جهان ارسال شده است كه از ميان اين آثار 10 پوستر به عنوان آثار برتر انتخاب شده است كه اين 10 اثر به هنرمندان كشورهاي اسپانيا، يونان، لهستان، كره جنوبي، ايتاليا و مالزي اختصاص داشت.
آثار اين هنرمندان برتر به همراه نمايشگاهي از آثار 123 هنرمند راه يافته به بخش نهايي به نمايش گذاشته خواهد شد كه آثار 15هنرمند كشورمان نيز در ميان آثار راه يافته به بخش نهايي قرار دارد.
مرتضي آكوچكيان، آيدين عليزاده مقدم، محمد اعتمادي، فرشيد فريدي مقدم، آفاق قربانزاده، شبنم ميرهاديزاده، محمدرضا ميرزايي، هاجر مرادي، مهرداد مسلمان، عباس پرچيم، علي رضايي، رضا شري، شهاب سياوش، فريد ياحقي و هادي ارجمند 15 هنرمندي هستند كه آثارشان در اين جشنواره به نمايش درخواهد آمد.
همراهي مينياتور با لالاييهاي كودكان
ثمينه باغچهبان لالاييهاي كودكان را با كمك مينياتورهاي ايراني مصور كرد.
باغچهبان در گفتگو با ايسنا گفت: متأسفانه نه تنها بچهها، بلكه بزرگسالان هم نسبت به مينياتور، اين هنر ايراني، بيتوجهانداين در حالي است كه در هر صفحه مينياتور، اجزاي بسيار به هم پيچيدهاي وجود دارد كه هريك به تنهايي داراي معنا و عمق زيادي هستند؛ اگرچه در نهايت، مجموعه به هم پيوستهاي را به وجود ميآورند.
وي در ادامه افزود: با توجه به اين باور كه ميتوان با بزرگ و برجسته كردن اجزاي اين هنر ايراني، توجه عموم را به آن جلب كرد، با مينياتورهاي برگزيدهاي كه متناسب با برخي از لالاييهاي و متلهاست، كتابي را تهيه كردهام كه از تركيب مينياتور و متلها فراهم شده است.
ثمينه باغچهبان افزود: مثلاً براي لالايي برو لولوي صحرايي، تو از بچهام چه ميخواهي، كه اين بچه پدر داره، دو شمشير بر كمر داره، صحنهاي از آثار كلاسيك مينياتور را كه با اين لالايي همسويي داشته باشد، انتخاب و با نوارهاي طلايي، محمل و پارچههاي قديمي تزيين كردهام.
ثمينه باغچهبان هم اكنون نيز كتابي را با عنوان يكي بود، يكي نبود ويژه كودكان و نوجوانان توسط نشر نظر زير چاپ دارد. اين كتاب كه مجموعهاي از متلهاست، قرار است با تصويرگري فرشيد شفيعي وارد بازار كتاب شود.
اين نويسنده پيش از اين، متأثر از فعاليتهاي پدرش ـ جبار باغچهبان ـ، كتاب مهمان ناخوانده و مجموعه شعرهاي جبار باغچهبان را به نام جوجه جوجه، طلايي به زبان اشاره ويژه كودكان ناشنوا منتشر كرده است.همچنين كتاب دويدم و دويدم او با زبان اشاره همراه با لوح فشرده آموزشي به انضمام حقوق كودك به زبان اشاره از سوي يونيسف منتشر شده است.
چهارشنبه 5 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]