واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: برگزيدگان جشنواره توليدات مراكز استانهاي صدا وسيما معرفي شدند
برگزيدگان جشنواره توليدات مراكز استانهاي صدا وسيما طي مراسمي شب گذشته، با حضور جمعي از مسئولان كشوري در حافظيه، شيراز معرفي شدند.
سرويس هنري برنا:
مراسم اختتاميه و معرفي برگزيدگان شانزدهمين جشنواره توليدات مراكز استانهاي صدا و سيما شب گذشته، 30 خرداد با حضور آيتاللهحائريشيرازي، امام جمعه شيراز و نماينده ولي فقيه در استان فارس، سيدعزتالله ضرغامي، رئيس سازمان صدا و سيما، كامران باقريلنكراني، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، محمدرضا رضازاده، استاندار فارس، جمعي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مديران مراكز استانها در شيراز برگزار شد.
دراين مراسم، آيتالله "حائري شيرازي" امام جمعه شيراز طي سخناني گفت: تمدن غرب در تأمين امنيت عاجز مانده است و هر چه به سمت امنيت رفته، امنيت او سراب و آبنمايي بيش نبوده است. از روز اولي كه بشر شمشير را به جاي سنگ گرفت، فكر كرد چيزي بالاتر از سنگ بهدست آورده و مشكل امنيتي او حل شده است اما چون اين شمشير را كسي بهدست آورده بود كه خود قدرت نگهداري و سوء استفاده از اين سلاح را نداشت، محركي شد تاديگران هم در اين عرصه تلاش كرده و صاحب شمشير شوند.
وي تصريح كرد: همه جا دانش بشري، قوت و قدرت را تأمين كرده اما در تأمين قدرت خودداري و خودنگهداري تمام دانشگاههاي عالم عاجز ماندهاند و همين ركن دوم امنيت بوده كه براي هميشه تعطيل مانده است و به همين دليل، غرب حرفي براي گفتن ندارد.
آيت الله حائري شيرازي، اظهاركرد: قدرت در توليدات رسانهها، جذابيت، جاذبه، زيبايي و جلب توجه آنها، امانت، جهت صحيح، تربيتي و سازنده آثار است. توليدات رسانهها بايد نه به دليل درست بودن جهت و امانتشان در قسمت قدرت و تأمين جاذبه كاستي داشته باشند و نه به دليل جاذبهشان در قسمت امن بودن و به دور از هر نوع بدآموزي، بايستي امين باشند.
عزت الله ضرغامي، رئيش سازمان صدا و سيما هم در اين مراسم گفت: جشنواره توليدات راديو و تلويزيون مراكز به دور از غوغاسالاري ها و جنجالسازيهايي كه متأسفانه پشت پرده چنين جشنوارههايي قرار ميگيرد و يا كارهاي كم ارزش بيشتر مورد توجه واقع شده، برگزار ميشود و تا حد بسيار زيادي فارغ از اين فضاها كه ميتوانند به ارتقاي كيفي برنامهسازان كمك كند.
وي افزود: توليدات مراكز استانه ا در حوزه انيميشن نيز خيلي خوب است. از سرجمع توليدات مركز بيشتر است و كيفيت عالي دارد و با نامگذاري امسال به انيميشن اولويت بيشتري به توليدات پويانمايي داده مي شود و من فكر مي كنم توليد انيميشن نياز به حركت بسيجي دارد و آموزش عمومي و استفاده از سخت افزار آن در هر جا ميتوان يك انيميشن خوب البته با آموزش و كنترل بر محتوا توليد كرد.
ضرغامي در ادامه به توليد تله فيلم در مراكز استانها اشاره كرد و گفت: در سال 86 موفق شديم 120 تله فيلم پخش كنيم كه يك ركورد خوب و اميدوار كننده است. مجموعه توليد سينماي كشور در بهترين شرايط 100 فيلم بيشتر نيست كه به دلايل زيادي بسياري از آنها در تلويزيون قابل پخش نيستند. شايد هم به دليل اين است كه فضاي سينما بازتر از تلويزيون است و الان هم در مرحله نازلي قرار دارد. زيرا برخي بدحجابي ها در فيلم ها آنقدر مفرط است كه منجر ميشود ما نتوانيم آن فيلم را پخش كنيم و يا لباس هاي نامناسبي مي پوشند كه مصاديق بدحجابي هستند. در اين ميان خوشبختانه توليدات مراكز و شبكههاي سراسري و سيمافيلم باعث شد ما 120 فيلم پخش كنيم و اين روند رو به افزايش است و از اولويتهاي ما در توليد تله فيلم به شمار مي رود.
رئيس سازمان صدا وسيما اظهار كرد: شما چقدر قصههاي مختلف كه ريشه در ادبيات كهن ما دارند، سراغ داريد. آنها بايد پيداشوند و با حال و هواي استاني ساخته شوند. من ديگر نميپذيرم كه يك توليد از استاني بيايد و به جاي اين كه حال و هواي روستايي را نشان بدهد، فضاهاي آن شهري باشد. ضمن اين كه ما در توليدات تله فيلم ها سفارشات جدي كرده ايم تا به دور از تجمل ساخته شود و سريال هاي ماه رمضان هم در همين حال و هواست.
وي در پايان از تحول در حوزه منابع انساني و دانشكده صدا و سيما خبر داد و گفت: براي نيازهاي پنج سال آينده در حوزه منابع انساني و دانشكده صدا و سيما تحول بسياري ايجاد خواهد شد كه توجه سازمان به رشتههاي مختلف در دورههاي مختلف است و همه سازمان ها بايد نيازهاي خود را اعلام كنند تا نيروهاي زيادتر از تقاضا ايجاد نشود.
همچنين سيد «رمضان موسويمقدم» معاون امور مجلس و استانهاي سازمان صدا و سيما، گفت: شانزدهمين جشنواره توليدات مراكز استانهاي صدا و سيما در حالي كه به لحظههاي پاياني خود نزديك ميشود كه اين خاتمه، رنگ خداحافظي ندارد، بلكه عصاره و نتيجه همه تلاشها و تخصصها، نشستها و سخنرانيها از تولدي دوباره حكايت ميكند و من به عنوان امانتدار درد دلها و مجاهدتهاي شما پرچمداران سختكوش رسانه صدا و سيما در مراكز استانها، گواهي ميدهم كارهايي كه توليد شده به جاده جشنواره چشم نداشته است.
وي در ادامه جشنواره توليدات صدا و سيماي مراكز استانها را تنها يك مجال براي ملاقات عمومي و بازبيني و بازشنوايي آثاري دانست كه براي عرضه شدن و معرفي استعدادها و ظرفيتهاي كاركنان در سراسر كشور حنجرهاي رساتر از راديوي شهرستان و پنجرهاي وسيعتر از تلويزيون استانها ميطلبد.
موسوي مقدم تصريح كرد: تحقيق اين امر مهم با شناخت دقيق مزيتهاي توليد در مراكز استان ايجاد انگيزه براي هنرمندان راديو و تلويزيون مراكز و تامين تجهيزات فني و تخصصي و به ويژه حفظ حرمت و شأن هنرمندان بومي و محلي با نگاه به عيار كار هنري و برد تلاش فرهنگي اصحاب رسانه صدا و سيما ميسر خواهدشد.
موسوي مقدم ادامه داد: هم در راديو و هم در تلويزيون، نياز ما به متن قوي و نويسندگان صاحب قلم آنچنان محسوس است كه به جرات ميتوان گفت؛ اگر بافت درماتيك آثار ارايه شده به جشنواره موفق ميشد از ادبيات كهن و معاصر ايران بيشتر بهره ببرد و به طور يقين ما امروز از حيث كيفيت در مرتبه ديگري ميايستاديم.
وي افزود: آسيبشناسي مجدد جشنواره و تبديل آن به كارگاه آموزش و غلبه محتوا با پرهيز از كميگرايي صرف و غنابخشيدن به ماموريت اصلي جشنواره با كاهش هزينههاي غير ضروري در دستور كار معاونت مجلس و استانها است كه به سوي همه صاحبان انديشه و ايده دست نياز و طلب دراز مي كنيم.
همچنين در اين مراسم از خانوادههاي شهيدان عباس دوران، مرتضي جاويدي، سيد صادق دشتي، عبدالمجيد سپاسي و حاج شيرعلي سلطاني قدرداني به عمل آمد.
«امين تارخ» نيز به عنوان هنرمند ملي از سوي مسئولان شانزدهمين جشنواره توليدات مراكز استانهاي صدا و سيما معرفي شد و مورد قدرداني قرار گرفت.
در پايان اين مراسم هم به برگزيدگان بخش هاي مختلف جوايزي اهدا شد.
در بخش سيما:
رتبه اول مسعود احمدي، مدير كل سابق صدا و سيماي مركز گلستان، رتبه دوم حجتالله يراق طلايي، مدير كل صدا و سيماي مركز فارس و رتبه سوم محمد باقر كشفي، مدير كل صدا و سيماي مركز خوزستان.
بخش صدا:
رتبه اول مسعود احمدي، مدير كل سابق صدا و سيماي مركز گلستان، رتبه دوم بهرام حميدي، مدير كل صدا و سيماي مركز مازندران و رتبه سوم نورالدين جعفري، مدير كل صدا و سيماي مركز خراسان جنوبي.
بخش پژوهش:
رتبه ها اول تا سوم به ترتيب به محمد باقر پيشنمازي، مدير كل صدا و سيماي مركز خراسان رضوي،محمد باقر كشفي، مدير كل صدا و سيماي مركز خوزستان و حسين تركمن، مدير كل صدا و سيماي مركز كردستان تعلق گرفت.
بخش خبر:
رتبه اول محمد باقر كشفي، مدير كل صدا و سيماي مركز خوزستان، ربته دوم سيد جواد موسوي، مدير كل صدا و سيماي مركز كرمان و رتبه سوم حجتالله رحيم زاده، مدير كل صدا و سيماي مركز كهگيلويه و بوير احمد.
بخش موسيقي:
رتبه اول يوسف نجفي، مدير كل صدا و سيماي مركز كرمانشاه، رتبه دوم فتاح كمري، مدير كل صدا و سيماي مركز لرستان و رتبه سوم محمدباقر كشفي، مدير كل صدا و سيماي مركز خوزستان.
قنبر مهدويزاده، مدير كل مركز صدا و سيماي مركز مهاباد نيز در بخش سيماي محلي مورد قدرداني قرار گرفت.
همچنين در بخش صدا و سيماي پويا و ساعي كه امسال براي اولين بار به جشنواره اضافه شده بود، از حجت الله رحيم زاده، مدير كل مركز صدا و سيماي كهگيلويه و بوير احمد و رضا رحيمي، مدير كل مركز صدا و سيماي ايلام قدرداني شد.
در پايان نيز استاندار اصفهان با اهداي لوح يادبودي از عزتالله ضرغامي، رئيس سازمان صدا و سيما تقدير كرد.
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 495]