واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امام جمعه كرج:ارزشي ترين نگاه به زن در جهان نگرش اسلامي است
كرج - خبرگزاري مهر: حجت الاسلام محسن كازروني گفت: اگر با ديد حقيقي به مباني اسلام نگاه شود اين نتيجه به دست مي آيد كه ارزشي ترين نگاه به زن در آيينهاي اعتقادي و غيراعتقادي، نگاه اسلامي است.
به گزارش خبرنگار مهر در كرج، امام جمعه كرج پيش از ظهر امروز در گردهمايي كارمندان زن دادگستري اين شهرستان اظهار داشت: اسلام حقايق و محتواي نابي دارد اما با ورود به فرهنگها، اقوام و ملل مختلف پيرايه هايي به آن افزوده شده است كه اگر با آنها مورد قضاوت قرار گيرد، مي تواند به اصل اسلام خدشه وارد كند.
وي افزود: نگرش اسلام نسبت به زن از مواردي است كه به درستي انعكاس داده نشده است و دشمنان و كشورهاي غربي در صددند اسلام را با تبليغات منفي يا با نگريستن به فرهنگ برخي جوامع مسلمان نشان دهند و معتقدند اسلام به زن نگاه جنس دومي دارد.
اين مسئول خاطرنشان كرد: اين در حاليست كه به زن در جوامع غربي به عنوان كالاي تبليغاتي نگريسته مي شود و زنان در چند سال جواني مورد توجه و احترام هستند و پس از ان در انزوا قرار مي گيرند به نحوي كه در اين جوامع جايگاه زنان به عنوانمادر نيز حفظ نمي شود.
عضو مجلس خبرگان رهبري به تشريح برخي نگرشهاي اسلامي به زنان پرداخت و يادآور شد: زن بر اساس نگاه اسلامي وظيفه خانه داري به معناي انجام امور خانه ندارد اما روحيه زوجيت و تعامل نيز موجب شده زنان مسلمان در اين امر كوشا باشند و الگو قرار دادن زندگي فاطمه زهرا (س) نيز به ما اين امر را مي آموزد كه زن بايد در امور خانه داري دخالت كند و در واقع انجام وظايف خانه يك امر انتخابي است و اجباري نيست.
كازروني عنوان كرد: اسلام در زماني ظهور كرد كه عرب جاهلي دختران را زنده به گور مي كرد اما پيامبر با رفتار و گفتار خود ارزش زن را مطرح كرد به نحوي كه هر بار كه حضرت فاطمه (س) خدمت ايشان مي رسيد، جلوي ايشان بلند شده و حتي چندقدمي را به استقبال ايشان مي رفت. اين امر نه تنها به دليل علاقه ايشان به حضرت فاطمه و مقام والاي اين بانو بود بلكه در آن زمان مي توانست نوع نگاه را به زن تغيير دهد.
وي افزود: همچنين در روايتي از پيامبر (ص) آمده است كه ايشان فرمودند:"بهترين مرد كسي است كه با همسرش با احترام و كرامت بيشتري برخورد كند".
امام جمعه كرج همچنين در خصوص آيات قرآني كه مورد انتقاد برخي منتقدين است، عنوان كرد: در آيات قرآني صيغه مذكر به كار رفته است دليل عمده اين موضوع اين است كه قرآن كه به زبان عربي نازل شده است براي قابل فهم بودن بايد به زبان محاوره اي اعراب نازل مي شد در حاليكه خطاب آن به همه مومنان يا همه بشريت است و دستورات آن براي مردان و زنان صادر شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبري لازمه گسترش دين مبين اسلام و شناساندن آن به جهان را ورود محققان و اهل فن به صورت جدي در اين حوزه دانست و اظهار داشت: اين افراد بايد با توسل به منابع قرآني و روايات واقعي پيرايه هاي اسلام را از آن بزدايند و اسلام ناب را به مردم جهان معرفي كنند همچين زنان مسلمان نيز با حفظ حجاب و شان خود و الگو قرار دادن حضرت فاطمه (س) در اشاعه فرهنگ متعالي اسلامي بيشتر تلاش كنند.
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]