تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866526753




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون لاريجاني: طرح سوئیس رد شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: معاون لاريجاني: طرح سوئیس رد شد قائم مقام دبير شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به اين كه اروپاييان به اين مساله رسيده‌اند كه بايد با ايران مذاكره كنند، افزود: ما بارها گفته‌ايم اگر مذاكره واقعي باشد و راهي براي خروج از بن بست را شامل شود ما از آن استقبال مي‌كنيم.     قائم مقام دبيرشوراي عالي‌امنيت ملي از طرح سوييسي به عنوان نوعي تعليق فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران ياد كرد و گفت : ايران به‌اين طرح پاسخ منفي‌داده‌است و آن را نمي‌پذيرد. به گزارش ايرنا از روابط عمومي نيروي مقاومت بسيج دكتر" عبدالرضارحماني فضلي " در همايش فرماندهان نيروي مقاومت بسيج افزود : در پرونده هسته‌اي ، ايران موافق مذاكره سازنده است. وي گفت : در اين پرونده طرف مقابل از"مذاكره" به عنوان عوام‌فريبي عمومي استفاده مي‌كند و مي‌خواهد به‌افكار عمومي تلقين كند كه‌ايران موافق مذاكره نيست در حالي كه ايران موافق مذاكره سازنده است. رحماني فضلي تاكيد كرد : ايران همه مسيرهاي اعتمادسازي را طي كرد ولي متاسفانه طرف مقابل در هيچ مرحله‌اي اعتمادسازي خود را ثابت نكرد. وي يادآور شد : پس ازگذشت چندين سال سخن آنان اين است كه مابايد انرژي هسته‌اي نداشته باشيم و همه چيز را تعليق كنيم اين درحالي است كه ايران به مرحله صنعتي شدن رسيده است و نمي‌تواند ازحق مسلم مردم خود صرف نظر كند. رحماني فضلي با اشاره به اجلاس شرم‌الشيخ ، گفت : اين اجلاس به منظور بررسي وضعيت كشور عراق برگزار شد اما موضوع اصلي آن ايران بود. در حالي كه آنها در شرم‌الشيخ مي‌خواستند از داخل عراق چندصدايي را بشنوند ولي مقامات آمريكايي در بعد از اجلاس در مقابل رسانه‌ها و سووالات خبرنگاران شكست خوردند. قائم مقام دبير شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به اين كه اروپاييان به اين مساله رسيده‌اند كه بايد با ايران مذاكره كنند، افزود: ما بارها گفته‌ايم اگر مذاكره واقعي باشد و راهي براي خروج از بن بست را شامل شود ما از آن استقبال مي‌كنيم. وي با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال " اتحادملي و انسجام اسلامي" گفت : هركسي بر خلاف اتحاد ملي و انسجام اسلامي گام بردارد در مسير دشمن است. همچنين درادامه اين مراسم نماينده ولي فقيه درسپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: بسيج نقش زيرساختي و راهبردي دارد واين موضوع بايد مورد توجه قرار گيرد تا خللي در ماموريت‌ها به وجود نيايد. حجت‌الاسلام والمسلمين " علي سعيدي" با اشاره به نقش خودسازي در مقابله با دشمنان گفت: كساني مي‌توانند بر دشمن بيروني پيروز شوند كه بر دشمن دروني چيره شوند و بايد همواره براي شكست دشمن بر هواهاي نفساني خود پيروز شويم. به گفته وي سپاه و بسيج به هيچ حزب و گروهي وابسته نيست و فقط در راستاي منويات رهبر معظم انقلاب اسلامي حركت مي‌كند.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 394]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن