واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جشنواره بينالمللي فيلم كودك ، همدان چگونه ميزبان شد (بخش (۲
ظهور و حضور يك رويداد شناخته شده و پرآوازه نظير جشنواره بينالمللي فيلم كودك و نوجوان در شهري نظير همدان كه با وجود برخورداري از پيشينه بسيار درخشان فرهنگي تا آن زمان از ميزباني چنين همايشي بزرگ به دلايل گوناگون محروم بود، يك تحول بزرگ و تاثيرگذار مينمود.
به همين لحاظ جشنواره بيست و يكم به ميزباني همدان از منظر قريب به اتفاق تمام دوست داران و پويندگان فرهنگ و هنر و بخصوص مسوولان و دست اندركاران عرصههاي اجتماعي ، دست آوردي شگرف و قابل اعتنا تلقي ميشود.
در اين ارتباط فرماندار همدان كه بخش اعظم مسووليت اجتماعي برگزاري جشنواره را در اين شهرستان به عهده دارد ميگويد: برگزاري جشنواره فيلم كودك و نوجوان تحولي اساسي در اين استان ايجاد كرده است.
علي اكبر فاميل كريمي در گفت و گو با ايرنا افزود: با برگزاري اين جشنواره امكانات خوبي براي شهرستان و استان فراهم شده است.
وي اضافه كرد: تجهيز و تعمير سينماها و تالارهاي همدان از جمله تحولات مهم در استان است كه به لحاظ اهميت جشنواره و ضرورت برگزاري پردامنه و هرچه بهتر فيلمهاي جشنواره براي آن سرمايهگذاري شده است.
وي اظهار داشت: در اولين سال جشنواره بينالمللي فيلم كودك و نوجوان شش سالن تجهيز و تعمير شد.
به گزارش ايرنا، فرماندار همدان گفت: براي بيست و دومين جشنواره فيلم كودك و نوجوان در سال جاري نيز در كل استان حدود ۲۳سالن تجهيز ميشود.
فاميل كريمي افزود: هماهنگي و برنامه ريزي براي برگزاري جشنواره فيلم كودك و نوجوان بايد در راس همه برنامههاي شهرستان قرار گيرد.
وي اضافه كرد: براي برگزاري باشكوه جشنواره فيلم كودك و نوجوان بايد همه سازمانها و نهادهاي متولي فرهنگ و هنر هماهنگ شده و مسايل حاشيهاي به حداقل برسد.
ايدههاي فرماندار درخصوص نقش و تاثيرگذاري برگزاري جشنوارهاي با ابعاد بينالمللي دركهن شهر همدان تنها از منظر توسعه بخشي از زيرساختهاي ضروري براي تعميم كوشههايي از آموزههاي اجتماعي است ، درحاليكه تاثيرگذاري اين مهم در ساختارهاي مختلف از منظر صاحبان ايدههاي گوناگون نيز شنيدني و قابل تامل است.
باز هم اين فرماندار همدان است كه با بروز خوشحالي خود از فضاي شاد و مفرحي كه جشنواره براي قشرهاي مردم بخصوص اهل هنر وادب در اين شهر بزرگ برانگيخته است گفت: جشنواره بينالمللي فيلم كودك و نوجوان سال گذشته در نخستين فصل اجراي خود، فضاي همدان را آكنده از لطافت كرده بود و هم اينك نيز در حال آمادگي براي برگزاري جشنواره بيست و دوم ، مردم باشور اشتياق منتظر اين رويداد بزرگ هستند و معصوميت كودكانه موج ميزند.
وي اضافه كرد: استقبال مردم و كودكان از جشنواره بينالمللي فيلم كودك و نوجوان بسيار چشمگير است.
فاميل كريمي افزود: موفقيت جشنواره همواره در گرو تلاش شبانه روزي دستگاههاي اجرايي استان و همچنين همراهي و نيز همگامي مردم فرهنگ دوست كهن شهر همدان است.
علاقه و اشتياق مردم براي حضور در متن جشنواره با ابراز نشانههاي مختلف قابل بيان است . يكي از همين نشانهها شتاب خانوادهها براي تهيه بليط تماشاي فيلمهاي جشنواره است بطوريكه روز بيست وششم خردادماه جاري در همان دو ساعت اول فروش بليط جشنواره در چند مكان مختلف بيش از ۱۵هزار برگ بليط بفروش رسيد .
به گزارش ايرنا، مدير اجرايي بيست و دومين جشنواره بينالمللي فيلم كودك و نوجوان دراينباره به خبرنگار ما گفت: به نظر ميآيد استقبال مردم بيش از انتظار وپيش بينيهاي به عمل آمده است و چنانچه ناگزير باشيم امسال بايد حد اقل يك سانس به نوبت اكران فيلمهاي حشنواره اضافه كنيم .
جعفر زمرديان افزود: براي جشنواره امسال ۱۰۸هزار نسخه بليط پيش بيني و جاپ شده است.
وي همچنين گفت: براي اكران فيلمهاي جشنواره هفت نوبت در نظر گرفته شده است كه دو نوبت آن هرروز ويژه كودكان و نوجوانان است و بليطهاي آن از طريق مدارس توزيع ميشود ولي ممكن است با شرايط موجود هفت نوبت نمايش فيلمها براي خيل علاقمندان كافي نباشد.
زمرديان دراينباره افزود:امكان دارد با هماهنگي ساير مسئولان و دبير جشنواره يك سانس از ساعت ۱۲شب تا دو بامداد هرروز در سالن سينماهاي استان به اين امر اختصاص داده شود.
دربين اظهارنظرهاي مختلف مسئولان درخصوص جشنواره فيلم كودكان و نوجوانان در همدان، نميتوان از اظهارات خود كودكان دراينباره غافل شد ، به همين لحاظ خبرنگارما چندتن از كودكان را براي آشنايي نظرات آنان به حرف گرفته است.
شروين رشيدي نوجوان ۱۳سالهاي است كه ميگويد فيلمهاي سينمايي با موضوع كودكان را دوست دارد و چون در جشنوارهها توجه ويژهاي به مسايل كودكان ميشود، منتظر جشنواره است .
وي افزود: برنامههاي جنبي جشنواره نيز شاد است و كودكان را سرگرم ميكند ، برنامههايي سالي يك بار در سال اتفاق ميافتد و براي هميشه به عنوان خاطره در ذهن بچهها ميماند.
او خوشحالي خود را از اجراي جشنواره در همدان كتمان نم ي كند و ميگويد:
همدان شهر زيبايي است و حيف است زيباييهاي شهرمان با شور و حال يك جشنواره خوب و آموزنده همراه نباشد.
پرنيان مومني نيز دختر ۱۱سالهاي است كه ميگويد، سال گذشته به اتفاق خانوادهاش برنامههاي جشنواره را ديده است و پدرش به او قول داده امسال هم او را به جشنواره ببرد.
وي گفت : به دختر خالهاش در اراك زنگ زده و از وي دعوت كرده است براي ديدن جشنواره به همدان بيايد چون هر دو به فيلمهاي كودكان علاقه دارند.
او با شور وشوق از يك نقاشي كه براي جشنواره كشيده است حرف ميزند و مي گويد، نماي آرامگاه بوعلي سينا را نقاشي كرده و چند كودك را نشان ميدهد كه با بادبادكهاي خود به تماشاي برنامه جشنواره آمده اند.
نيما ترابي هم به خبرنگار ايرنا گفته است ، از مدتها قبل كه شنيده است ، قرار شده اين جشنواره در همدان برگزار شود بسيار خوشحال است زيرا اين جشنواره براي كودكان بسيار آموزنده و شاد است.
وي گفت: سازندگان فيلمهاي كودكان و نوجوانان بايد هرچه بيشتر براي ساخت فيلمهاي خوب و آموزنده كودكان تلاش كنند.
نظر يك كارشناس تربيتي كودكان نيز جالب است كه ميگويد: اين جشنواره موقعيت بسيار خوبي براي تبادل افكار و فرهنگ بين نسلهاي مختلف بوجود مي آورد.
زهرا حسيني افزود: استان همدان بايد از تمام فرصتهاي جشنواره به نحو شايسته براي ارتقاي جايگاه فيلم كودك و نوجوان استفاده كند.
او همچنين اعتقاد دارد، محتواي سينماي كنوني دربرگيرنده نياز فكري و روحي تماشگران نسل امروز نميباشد چرا كه كه كودكان و نوجوانان با توجه به دسترسي به وسايل ارتباطي و آشنايي با جهان سئوالهاي زيادي در ذهن خود دارند كه بايد جواب بگيرند.
وي گفت: فيلم سازان ما نبايد فقط طيف خاصي از جامعه را مخاطب خود قرار دهند و زندگي تجملي و لوكس را به تصوير بكشند ، چون طيفهاي زيادي با مشكلات فراوان درجامعه ما زندگي ميكنند.
مدير كانون پرورش فكري كودكان ونوجوانان همدان نيز در اينباره به ايرنا گفت: برگزاري اين جشنواره در همدان رخداد بسيار مهمي است كه شور وهيجان زايد الوصفي را در استان ايجاد كرده است.
اكبر كرمي افزود: فيلمهاي كودكان ونوجوانان اهداف و پيامهاي خاص خود را دنبال ميكند كه جمله آنها ايجاد ارتباط با كودكان است.
وي بيان كرد: در راستاي تربيت و شخصيت كودكان و نوجوانان برگزاري اين جشنواره نقش ارزندهاي خواهد داشت.
او گفت: فيلمسازان كودك و نوجوان بايد دقت و تلاش لازم را براي تهيه فيلم هاي پرمحتوا داشته باشند.
از جمع بندي تمام اظهارنظرها و واكنشهاي قشرهاي مردمي نسبت به برگزاري جشنواره درهمدان چنين برمي آيد كه، دادن فرصت برگزاري جشنواره به مردم و مسئولان همدان باتوجه به توانمندي و استحقاق آنان براي ميزباني يك رويداد درخور اعتنا تحقق يافته است .
شهروندان همداني اينك با علاقه و تعصب خاصي ، جريان و مراحل ميزباني خود براي جشنواره بينالمللي فيلمهاي كودك ونوجوان را پيگيري ميكنند و افكار عمومي اين شهر نسبت به اين رويداد مهم ، توام با احترام و احساس مسئوليت عميق ميباشد.
جامعه مطبوعات و رسانهاي همدان نيز در تمام تلاش و رويكرد خود براي تهيه خبر و گزارش از مراحل جشنواره، هم و غم نماياني دارد و به گفته يكي از همكاران مطبوعاتي، تلاش ميكنيم امانتي كه جامعه هنر كشورمان به ما سپرده است و همچنين اعتمادي كه افكار عمومي كشورمان دراين عرصه به مردم همدان براي ميزباني بزرگ به عمل آورده است ، به نحو شايسته و سزاوار، نگهداري كرده و جوابگو باشيم
سه شنبه 28 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]