واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: حجتالاسلام والمسلمين نواب: دانشگاه اديان و مذاهب اسلامي بزرگترين شاخص عضو هيات علمي را دارد
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: رييس دانشگاه اديان و مذاهب فعاليتهاي اين دانشگاه را در خصوص اديان و مذاهب تشريح كرد.
به گزارش روز يكشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"حجتالاسلام والمسلمين نواب با اشاره به تشكيل دفتر اديان و حقوق بشر در ساليان گذشته گفت: از پانزده سال قبل با دكتر متكي، وزير امور خارجه كه در آن موقع معاون امور بينالملل وزارت خارجه بود، پيرامون حقوق بشر همكاري شخصي داشتيم و با توجه به اين امر، مساله اديان و حقوق بشر را در وزارت خارجه فعال كرديم.
وي افزود: احساس كرديم حقوق بشر در جهان از اين رنج ميبرد كه هنوز نتوانستهايم به دنيا بفهمانيم كه اديان داراي حقوق و قوانين مورد تأييد خودشان هستند و نميشود حقوق سكولار نوشت و به دنيا تحميل كرد.
حجتالاسلام والمسلمين نواب با بيان اين كه تاسيس اين دفتر موازي كاري با ساير دفاتري كه در اين عرصه فعاليت ميكنند نيست، گفت: ممكن است دفتري براي بررسي حقوق بشر وجود داشته باشد، اما به عنوان تخصصي «اديان و حقوق بشر» درهيچ جا نيست و در آينده دفاتري به نام اديان و خانواده، اديان واخلاق، اديان و اقتصاد و ... راهاندازي خواهد شد.
رييس دانشگاه غير انتفاعي، غير دولتي اديان و مذاهب، راهاندازي اين دانشگاه را گامي در تربيت متخصصين توانمند در عرصههاي مختلف اديان و مذاهب عنوان كرد و بيان داشت: با توجه به ظرفيت كتابخانه و تعداد اعضاي هيات علمي، اين مركز بزرگترين شاخص در بين مراكز غيرانتفاعي را دارا بود و به دانشگاه تبديل شد.
به گزارش ايسكانيوز به نقل از مركز خبر حوزه ،وي افزود: سه دانشكده شيعهشناسي، مذاهب اسلامي و اديان در اين دانشگاه فعال هستند و فعلا در صدد افزايش رشتههاي دانشگاهي نيستيم.
حجتالاسلام والمسلمين نواب موازيكاري فعاليت اين دانشگاه با ساير مراكز علمي را رد كرد و گفت: در مساله آموزشي، موازيكاري معنا ندارد. ما در دانشگاه تهران رشته حقوق داريم همچنين در ساير دانشگاه ها نيز اين رشته تدريس ميشود و در عين حال موازيكاري نيز احساس نميشود، علاوه بر اين، زياد شدن مراكز آموزشي نشانه بالا رفتن سطح توسعه فرهنگي است.
وي افزود:به اذعان دستاندركاران آموزش و پژوهش از جمله آيتالله مصطفوي، رييس وقت دانشكده الهيات بعد از بازديد از اين مركز گفت: كاري كه در هشتاد سال نكردهايم شما در چهار سال انجام دادهايد.
رييس دانشگاه اديان و مذاهب با بيان اين كه اين دانشگاه در مقطع كارشناسي ارشد و تربيت استاد و پژوهشگر فعاليت ميكند، گفت: در امر پژوهشي تا كنون هفتاد اثر عرضه كردهايم و همچنان با همان كميت و كيفيت درحال عرضه و چاپ هستيم.
وي افزود: در امر آموزش نود درصد نيروهاي ما طلبه و حداقل داراي سطح دو حوزه هستند.
حجتالاسلام والمسلمين نواب، با اشاره به اين كه دانشگاه اديان و مذاهب بزرگترين شاخص عضو هيات علمي در ايران را دارد، عنوان كرد: در مقابل 250 دانشجو 50 عضو هيات علمي داريم.
مدير مركز خدمات حوزههاي علميه از راهاندازي مقطع دكتري در اين دانشگاه خبرداد و افزود: سرفصل دوره دكتري «عرفان اسلامي و تصوف» در كميته وزارت علوم به تصويب رسيد و بقيه رشتهها را هم به ترتيب همراه با زمانبندي مشخص، راهاندازي خواهيم كرد.
حجتالاسلام والمسلمين نواب با اشاره به جايگاه اين دانشگاه در عرصههاي بينالمللي، تصريح كرد: قراردادهايي با دانشگاههاي مختلف منعقد كردهايم و از حوزه علميه قم به عنوان مركز ديني و شيعي انتظار دارند كه نگاهي هم به ديگران داشته باشد.
وي افزود: اگر ميخواهيم ديگران به ما نگاه مثبت داشته باشند، بايد به آنها نگاه مثبت داشته باشيم./05/120
يکشنبه 2 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]