تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825813499




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در نشست رؤساي دانشگاه‌هاي استان با استاندار مركزي عنوان شد؛ بهره‌گيري دستگاه‌ها و صنايع از كارشناسان دانشگاه‌ها در حوزه فعاليت‌هاي پژوهشي


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در نشست رؤساي دانشگاه‌هاي استان با استاندار مركزي عنوان شد؛ بهره‌گيري دستگاه‌ها و صنايع از كارشناسان دانشگاه‌ها در حوزه فعاليت‌هاي پژوهشي
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: شهرستان‌ها

اولين نشست رؤساي دانشگاه‌هاي استان مركزي با استاندار در سال جاري با محوريت مسائل پژوهشي و نقش دانشگاه در اجرا و تعيين اولويت‌هاي استان در اين بخش برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)-منطقه مركزي، در اين نشست كه رؤساي دانشگاه‌هاي دولتي، آزاد، علمي –كاربردي، پيام نور و غيرانتفاعي حضور داشتند ، استاندار مركزي با اشاره به نامگذاري امسال به سال نوآوري و شكوفايي گفت: دانشگاه‌ها بايد فعاليت‌هاي خود را در حوزه‌هاي مختلف در قالب‌هاي جديد و متناسب با نيازهاي اين استان تدوين، برنامه‌ريزي و اجرا كنند.

"عبدالله سهرابي " افزود: اين استان از توانمندي‌هاي بالفعل و بالقوه بسياري برخوردار است، ولي به رغم وجود اين توانمندي‌ها در برخي از بخش‌ها با مشكلاتي مواجه هستيم كه مي‌طلبد اساتيد فن و متخصصان با شناسايي علل بروز اين مشكلات راهكارهاي عملي خود را براي برون رفت از آن به مسوولان ارايه كنند.

وي با اشاره به اهميت و جايگاه پژوهش در توسعه كشور از كاربردي نشدن بسياري از اين پژوهش‌ها به رغم صرف هزينه‌هاي بسيار انتفاد كرد و يادآور شد: كپي كاري در اجراي پژوهش‌ها هم اينك به معضلي جدي در جامعه تبديل شده است كه مي‌طلبد مسوولان و اساتيد دانشگاه با نظارت بيشتر و جدي‌تر در اين حوزه مانع از ادامه وضع فعلي شوند.

سهرابي با بيان اينكه فعاليت‌هاي پژوهشي در دانشگاه‌ها بايد مديريت و ساماندهي شوند، گفت: رؤساي دانشگاه بايد با انتخاب معاونين تخصصي و كارآزموده در اين راستا اقدام كنند تا بودجه‌هاي تحقيقاتي در مراكز علمي به دور از هرگونه موازي كاري و بصورت علمي و با نظارت دقيق انجام شود.

استاندار مركزي در ادامه به رد مشكل كمبود اعتبار در حوزه فعاليت‌هاي پژوهشي خاطرنشان كرد: مشكل مباحث پژوهشي، نبود اعتبار در اين بخش نيست، بلكه مديريت خلاق، نوآور، برنامه‌ريز و پيگير است كه درصورت برطرف شدن اين نقيصه با استفاده از متخصصان كارآمد درمسائل پژوهشي مي‌توان بر اين كمبودها فائق آمد.

وي بر ضرورت پيوند صنعت و دانشگاه با يكديگر تاكيد و بيان كرد: صنعت همواره خواستار فعاليت و توليد مطابق با خواسته‌هاي مشتريان وعرضه محصولات متناسب با سليقه بازار است كه مي‌توان با استفاده از توانمندي دانشگاه با اجراي طرح‌هاي پژوهشي مطابق با نياز صنعت زمينه اين پيوند را بصورت منطقي فراهم كرد.

معاون برنامه‌ريزي ونظارت راهبردي استاندار مركزي نيز در اين جلسه گفت: بازنگري در روش‌ها و نحوه تعامل ميان صنعت و دانشگاه ضروري است.

" محمد رضا امامي" افزود: تدوين بانك اطلاعاتي از پژوهش‌هاي صورت گرفته، نيازسنجي پژوهش‌هاي مورد نياز استان خصوصاً در بخش صنعت، كاربردي كردن پژوهش و حركت درمسير توسعه از طريق اين فعاليت‌ها ضروري است.

وي با بيان اينكه هم اينك اطلاعاتي جامع از نيازهاي صنعت در دانشگاه‌ها وجود ندارد، يادآور شد: تاكنون پژوهشي از سوي پژوهشگران دانشگاه‌ها درخصوص ساختار بخش صنعت استان مركزي،علل بروز مشكلات در آنها و راهكارهاي حل آن صورت نگرفته و يا در صورت انجام جنبه اجرايي پيدا نكرده است كه بايد در اين خصوص با فعاليت بيشتر پژوهش‌هاي كاربردي اجرا شود.

امامي، صنعت امروز را نيازمند يافتن راهكارهاي توليد و بازاريابي مناسب محصول توليدي عنوان كرد و افزود: دانشگاه مي‌تواند با ياري رساندن به صنعت از طريق پژوهش محوري بر توليد محصول، بازاريابي و فروش آن و در نتيجه اشتغال تاثير مثبت داشته باشد.

مشاور استاندار مركزي نيز گفت: هم اينك بسياري از صنايع كشور با ترك تشريفات اداري، آمادگي خود را براي اجراي طرح هاي پژوهشي مورد نياز خود به موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي كشور ارايه كرده‌اند كه درصورت وجود توانايي در ميان پژوهشگران استان مي‌توان بخشي از آن را در استان مركزي اجرايي كرد.

"مهدي كوهي " افزود: صنعتگران به دنبال پژوهش‌هاي كاربردي منجر به توليد بيشتر و فروش هستند و به همين علت آمادگي دارند بخش‌هاي مختلف بازاريابي، فروش و حتي مديريت خود را واگذار كنند، به شرط آنكه پژوهش‌ها بتواند خواسته‌هاي آنها را برآورده كند.

وي گفت: پژوهش‌هاي مبتني بر خدمات، كنترل كيفيت، تحقيق، توسعه و گواهينامه‌هاي استاندارد از نيازهاي اساسي پژوهشي بخش صنعت است كه محققان و پژوهشگران مي‌توانند دراين زمينه فعاليت كنند.

رييس شوراي هماهنگي دانشگاه‌هاي استان مركزي نيز با اشاره به اينكه دانشگاه‌ها با توجه به توانمندي‌هاي خود نقش مهمي در توسعه استان دارند، گفت: در گذشته به مسائل پژوهشي بصورت نامناسب توجه و اغلب پژوهش‌ها در خارج از مراكز دانشگاهي و بصورت سفارشي انجام مي‌شد كه بايد با تغيير در روش‌هاي پژوهشي، نيازهاي استان شناسايي و هرگونه تحقيق و پژوهش با محوريت دانشگاه و متخصصان آن به انجام برسد.

"دكتر محسن نجفي" افزود: هم اينك مباحث پژوهشي به تغيير در قوانين براي اجراي دقيق نيازمند است؛ چرا كه بسياري ازطرح‌هاي پژوهشي استان به دليل غيركارشناسي بودن آنها به رغم صرف هزينه‌هاي بسيار عملاً كاربردي نشده و كتابخانه‌اي شده‌اند كه ايجاد ساز و كار جديد درقوانين پژوهشي براي جلوگيري از انباشت چنين طرح‌هايي ضروري است.

در اين جلسه رؤساي دانشگاه هاي مختلف استان هريك درسخناني با اشاره به اهميت موضوع پژوهش خواستار توجه بيشتر صنايع و كارخانجات به دانشگاه ها درحوزه فعاليت هاي پژوهشي شدند. همچنين مقرر شد مبلغ 10ميليارد ريال اعتبار به منظور تامين بودجه هاي پژوهشي استان درنظر گرفته شود .

انتهاي پيام
 جمعه 31 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن