واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جوانان ما به عشق انقلاب توليد را زنده نگه داشتند
رييس جمهور كشورمان اظهار داشت: سختي هاي اقتصادي ناشي از خارج از كشور بيشترين تاثير را بر بخش كشاورزي دارد اما جوانان ما به عشق اسلام و انقلاب ايستادند و توليد را زنده نگه داشتند.
به گزارش خبرنگار سياسي برنا، احمدي نژاد در همايش سراسري تشكل ها و فعالان بخش كشاورزي دست هاي پربركت، انديشه هاي سازنده، همت هاي بلند و دل هاي پاك و ايماني را از ويژگي هاي جامعه كشاورزان و روستائيان عنوان كرد.
وي با بيان اينكه با تمام فراز و نشيب ها و سختي ها جامع كشاورزان ما جامعه اي صبورند كه ايستادگي كردند و توليد پايه كشور را زنده نگه داشتند از همه توليد كنندگان و كشاورزان صميمانه قدرداني كرد.
رييس جمهو.ر كشورمان خاطر نشان كرد: سختي هاي اقتصادي ناشي از خارج از كشور بيشترين تاثير را بر بخش كشاورزي دارد اما جوانان ما به عشق اسلام و انقلاب ايستادند و توليد را زنده نگه داشتند.
وي با اشاره به اينكه استعداد كشاورزي ما علي رغم همه مشكلات مي تواند توليد ايران را به بهترين جايگاه جهاني برسانند و اين يك حقيقت است، تصريح كرد: هرچند بودجه اي كه بايد به اين بخش اختصاص داده شود منظور نشد، اما توليد در بخش كشاورزي بسيار خوب و بالا بوده است.
احمدي نژاد در نصيحتي خطاب به مسئولان گفت: هر جا نقصي پيدا مي شود و تحولي به وقوع مي پيوندد ، اين نقص را بر سر جامعه كشاورزي خراب نكنيد. اگر بناست هزينه ها را كنترل كنيم چرا اول بايد به سراغ بخش كشاورزي برويم؟
وي ادامه داد: مي گويند سياست دولت، سياست غلطي است اما ما مي گوييم اگر از كشاورز حمايت نشود و ما سرمايه را در اختيار او قرار ندهيم بايد نان خود را از كجا تامين كنيم .
رييس جمهور افزود: اگر از كشاورز پشتيباني نشود توليدي باقي نخواهد ماند.
وي با بيان اينكه كشاورزان ما توقع اضافه اي ندارند و قانع به حداقل ها هستند تا كشور را جزء كشورهاي اول صادر كننده محصولات كنند، اظهار داشت: اينگونه جلسات بايد منجر به يك روش ، اصلاح ساختار و تصميم گيري شده و به مجلس و دولت منعكس شود تا مسير ها تغيير پيدا كند.
احمدي نژاد تصريح كرد: ما استان به استان براي بخش صنعت كشاورزي تصميمات مهمي گرفتيم كه راه باز شود اما برخي گفتند اين كار سياست غلطي است و توقع را زياد مي كند. اما سوال من اين است پس سياست درست چه كار و چه چيزي است.
وي خاطر نشان كرد: دولت سياست ها و برنامه هاي اصل 44 را تنظيم كرد و تحويل مجلس داد اما هنوز قانوني به دست دولت نيامده كه برخي توقع دارند آن اجرا شود .
رييس جمهور تصريح كرد: اعتقاد ما اين است كه پيشرفت كشور در گرو پيشرفت كشاورزي است.
احمدي نژاد با اشاره به اينكه آن چه به كار كشاورز ارزش مي دهد زحمت كار است و كار بي زحمت ارزشي ندارد، گفت: سختي كار كشاورزي و زحمات آن به اين كار ارزش داده است.
رييس جمهور با اشاره به اينكه در حال حاضر در بيش از 20 كشور جهان خشكسالي برخلاف پيش بيني هاي هواشناسي به وجود آمده، گفت: ما بايد اين اتفاق طبيعت را كه مي تواند حادثه باشد را تبديل به فرصت كنيم.
وي ادامه داد : كشاورزان ما بايد روش آبياري زمين ها را تغيير داده و با استفاده از روش هاي نوين از همين آب موجود استفاده بهينه را براي توليد محصول بيشتر بكنند.
رييس جمهور خاطر نشان كرد: من از قول كشاورزان به نمايندگان مجلس قول مي دهم كه اگر در مجلس لوايح و بودجه هاي مربوط به كشاورزي بدون دغدغه تصويب شود كشاورزان ما ظرف مدت 5 سال توليد كشور را بيش از 50 درصد افزايش دهند.
وي افزود: ما بايد دانش را بيش از گذشته فعال و وارد كار خود كنيم و بايد دانشجويان و تحصيلكردگان را وارد اين كار كنيم تا بتوانيم از زمين هاي خود محصولات بيشتري را به دست آوريم.
رييس جمهور كشور مان در پايان تاكيد كرد: امروز 86 كشاورز نمونه معرفي شدند اما به نظر من هر كس كه امروز كشاورزي مي كند و در كار توليد محصولات كشاورزي است از نظر ما نمونه و موجب افتخار ملت ايران است.
براساس اين گزارش در همايش سراسري تشكل ها و فعالان بخش كشاورزي پيش از سخنان رييس جمهور اسكندري وزير جهاد كشاورزي در سخناني گزارشي را از عملكرد وزارت جهاد كشاورزي ارائه كرد.
همچنين سه نفر از كشاورزان نمونه به نمايندگي از ساير كشاورزان و توليد كنندگان برخي از مشكلات و معضلات كار خود را با رييس جمهور در ميان گذاشتند.
گفتني است احمدي نژاد نيز در اين مراسم علاوه بر تقدير از 20 توليد كننده نمونه كشور از تمبر سنگر سازان بي سنگر كه يادبود چهار شهيد كشاورز است رونمايي كرد.
همچنين در اين مراسم فاز اول طرح ارزش گزاري سهام در تعاوني هاي روستايي كه پس از 40 سال انجام شد، راه اندازي شد و برخي روستائيان سهام خود را از رييس جمهور دريافت كردند.
يکشنبه 26 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]