واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: در بازديد رئيس دانشگاه اسلامي تاجيكستان از مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي عنوان شد:مواريث فرهنگي و اسلامي جمهوري تاجيكستان را دريابيد
گروه خبرنگاران افتخاري / اكبر پوستچيان: نماينده رئيسجمهور و رئيس دانشگاه اسلامي امام ترمذي تاجيكستان و تني چند از مسؤلان آموزش عالي و معارف اسلامي تاجيكستان ديروز از مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي بازديد و با مدير ارتباطات بينالملل اين مركز گفتوگو كردند.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) در قم، در اين ديدار مدير ارتباطات بينالملل مركز تحقيقات ضمن معرفي مركز و محصولات آن رابطه دو كشور ايران و تاجيكستان را برادرانه و داراي مشتركات قوي ذكر كرد.
«محسن مسچي» با بيان اينكه امروز در دنيا كشورهايي هستند كه با وجود اينكه داراي پيشينه تاريخي و فرهنگ مشترك هستند، به دليل وجود مرزهاي جغرافياي از هم جدا شدهاند، افزود: آنچه امروز مسلم است اين مرزهاي جغرافيايي نتوانسته همدلي دو ملت ايران و تاجيكستان را برهم زند.
عضو شوراي سياستگذاري معاونت بازرگاني و خدمات فرهنگي مركز تحقيقات ادامه داد: خواستگاه ايران و تاجيكستان نشآت گرفته از يك فرهنگ و انديشه است و امروز حضور هر تاجيكي در ايران، حضور در وطن خودش است.
مسچي در ادامه با بيان اينكه امروز استكبار جهاني به دنبال از بين بردن مواريث فرهنگي دول اسلامي است، تصريح كرد: جمهوري تاجيكستان ميبايد به عنوان يك كشور اسلامي پارسي زبان و با سابقه كهن از مواريث فرهنگي و اسلامي خود به خوبي پاسداري كرده و آن را به آيندگان خود تحويل دهد.
وي افزود: توجه جدي به فرهنگ اسلامي، مواريث تاريخي، فرهنگي، زبان پارسي و حفظ و اشاعه آن از جمله رسالتهاي مهم فرهيختگان در تاجيكستان است.
مدير ارتباطات بينالملل مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي بر رسالت اصلي اين مركز تأكيد كرد و گفت: مركز تحقيقات كاميپوتري علوم اسلامي با بهرهمندي از فكر، تلاش و همت بيش از 500 محقق و پژوهشگر علوم حوزوي و دانشگاهي بر آن است كه كليه كتب اسلامي كهن و عصر حاضر را به صورت امروزي قابل استفاده كرده و در كتابخانههاي تخصصي ديجيتالي به متخصصين عرضه كند.
مسچي افزود: امروز قرن 21، قرن حضور ابر رايانهها با مجهزترين زبانههاي رايانهاي است كه بحمدالله و عنايت حضرت وليعصر(عج) مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي توانسته با تلاش نيروهاي متعهد و متخصص با برنامهاي مدون جايگاه ويژهاي براي خويش در اين مقطع به اثبات رساند.
وي ادامه داد: مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي در طول ساليان گذشته موفق به توليد بيش از يكصد نرمافزار در موضوعاتي از جمله، فلسفه، منطق، فقه، اصول، حديث، تفسير، تاريخ، قرآن و ....شده و خدمت شايسته اي به محققان، پژوهشگران علوم و معارف اسلامي كرده است.
عضو شوراي سياستگذاري معاونت بازرگاني و خدمات فرهنگي مركز تحقيقات اظهار كرد: امروز محصولات و موضوعات نرمافزاري مركز تحقيقات كاميپوتري بر هيچ فرهيخته و دانشمند اسلامي پوشيده نيست چرا كه اين مركز دومين مؤسسه توليد نرمافزار علوم اسلامي در سطح جهان است.
مسچي اولين مؤسسه توليد نرمافزار در جهان را مربوط به يك شركت چند مليتي اسلامي متشكل از كشورهايي همچون عربستانسعودي، سوريه، لبنان، اردون و پشتيباني تكنولوژي چند كشور اروپايي از جمله فرانسه، آلمان عنوان كرد و گفت: اگر چند مليتي بودن مؤسسه و تكنولوژي چند كشور اروپايي آن را ناديده بگيريم، اين مركز اولين مركز توليد نرمافزار علوم اسلامي در جهان خواهد بود.
مدير ارتباطات بينالملل مركز تحقيقات در بخش ديگري از سخنانش، خطاب به مسؤلان فرهنگي كشور تاجيكستان گفت: مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي آمادگي كامل دارد كه در توليد نرمافزارهاي اسلامي كشور دوست و برادر تاجيكستان همكاري لازم را داشته باشد.
مسچي برپايي نمايشگاه و توزيع نرمافزارهاي علوم اسلامي با موضوعات مختلف، با هزينهاي ناچيز و تشكيل بانكهاي اطلاعات نرمافزارهاي علوم اسلامي را از جمله راههاي همكاري اين مركز با مراكز و مؤسسات آموزشي، فرهنگي و ديني كشور تاجيكستان عنوان كرد.
همچنين، در ادامه نيز حجتالاسلاموالمسلمين سيد «مسعود ميرسالاري» نرمافزار اسلامي جامع التفاسير و شاهنامه فردوسي را معرفي كرد.
دوشنبه 27 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]