واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: نوذري خبر داد: كشف يك ميدان جديد با ظرفيت 750 ميليون بشكه نفت
وزير نفت، از كشف ميدان جديدي در "سازند فهليان"، مخزن جفير با ظرفيت 750 ميليون بشكه نفت خبر داد.
به گزارش خبرنگار شبكه خبر، غلامحسين نوذري، با اعلام اين خبر در حاشيه "دومين همايش صنعت گاز" در جمع خبرنگاران افزود: در ميدان نفتي جفير، حفاري جديدي انجام و در عمق 4700 متري در سازند فهليان، يك ميدان با ظرفيت 750 ميليون بشكه نفت در جا كشف شده است كه توان توليد ميدان جفير را با ظرفيت پيشين آن به روزانه 33 هزار بشكه افزايش مي دهد.
ظرفيت پيشين ميدان نفتي جفير، 25 هزار بشكه در روز اعلام شده و توسعه اين ميدان نفتي، در دو فاز تعريف شده است.
پيش بيني شده است فاز اول اين ميدان با ظرفيت 15 هزار بشكه در روز، در سال آينده و فاز دوم اين طرح با ظرفيت 10 هزار بشكه در روز، سال 1390 به بهره برداري برسيد.
توسعه ميدان جفير با مشاركت بلاروس نفت و شركت پتروايران و با سهم 50 درصدي هر شركت انجام مي شود.
اين طرح تا كنون پيشرفت مطلوبي داشته و يك چاه در اين ميدان به توليد رسيده است و چاه دوم نيز به زودي به توليد مي رسد.
قرارداد توسعه ميدان نفتي جفير، اواسط پارسال گذشته در قالب اولين قرارداد بيع متقابل، اصلاح شده ميان شركت مهندسي و توسعه نفت و شركت بلاروس نفت امضا شد.
وزير نفت همچنين در پاسخ به خبرنگار شبكه خبر، درباره اخباري مبني بر تخفيف در قيمت نفت سنگين صادراتي ايران گفت: در قيمت صادراتي نفت ايران هيچ تغييري داده نشده و صادرات نفت طبق نرخ هاي بين المللي در حال انجام است.
نوذري با اشاره به ضرورت برخورداري بيشتر سهم ايران در بازار جهاني انرژي اظهار داشت: با اعمال مديرت صحيح مصرف و توليد بيشتر گاز، كشف ميدان هاي جديد نفتي و گازي، همچنين بهره برداري از تمام فازهاي ميدان گازي پارس جنوبي، مي توانيم سهم واقعي خود را در بازار انرژي جهان كسب به دست آوريم.
وزير نفت، درباره پيشنهاد عربستان مبني بر برپايي نشست مشترك توليدكنندگان نفت افزود: از پيشنهاد عربستان در اين زمينه استقبال مي كنيم، مشروط بر اين كه تمام جنبه هاي مربوط به بحث عرضه و تقاضاي نفت، افزايش سرمايه گذاري در كشورهاي داراي پتانسيل توليد نفت و مسائل مربوط به انتقال فناوري به كشورهاي توليدكننده در اين نشست، در نظر گرفته شود.
نوذري همچنين درباره مهلت 45 روزه رئيس جمهوري به دو كشور هند و پاكستان در خط لوله صلح، گفت: اين فرصت هنوز به پايان نرسيده و در صورت پايان اين مهلت و عدم آمادگي طرف هندي براي نهايي كردن اين مذاكرات، اجراي خط لوله صلح با طرف پاكستاني عملياتي مي شود تا طرف هندي نيز در زمان لازم به اين طرح بپيوندد.
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]