تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821269057




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خبريك كارشناس اقتصادي:تبديل بانك‌ها به قرض‌الحسنه نظام بانكي كشور را متلاشي مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: خبريك كارشناس اقتصادي:تبديل بانك‌ها به قرض‌الحسنه نظام بانكي كشور را متلاشي مي‌كند
ادغام بانك‌ها به صورت قرض‌الحسنه قابليت اجرا شدن در كشور را ندارد.
«سعيد ليلاز»، كارشناس اقتصادي در گفت‌و‌گو با جامع نيوز بيان كرد: آنچه از شواهد برمي‌آيد اين است كه نه تنها هنوز تكليف طرح ادغام بانك‌ها مشخص نشده است؛ بلكه بايد گفت كه اين طرح كاملا بي‌ربط بوده و اصلا قابليت اجرا شدن را نخواهد داشت.
ليلاز افزود: به نظر مي‌رسد كه پاره‌اي از سرو صداهاي ايجاد شده در خصوص اين امر عمدي بوده تا به سبب آن اذهان مردم و كارشناسان كشور را به گونه‌اي به سمت و سوي ديگري مشغول كنند و گرنه هيچ‌گونه ترديدي وجود نخواهد داشت كه طرح فوق اجرا نمي‌شود.
اين كارشناس اقتصادي خاطرنشان كرد: آنچه در اين ميان بايد به آن اشاره كرد اين است كه بحث خصوصي‌سازي بانك‌ها در كشور بدون اجرايي شدن طرح ادغام نيز اجرا نخواهد شد مگر خصوصي‌سازي به شيوه‌اي كه در حال حاضر در كشور وجود دارد؛ يعني همان خصوصي‌سازي شبه دولتي‌ها و نه چيزي بيش از آن.
وي اظهار داشت: در حال حاضر خصوصي‌سازي به معني واقعي كلمه در كشور وجود ندارد و البته بايد گفت تحقق طرح ادغام، خصوصي‌سازي را نيز منتفي خواهد كرد و بي‌شك امكان خصوصي‌سازي بانك‌ها در كشور با مشكلات عديده‌اي رو‌به‌رو خواهند شد.ليلاز گفت: تحقق اين امر قطعا غيرممكن بوده و هيچ گونه منافعي را براي اقتصاد كشور در برنخواهد داشت.اين كارشناس اقتصادي يادآور شد: البته اگر طرح ادغام بانك‌ها به صورت غيرقرض‌الحسنه باشد قطعا بسيار عالي خواهد بود، اما تبديل اين بانك‌ها به قرض‌الحسنه نه تنها غيرممكن بوده بلكه سبب فروپاشي نظام بانكي كشور نيز خواهد شد.
وي مشكل بزرگ و اساسي شبكه بانكي كشور را در تعدد شعب بانك‌ها دانست و چنين عنوان كرد: متاسفانه مشاهده مي‌شود كه گاهي بر سر يك چهارراه چندين شعبه بانك وجود دارد كه البته تمامي آنها نيز تنها يك كار خاص را به انجام مي‌رسانند و در واقع هيچ گونه خاصيت عملياتي ديگري نيز نخواهند داشت.ليلاز در خاتمه تاكيد كرد: طرح ادغام بانك‌ها بسيار خوب و مفيد است، ولي اگر به صورت قرض‌الحسنه اين امر صورت گيرد، قطعا قابليت اجرايي خود را از دست خواهد داد.
 دوشنبه 27 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن