واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: در اجلاسيه جامعه مدرسين در قم مطرح شد: طرح ترور و ربودن احمدينژاد در عراق ناكام ماندهاست
براساس اطلاعات موثق، دشمنان طرح ربودن و ترور خادم ملت را در سفر به عراق برنامهريزي كرده بودند كه به فضل الهي با تغيير يكي دو برنامه در اراده و تصميم آنها تزلزل ايجاد شد و وقتي متوجه موضوع شدند كه عراق را ترك كرده بوديم و آنها همچنان مبهوت ماندهاند.
آفتاب- سرويس سياسي: محمود احمدي نژاد در جمع اعضاي جامعه مدرسين حوزه علميه قم، حوزههاي علميه و روحانيت را سنگربان و پرچمدار حكومت الهي در جمهوري اسلامي ايران معرفي كرد و به تشريح اوضاع داخلي و خارجي كشور و مهمترين دستاوردهاي دولت نهم در عرصههاي مختلف پرداخت.
به گزارش سرويس سياسي آفتاب، محمود احمدينژاد پنج شنبه در ششمين اجلاسيه سراسري جامعه مدرسين حوزه علميه قم و علماي بلاد كه در مدرسه عالي امام خميني(ره) و با حضور علماي سراسر كشور برگزار شد گفت: «فلسفه وجودي عالم امكان و خيرات و بركات جهان هستي به واسطه حضور انسان و خليفه الله است. خداوند همه كائنات را براي انسان آفريد و انسان را براي خود برگزيد. انسان بايد در قالب ارتباط با ديگران و خدا پرستي ماموريت خود را به عنوان مظهر تجلي قدرت الهي انجام دهد. البته جامعه نيز با ميزان ارتباطي كه با خليفه صالح الهي برقرار ميكند در مسير كمال قرار ميگيرد».
وي به جايگاه حكومت صالحان اشاره كرد و افزود: «براي تجلي يافتن مظهر انسان كامل بايد حكومت صالحان تشكيل شود. افتخار جمهوري اسلامي نيز در استقرار نظام ولايت است و رمز عزت، پيشرفت، صلابت و تحول آفريني كشور ما هم بر اين اساس است. انقلابهاي روي داده در ساير كشورها در نسل دوم به فراموشي سپرده ميشود، در حالي كه در ايران انقلاب هر روز زنده و پوياتر ميشود».
محمود احمدينژاد گفت: «در ايران نسلهاي سوم و چهارم پرشور است. رمز آن هم در اتصال نظام به امام است. خوشبختانه روحانيت و حوزههاي علميه پرچمدار اين نظام الهي هستند، البته بايد فراتر از اين و در سطح جهاني حضور داشت».
وي به محوريت روحانيت و حوزههاي علميه در انديشه رهايي بخش انسان اشاره كرد و گفت: «همانطور كه علما و روحانيت در همه زمينههاي فرهنگي، سياسي، اجتماعي حضور دارند، بايد موتور محرك جامعه اسلامي باشند».
رئيس جمهور خاطر نشان كرد: «تنظيم، تعريف و پيگيري اجراي احكام الهي در جامعه اسلامي به عهده روحانيت و علما و مراجع است. دامنه اين مسؤوليت بسيار وسيع است و چه كسي جز روحانيت اصيل و انقلابي ميتواند سنگربان مستحكم نظام اسلامي باشد»؟
وي به ضرورت رابطه روحانيت و حوزههاي علميه با نظام اشاره كرد و گفت: «آيا ميشود رابطه روحانيت و حوزههاي علميه را از نظام و حاكميت تفكيك كرد؟ خدا را سپاسگزاريم كه در ايران علما پرچمدار عدالت، اخلاق و برادري هستند و پاي آرمانهاي امام و انقلاب ايستادهاند و انشاءالله فراتر از مرزهاي كشور سنگربان اسلام خواهند بود».
در تمام ملاقاتهاي خارجي محور صحبتها دعوت جهان به احكام الهي است
رئيس قوه مجريه در ادامه سخنان خود فرهنگ را پايه و اساس و روح حاكم بر فعاليتهاي اسلامي در جامعه دانست و خاطر نشان كرد: «اگر در جامعه فعاليت اقتصادي، سياسي و يا اجتماعي ميشود، بايد هدف و روح حاكم بر آنها فرهنگي باشد و اين دولت در سه سال اخير در همين راستا حركت كرده است».
رئيس جمهور به فضاي فرهنگي پيش از روي كار آمدن دولت نهم اشاره كرد و يادآور شد: «براي پيبردن به فعاليتهاي اين دولت بايد به سه سال پيش و فضاي حاكم در آن زمان پرداخت. متاسفانه در آن دوران
” رشد اقتصادي در سال گذشته، 8/7 درصد بود و سهم نفت در بودجه نيز بيش از 12 درصد كاهش يافته است. همچنين بدهي به بانكها در داخل و خارج را به شدت پايين آوردهايم ضمن اينكه سهم اقدامات عمراني در بودجه به بالاتر از 26 درصد رسيده است... “
قيام امام حسين (ع) را رسماً به زير سئوال بردند و اهانتكنندگان از سوي مراجع رسمي حمايت ميشدند. همچنين صلاحيت و كفايت حكومت به طور گسترده زير سئوال ميرفت و حتي علماي برجسته با عناوين مختلف مورد هتك حرمت قرار ميگرفتند و با ترفندهاي مذبوحانه انديشههاي ليبرال و سكولار مورد حمايت قرار ميگرفت. اما امروز به فضل الهي با افتخار اعلام ميكنم كه ادبيات و آرمان دولت، ديني است و به خاطر آرمان ديني، سختيها را در داخل و خارج كشور تحمل ميكنيم».
وي افزود: «بايد ببينيم امروز در كجا قرار گرفتهايم. ادبيات و آرمان دولت، انقلابي و ديني است. به عشق حاكميت ديني شب و روز را نميشناسيم. در تمام ملاقاتهاي خارجي محور صحبتها دعوت جهان به احكام الهي است و دولت عميقاً معتقد است كه راه نجات بشر، حاكميت احكام ديني است و با همين نگاه و جهتگيري حركت خود را تنظيم كرده است. افزايش بودجه فعاليتهاي قرآني، اصلاح مباني و جهتگيريهاي آموزش و پرورش و دانشگاهها و افزايش بودجه عمراني و عمومي در بخش فرهنگ، از جمله اقدامات دولت نهم در راستاي گسترش و اشاعه فرهنگ اسلام ناب است».
بودجه فعاليتهاي قرآني بيست برابر شده است
وي با ارائه گزارشي در خصوص بودجه و فعاليتهاي فرهنگي گفت: «بودجه فعاليتهاي قرآني بيست برابر شده است چرا كه معتقديم بايد قرآن مبناي عمل در جامعه قرار گيرد و هنوز هم به نظر ميرسد كم باشد. در شوراي عالي انقلاب فرهنگي در جهت دانش آموزان بسياري از كتب ديني آموزش و پرورش بازنويسي شده است بودجه فرهنگي و عمراني مساجد ارتقاء چشمگيري داشته است».
احمدينژاد خاطر نشان كرد: «امروز فضاي اميد، نشاط و روحيه انقلابي در كشور حاكم شده است، البته ضعفهايي هم وجود دارد. در فعاليت فرهنگي اصيل و پايدار در ابتداي كار هستيم و دولت معتقد است كه بايد عرصه فرهنگ به پايگاههاي اصيل و ماندگار از جمله مساجد و علماي بلاد اسلامي متصل شود».
رئيس جمهور در عين حال تاكيد كرد: «دولت بايد از حوزه علميه به عنوان پايگاه انتشار دين حمايت كند اما سياستگذاري و هدايت آن بر عهده علما و مراجع تقليد است».
از رهگذر تعلل مجلس مبلغ كلاني را متضرر شديم
رئيس قوه مجريه در ادامه سخنان خود در اجلاسيه جامعه مدرسين حوزه علميه قم و علماي بلاد با ارائه آمارهايي به مقايسه اوضاع اقتصادي قبل و بعد از روي كار آمدن دولت نهم پرداخت و گفت: «وقتي دولت را تحويل گرفتيم، رشد اقتصادي
” 46 هزار پروژه در دولت پيشين آغاز شده بود كه 33 هزار پروژه آن در اين دولت تكميل شده است... “
2/4 درصد بود، بدهيهاي سنگين داخلي و خارجي داشتيم، تورم متوسط 15/16 درصد و سهم نفت نيز در بودجه 67 درصد بود، اما امروز بهرغم سنگينترين تهاجمها و تحريمهاي اقتصادي، رشد اقتصادي در سال گذشته، 8/7 درصد بود و سهم نفت در بودجه نيز بيش از 12 درصد كاهش يافته است. همچنين بدهي به بانكها در داخل و خارج را به شدت پايين آوردهايم ضمن اينكه سهم اقدامات عمراني در بودجه به بالاتر از 26 درصد رسيده است».
احمدينژاد افزود: «در راستاي واگذاري شركتهاي دولتي به مردم در طول 15سال گذشته 2700 ميليارد تومان واگذار شده بود اما تنها در دو-سه سال اخير 32هزار ميليارد تومان از سهام شركتهاي دولتي به مردم واگذار شده است».
رئيس جمهور به وجود 3ميليون بيكار در آغاز فعاليت دولت نهم اشاره كرد و گفت: «در دوران فعاليت اين دولت 5/2 ميليون شغل ثابت ايجاد شده است و اين در حالي است كه جمعيت متولدين سالهاي 60 تا 64 هم وارد بازار شغل و مسكن ميشوند».
وي با اشاره به شروع بيش از 90 هزار پروژه عمراني در دوران دولت نهم و اتمام نيمي از آن يادآور شد: «46 هزار پروژه در دولت پيشين آغاز شده بود كه 33 هزار پروژه آن در اين دولت تكميل شده است».
احمدينژاد تصريح كرد: «تكميل و اجراي پروژههاي عمراني يكي از راههاي كاهش تورم است».
رئيس جمهور در ادامه به وجود نوسان قيمت در برخي كالاها و تورم اشاره كرد و چهار علت اساسي را براي ايجاد تورم در جامعه برشمرد و گفت: «اولين عامل تورم ناشي از عملكرد دولت است؛ يعني اگر دولتها پول نفت را مستقيماً به بازار عرضه كنند، تورمزا خواهد بود اما دولت نهم سنگينترين فشار
” بعضيها براي متخلفين پوشش درست ميكنند و بدون احتساب مسائل به دولت هجمه ميآورند. در حالي كه بخش زيادي از مسائل اقتصادي دست دولت نيست... “
را به خود وارد كرد و موضوع تزريق مستقيم پول نفت به بازار را در سال 86 به صفر رساند».
وي افزود: «عامل دوم، تورم وارداتي است. در اين مورد تنها اقدامي كه دولت ميتواند انجام دهد، اين است كه تعرفه برخي كالاها را پايين آورد».
احمدينژاد خلق پول از طريق بانكها و موسسات مالي و نيز برخي سوداگري ها يعني همان تورم ناشي از فضاي رواني را از ديگر عوامل تحميل تورم به جامعه دانست و گفت: «دولت تدابيري انديشيده و اميدوار است به زودي اين مشكلات را كنترل و مهار كند».
وي گفت: «از مهر ماه سال گذشته تورم جهاني را پيش بيني كرده و به مجلس اعلام كرديم. عليرغم برنامهريزيها و درخواست بودجه براي تامين برخي نيازهاي ضروري، اين مهم توسط مجلس شوراي اسلامي محقق نشد و از اين رهگذر مبلغ كلاني را متضرر شديم».
رئيس جمهور درباره جو سازيها و هجمه عليه دولت گفت: «بعضيها براي متخلفين پوشش درست ميكنند و بدون احتساب مسائل به دولت هجمه ميآورند. در حالي كه بخش زيادي از مسائل اقتصادي دست دولت نيست».
در دوره دولت نهم همبستگي ملي به شدت تقويت شده است
رئيس جمهور با بيان اينكه در دوره قبل از دولت نهم همه شيپورها در جهت ايجاد تفرقه و يأس در جامعه نواخته مي شد، تصريح كرد: «با توجه به خدمات دولتهاي گذشته اعلام ميكنيم كه در دولت فعلي سياسي كاري وجود ندارد و اولويت نخست خدمت به مردم است. بحمدالله در دوره دولت نهم همبستگي ملي به شدت تقويت شده است و روحيه اميد در جامعه حاكم شده است».
رئيس شوراي عالي امنيت ملي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه حضور دولت در عرصه سياست خارجي حضوري اعتقادي و آرماني است، گفت: «دولت در اين عرصه بر مبناي تكليف ديني عمل ميكند و ذرّهاي در آن بازي سياسي وجود ندارد».
رئيس جمهور با بيان اينكه قدرتهاي زورگو در موضوع هستهاي همه توان خود را به كار گرفته اما در شكستن اراده ملت ايران ناكام ماندهاند، تصريح كرد: «موضوع
” من اولين رئيس دولتي بودم كه با اعلام قبلي دو روز به اين كشور سفر رسمي كردم. پيش از من روساي دولتهاي آمريكا و انگليس در اين كشور چند ساعتي حضور پيدا كرده اما هيچ كدام از آنها شب را در عراق نماندهاند... “
هستهاي از نظر ما تمام شده است و حتي اخيراً بازي جديدي را آغاز كردهاند كه اين بازي، اسباب آزمايش است و اين نيز جز ذلت براي آنها رهاوردي نخواهد داشت».
وي تاكيد كرد: «دولت نهم در سياست خارجي و موضوع هستهاي قدم به قدم و با شناخت دقيق از محيط جهاني گام برميدارد».
دشمنان طرح ربودن و ترور خادم ملت را در سفر به عراق برنامهريزي كرده بودند
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه دشمنان قادر نيستند آسيبي به كشورمان وارد كنند، تصريح كرد: «امروز شرايط دشمنان به گونهاي است كه از نظر روحي منفعل و بريدهاند و به فضل الهي دستي كه به سمت ايران بلند شود، به سرعت قطع خواهد شد؛ چرا كه دوران زورگويي و قلدرمآبي به لحاظ نظري و عملي به پايان رسيده و نشانههاي آن به وضوح نمايان است».
احمدينژاد در ادامه سخنان خود به سفر چندي پيش خود به عراق اشاره نمود و خاطر نشان كرد: «من اولين رئيس دولتي بودم كه با اعلام قبلي دو روز به اين كشور سفر رسمي كردم. پيش از من روساي دولتهاي آمريكا و انگليس به واسطه حضور گسترده نظاميان خود در اين كشور چند ساعتي حضور پيدا كرده اما هيچ كدام از آنها شب را در عراق نماندهاند».
رئيس جمهور همچنين با يادآوري اينكه حاضر نشده در سفر عراق در منطقه تحت كنترل آمريكاييها (منطقه خضرا) اقامت گزيند، خبر داد: «براساس اطلاعات موثق، دشمنان طرح ربودن و ترور خادم ملت را در سفر به عراق برنامهريزي كرده بودند كه به فضل الهي با تغيير يكي دو برنامه در اراده و تصميم آنها تزلزل ايجاد شد و وقتي متوجه موضوع شدند كه عراق را ترك كرده بوديم و آنها همچنان مبهوت ماندهاند».
بوش دو مرتبه تصميم جدي گرفته تا به ايران حمله كند
در اين جلسه كه قريب به اتفاق اعضاي جامعه مدرسين حوزه عليمه قم و برخي مدعوين آن حضور داشتند، رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش گفت: «در سال گذشته و امسال، بوش دو مرتبه تصميم جدي گرفته تا به ايران حمله كند اما با مخالفت فرماندهان نظامي اين كشور از اين اقدام بازمانده است».
وي با اشاره به اينكه تعرض به ايران به عقده بوش تبديل شده، گفت: «وي حتي به مشاوران خود پيشنهاد كرده تا صرفا به يك يا دو شهر ايران حمله شود و پس از مخالفت آنها خواستار شكستن ديوار صوتي ايران شده و هر بار مشاوران وي و فرماندهان نظامي تاكيد كردهاند هرگونه تعرض به ايران، جهنمي را به وجود ميآورد و اين بر خلاف مصالح آمريكاست».
وي تاكيد كرد: «انشاءالله به فضل الهي مقامات آمريكا اين آرزو را به گور خواهند برد».
وي در پايان تاكيد كرد: «دوران حاكميت ارزشهاي الهي آغاز شده و قدرتهاي غير الهي هم به لحاظ مادي و هم معنوي در سراشيب سقوط قرار گرفتهاند».
پنجشنبه 30 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]