واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تشكري هاشمي:براي حمل و نقل و ترافيك تهران برنامه اي هدف مند داريم
معاون حمل و نقل و ترافيك با تاكيد برآنكه بايد مديريتي علمي جايگزين مديريت منسوخ گذشته شود ، گفت: ما براي حمل و نقل و ترافيك شهر تهران برنامه اي هدف مند و دقيق داريم كه با حمايت شهرداري و شهردار تهران قدم به قدم اين برنامه ها را اجرا مي كنيم.
به گزارش خبرگزاري مهر، مهندس سيد جعفر تشكري هاشمي در مراسم بيست و هشتمين سالگرد تاسيس سازمان تاكسيراني شهر تهران با بيان اين مطلب اظهار كرد: شهر تهران امروز مي داند به كجا مي رود و هر قدم كه برمي داريم قطعه اي از يك پازل طراحي شده است كه چشم انداز حمل ونقل و ترافيك شهر تهران را طي سال هاي آينده مشخص مي كند و حاصل تلاش تعداد زيادي از كارشناسان و صاحبنظران به حساب مي آيد.
وي با بيان آنكه خدمت رساني بي منت و با كيفيت به مردم و اولويت دادن به حمل ونقل عمومي در برنامه ريزي هاي شهر اصل و ملاك قرار دارد ، افزود: روزي كه مي خواستيم سامانه اتوبوسراني تندرو را راه اندازي كنيم خيلي ها مي گفتند اجازه اين كار را نمي دهيم و اصل اين طرح را قبول نداريم و حتي سنگ اندازي هايي صورت گرفت اما امروز مي بينيم كه تعداد زيادي از شهروندان همه روزه از اتوبوس هاي BRT استفاده مي كنند و اين وسيله را برمي گزينند.
معاون شهردار تهران با تاكيد برآنكه مردم بايد طعم شيرين خدمت صادقانه را بچشند ، اظهار كرد: در مورد ورود تاكسي هاي خارجي به ناوگان حمل ونقل عمومي نيز مانع تراشي هايي به وجود آمد اما به راستي چرا نبايد مردم از خودروهايي با كيفيت استفاده كنند و مجبور باشند سوار خودروهايي شوند كه فنرهاي بيرون زده صندلي هايشان لباس را پاره مي كند و حتي كولر ندارند.
استفاده از خودروي دهه 40 براي خدمت رساني به شهروندان توهين آميز است
مهندس سيد جعفر تشكري هاشمي اين فكر كه پيكان دهه 40 خودروي مناسبي براي خدمات رساني به شهروندان است را توهين آميز دانست و افزود: چرا بايد از خودروهايي استفاده كنيم كه به دليل بالا بودن استهلاك ، مصرف بالاي بنزين ، عدم تجهيزات سرمايشي و گرمايشي و غيره سبب نارضايتي مسافران و رانندگان مي شود.
وي ادامه داد : متاسفانه درگذشته توجه ما تنها به اين بوده كه نرخ كرايه تاكسي ها افزايش پيدا نكند و در مقابل توجهي به كيفيت پايين خودروها ، نحوه خدمات رساني و مشكلات و مسايل رانندگان تاكسي نمي شده اما اكنون ما اصل را بر كيفي سازي ناوگان تاكسيراني گذاشته ايم كه اين مهم را با جديت دنبال مي كنيم.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران تاكيد كرد: در صورتيكه كه براي ارتقا كيفيت خودروها و خدمات رساني به ما كمكي نشود با منابع شهرداري تهران و با حمايت هاي شهردار ارتقاي كيفي ناوگان تاكسيراني و حل مشكلات راننده ها را پيگيري مي كنيم.
مهندس تشكري هاشمي با بيان آنكه سوخت گيري تاكسي ها امروز يكي از مهمترين مشكلات آن ها محسوب مي شود ، گفت: متاسفانه از 17 جايگاه سوخت CNG كه ويژه تاكسي ها در نظر گرفته شده تنها 10 جايگاه فعال است كه اين مساله سبب شده تاكسي ها زمان زيادي را به جاي خدمات رساني به مردم در صف هاي جايگاه هاي سوخت معطل شوند.
وي با اشاره به اينكه برخي از رانندگان نيز به پايين بودن نرخ كرايه ها معترض اند ، گفت: كار كردن براي رانندگان تاكسي بايد توجيه اقتصادي داشته باشد و ما نبايد در حق آن ها ظلم كنيم زيرا آنها نيز جزو اين جامعه اند و بايد درآمد آنها مانند ساير اقشار افزايش يابد و در صورتي كه ما قصد داريم نرخ كرايه ها را ثابت نگه داريم بايد با ارايه خدمات ويژه و يارانه هاي گوناگون معيشت راحت آن ها را فراهم كنيم.
مهندس تشكري همچنين از احداث 22 مركز سازمان مديريت و نظارت برتاكسيراني در مناطق 22 گانه شهر تهران خبر داد و گفت: براي تمركز زدايي در همه مناطق شهرداري تهران مراكز سازمان تاكسيراني ايجاد مي شود كه به اين وسيله از تردد بي مورد رانندگان تاكسي براي امور اداري و مالي در سطح شهر جلوگيري مي شود.
شهرداري در انتظار تعيين آيين نامه اجرايي ماده 9 قانون توسعه حمل و نقل عمومي توسط دولت
معاون حمل ونقل وترافيك در ادامه با بيان آنكه براساس نظر سنجي هاي صورت گرفته حمل ونقل عمومي مهمترين دغدغه شهروندان در حوزه مديريت شهري است گفت: مجلس شوراي اسلامي شهر تهران با توجه به اين دغدغه عمومي مردم در آذر ماه سال گذشته قانون توسعه حمل ونقل عمومي و مصرف سوخت را به تصويب رساند كه اين قانون در دي ماه به دولت ابلاغ شده اما برخي از ماده هاي اين قانون هنوز عملياتي نشده است.
مهندس تشكري هاشمي افزود: براساس ماده 9 اين قانون مسئوليت حمل ونقل مسافران، كالا و بار در شهرها و حومه بر عهده شهرداري ها گذاشته شده است كه بر اين اساس دستگاه هاي مختلفي كه خود را در اين امور دخيل مي دانستند و سبب از هم گسيختگي و نبود مديريت واحد شهري شده بودند، ديگر نمي توانند اعمال نظر كنند.
وي با تاكيد برآنكه اين مصوبه ، مجلس مصوبه اي تاريخي بود ادامه داد: هرچند اين قانون در تاريخ 4/10/86 به دولت ابلاغ شد و دولت بايد طي 2 ماه آيين نامه اجرايي آن را مي نوشت اما اين كار تاكنون صورت نگرفته است و ما اميدورايم هرچه سريعتر آيين نامه اين مصوبه مشخص و قانون اجرا شود.
معاون شهردار تهران همچنين در مورد ماده10 اين قانون گفت: بر اساس ماده 10 قانون توسعه حمل ونقل عمومي و مديريت مصرف سوخت همچنين سالانه بايد 10 هزار ميليارد تومان به شهرها جهت توسعه حمل ونقل عمومي پرداخت شود كه از اين ميزان 6 هزار ميليارد تومان به حمل و نقل برون شهري و 4 هزار ميليارد تومان به حمل ونقل دورن شهري اختصاص مي يابد اما در سال جاري كمتر از نيمي از اين رقم براي توسعه حمل ونقل عمومي در نظر گرفته شده است.
وي تصريح كرد: اميدواريم اين مصوبه به طور كامل محقق شود و دولت سهم خود را در توسعه حمل ونقل عمومي بپردازد.
معاون حمل ونقل و ترافيك با اشاره به اين كه در اين قانون همچنين سهم مترو در حمل ونقل عمومي 30 درصد، اتوبوسراني 25 درصد و تاكسي 20 درصد تعيين شده گفت: بر اساس قانون تعداد تاكسي هاي موجود بيش از حد تعيين شده است كه بر اين اساس توسعه كيفي ناوگان در دستور كار قرار دارد و توسعه مترو و اتوبوس نيز تاحد تعيين شده با جديت دنيال مي شود.
سه شنبه 28 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]