تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826568772




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كشاورزان مازندران: مي‌خواهيم كشاورز باقي بمانيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: كشاورزان مازندران: مي‌خواهيم كشاورز باقي بمانيم
شماري از كشاورزان نمونه مازندران همزمان با پنجمين روز از هفته جهاد كشاورزي در مراسم تجليل از كشاورزان نمونه به درآمدهاي‌اندك و نبود راهبرد مشخص دربخش كشاورزي اشاره كردندواظهار داشتند:ارزش زمين كشاورزي در استان بسياربالا است، پس حمايت كنيد ونگذاريد زمين بفروشيم و شهري و تاجر شويم، مي‌خواهيم كشاورز باقي بمانيم.

"محسن اخوان" يكي از كشاورزان نمونه مازندران از بابل كه امروز درآيين تجليل سخن مي‌گفت بيان داشت: توليدكنندگان كه زماني قرار بود نورچشم باشند اكنون به رغم‌افزايش چند برابري در هزينه توليد همچنان مورد بي‌مهري قرار مي‌گيرند.

وي به وجود خاك، آب وهواي مطلوب ونيروي متخصص سختكوش بخش‌كشاورزي اشاره كرد و گفت: متاسفانه به دليل عدم حمايت و بي‌توجهي به محصولات توليد شده، كشاورزان علاوه بر سرگرداني در انتخاب نوع محصول، متضرر مي‌شوند.

وي كه خود را مالك ‪ ۱۲۰‬هكتار اراضي كشاورزي دانست گفت: با توجه به ارزش بالايي كه زمين در مازندران پيداكرده است‌اگر كشاورزان اراضي‌شان را بفروشند مي‌توانند به بزرگترين ثروتمندان وتاجران استان تبديل شوند اما معتقدم روستاييان به توليد و كشاورزي علاقه داشته ودارند و براي تامين غذا كار و تلاش مي‌كنند و اين كار رادوست دارند.

وي خطاب به‌استاندار و ديگر مسوولان كشاورزي مازندران گفت: نگذاريد زمين بفروشيم و به عنوان شهروند غيرفعال اقتصادي و يا تاجر وارد بازار فعاليت شويم.

وي به مشكلات فروش محصول و اينكه در توليد محصولات كشاورزي هزينه دلاري محاسبه مي‌شود اما خريد به صورت ريال است، تصريح كرد: يارانه كود،انواع سموم و ديگر نهاده‌هاي كشاورزي بايد به توليدكننده پرداخت شوداما اكنون حمايت‌ها به نفع واسطه‌ها و به جيب آنان سرازير مي‌شود.

اخوان گفت: كشاورزان درگرفتن تسهيلات هزاران مانع را پشت سر گذاشته و در صورت نپرداختن بموقع وام باجريمه ديركرد مواجه مي‌شوند و در همين حال در زمان فروش نيز به واردات محصول برمي‌خورند.

اين كشاورز نمونه مازندران كه در توليد ‪ ۲۰‬نوع محصول كشاورزي فعاليت دارد به آنچه كه فراموش شدن كشاورزان عنوان نمود اشاره كرد و ادامه داد:
كشاورز به فكر مصرف‌كننده است و علاقه‌مند است تا با نظارت درست دولت هزينه توليد كاهش يافته تا محصولات با قيمت مناسب به دست مصرف‌كننده برسد.

وي به تغييركاربري اراضي كشاورزي و نوع كشت طي چند سال اخيردر مازندران اشاره كرد و گفت: بسياري از كشاورزان اراضي خود را از شاليزار به باغ مركبات، كيوي و موزتغيير داده و يا بفروش رسانده‌اند.

وي با بيان اينكه كشاورز مرد عمل است وعلاقه‌منداست تا شعارهاي دولتمردان عملي شود،از عملكرد صندوق بيمه انتقاد كرد و گفت: صندوق بيمه سالانه بايد ميلياردها تومان جريمه پرداحت كند اما درحقيقت اين صندوق به فكر سود و منفعت است.

اخوان در ادامه گفت : بياييد كشاورز را در افزايش راندمان توليد كمك كنيد زيرا اعتقاد دارم پنج استان كشور به خصوص مازندران مي‌توانند در توليد بسياري از محصولات استراتژيك كشاورزي به مرز خودكفايي و حتي صادرات برسند.

"عشرت بصيري" توليدكننده نمونه مازندران در بخش باغباني از ساري نيز طي سخناني در اين مراسم بر حمايت دولت براي فراهم كردن نهاده‌هاي كشاورزي با قيمت مناسب تاكيد كرد و گفت: همكاري كشاورزان باكارشناسان بخش كشاورزي و همچنين برگزاري كلاس‌هاي آموزشي در افزايش توليد مهمترين راهكار است.

وي كه خود را توليدكننده ‪ ۷۶‬تن پرتقال در يك هكتار دانست گفت: اگر به محصولات كشاورزي در زمان برداشت توجه شود و واردات آن محصول در زمان برداشت انجام نشود انگيزه براي توليد افزايش مي‌يابد.

"ابوطالب شفقت" استاندار مازندران نيز درمراسم تجليل از نمونه‌هاي بخش كشاورزي استان با بيان اينكه نيمي از فعاليت خود را در بخش‌هاي مرتبط با كشاورزي صرف مي‌كنم، گفت: به همه روستاها رفتم و طرح ساماندهي اقتصادي روستا را به شدت پيگير هستم.

وي باابراز تاسف از اينكه مازندران را در طول سال‌هاي پس ازپيروزي انقلاب اسلامي كشاورزي خواندند اما علاوه بر محروم ماندن از صنعت در اين بخش نيز توسعه نيافته است، گفت: اگر سد البرز كه ‪ ۱۲‬سال پيش ساخت آن آغازشده است دو سال گذشته آبگيري مي‌شد امروز خشكسالي در استان معنايي نداشته است.

شفقت گفت: امروز دستاوردهاي علمي بايد به صورت عملي وارد عرصه مزارع كشاورزي شود تا بتوان در واحد سطح افزايش راندمان توليد داشته باشيم.

استاندار مازندران با اشاره به اينكه فارغ‌التحصيلان‌بخش كشاورزي بايد در مزارع به كار گرفته شوند ودستاوردهي علمي نبايد فقط در دانشگاهها به صورت تئوري مطرح شود، ادامه داد: امروز فرايند توليد محصولات كشاورزي از مزرعه تا مصرف بايد به صورت علمي و كارشناسي دنبال شود.

رييس سازمان جهاد كشاورزي مازندران نيزبا بيان اينكه اختلاف مقدار توليد در واحد سطح در اراضي مختلف زياد است، اعلام‌كرد: آموزش و استفاده از نظرات كارشناسان كشاورزي سبب افزايش توليد در واحد سطح مي‌شود.

"عنايت‌الله تورنگ" افزود: توليد در اراضي باتوجه به دستاوردهاي علمي و با مشاوره كارشناسان كشاورزي انجام مي‌شود و دراين حال در اراضي كه به صورت سنتي كشت و كار مي‌شوند توليد گندم پنج تن و در شالي حدود هفت تن در يك هكتار است.

"تورنگ" به كاهش هزينه توليد و استفاده از انواع سموم كشاورزي در اراضي كه توسط كشاورزاني كه با مشاوره كارشناسان و با رعايت مسايل فني انجام مي‌شود اشاره كرد و اظهار داشت: با توجه به كاهش اراضي كشاورزي و افزايش جمعيت، افزايش بهره‌وري در واحد سطح بسيار مهم و ضروري است.

"تورنگ" به رقابت بين كشاورزي و صنعت و خدمات اشاره كرد و گفت: اگر به بخش كشاورزي در اين رقابت توجه نشود شاهد كاهش توليد محصولات كشاورزي خواهيم بود.

مازندران داراي ‪ ۴۶۰‬هزار هكتار اراضي زراعي و باغي است. ك/‪۴‬
 شنبه 25 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن