تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849961781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

واكنش متكي به اظهارات بوش


واضح آرشیو وب فارسی:الف: واكنش متكي به اظهارات بوش
وزير امور خارجه كشورمان درجمع خبرنگاران در پاريس با اشاره به اظهارات بوش در سفر به اروپا درباره ايران گفت اين اظهارات جنبه تبليغاتي داشته و نبايد آنها را جدي گرفت.
منوچهر متكي در بخشي از صحبت هاي خود در پاسخ به خبرنگار خبرگزاري ايتاليا در خصوص اظهارات اخير جرج بوش، رئيس جمهوري امريكا در جريان سفر خود به كشورهاي اروپايي گفت: امريكايي ها طي ماه هاي آينده همه چيز را از دريچه انتخابات ماه نوامبر مي بينند. از همين رو بيش از گذشته نسبت به موضوعات نگاه ابزاري خواهند داشت. در هر حال اين سفر به عبارتي سفر آخر بوش به اروپا بود و او مهماني هاي خداحافظي خوبي در اروپا داشت. خيلي نبايد حرف هاي وي را جدي گرفت.منوچهر متكي در پاسخ به سؤالي در مورد انتخابات رياست جمهوري امريكا و اين كه باراك اوباما، نامزد دمكرات ها در اين انتخابات از مذاكره مستقيم با ايران در صورت پيروزي صحبت كرده است، گفت: امريكا مدتي است با خلاء در مورد تصميم گيري روبرو مي باشد.
وي افزود: ما در انتخابات رياست جمهوري امريكا نگاه ويژه اي به حزب يا نامزد خاصي نداريم. مردم امريكا تصميم خود را مي گيرند.چيزي كه مهم است اين است آيا رئيس جمهوري جديد امريكا مي تواند به نياز مردم در تغييرات اساسي در عرصه سياسي به ويژه حوزه سياست خارجي اين كشور پاسخ دهد.
وي در خصوص مناسبات ايران و امريكا و ديدار احتمالي با همتاي امريكايي خود افزود: مسائل ايران و امريكا گسترده است. مساله موضوع ديدار بنده با همتاي امريكايي نيست. گفتگوهايي بين ايران و امريكا در خصوص موضوعات خاصي مانند عراق وجود داشته است. ما آن تجربه را مورد تجزيه و تحليل قرار داده ايم. متاسفانه باز به اين نتيجه رسيديم كه امريكا در خلاء تصميم گيري قرار دارد. حتي در مورد مشخصي مانند عراق نيز اين امر مشاهده مي شود.
وي افزود: عراق هم وارد ششمين سالگرد حضور نيروهاي خارجي شده است و مشكلات آن كماكان وجود دارد. ما سعي كرديم نقاط نادرست سياست هاي اعمالي در عراق را در سه دور مذاكرات به امريكايي ها يادآور شويم. تصور مي شد شايد نسبت به تصحيح اين سياست ها اقدام شود. اما اين كار نشد بنابراين ما در موضوع امريكا و مسائل امريكا در منطقه با يك نگاه جامع الاطراف برخورد مي كنيم. فكر نمي كنم وزراي خارجه دو كشور به دنبال كار نمايشي باشند.
وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در پاسخ به سوالي در مورد احتمال وضع تحريم هاي جديد گفت: تحريم بخشي از ادبيات دهه 60 و 70 است. براي امريكايي ها ثابت شده است كه تحريم شكست خورده است.
متكي در جواب به سوال خبرنگار العالم در مورد دورنماي حمله امريكا به ايران گفت: ما احتمال حمله را نمي بينيم. ظرفيتي براي حمله جديد وجود ندارد. سرنوشت دو حمله گذشته در منطقه تجربه خوبي است. اما بديهي است كه كشورهاي مستقل بايد آمادگي خود را براي حفظ استقلال خود داشته باشند.
ا متكي در خصوص توافق امنيتي عراق و امريكا نيز گفت: برداشت ما اين است كه مسئولين و مردم عراق و مراجع در اين كشور نظر موافقي با عقد قرارداد امنيتي با امريكا كه به كاپيتولاسيون مي انجامد، ندارند. جناب آقاي مالكي، نخست وزير عراق اخيرا از تهران ديدار داشت و ما نيز چنين برداشتي نداريم كه عراق دنبال چنين قراردادي باشد.
وي افزود: در سفر آقاي مالكي به تهران مقامات جمهوري اسلامي ايران به ويژه رهبر معظم انقلاب، در تحليل درمورد شرايط كنوني عراق و رويكرد كنوني امريكا در اين كشور گفتند كه روياي امريكا در عراق تحقق نخواهد يافت.
وي خاطرنشان ساخت: جمهوري اسلامي ايران به عنوان كشور حاضر در منطقه تحليل خود از اوضاع را صريح و شفاف و منطقي طرح مي كند و ممكن است ديگران نيز تحليل ديگري از شرايط داشته باشند.
وي در واكنش به تهديدات اخير برخي مقامات رژيم صهيونيستي عليه ايران گفت: پس لرزه‌هاي جنگ سي سه روزه هنوز هم بر اركان رژيم صهيونيستي مشاهده مي شود. در خلال اين جنگ هيمنه و افسانه شكست ناپذيري رژيم صهيونيستي آن هم نه در برخورد با يك ارتش كلاسيك بلكه در برخورد با مقاومت، شكسته شد.ما شكست اين رژيم را در زمينه مشروعيت مهم و اثرگذار تر از شكست نظامي اين رژيم در لبنان ارزيابي مي كنيم.
وي با بيان اين مطلب كه – رژيم صهيونيستي در 60 سال گذشته از فقدان مشروعيت رنج مي برد- افزود: بزرگترين فلسفه اي كه براي مشروعيت اين رژيم طراحي شده حرفي است كه يك نويسنده امريكايي در دوره رياست جمهوري جان اف كندي بيان مي كند. او گفته بود: - سرزمين بدون مردم و مردم بدون سرزمين، فلسفه تشكيل اين رژيم در فلسطين است-.
متكي افزود: هر دو سوي اين معادله غلط است. هم اين سرزمين بدون مردم نبود هم افرادي كه به فلسطين كوچانده شدند بدون سرزمين نبودند. در فلسطين مسلمانان، يهوديان و مسيحيان سال ها با هم زندگي مي كردند. افرادي كه به فلسطين كوچانده شدند نيز شهروند اروپايي بودند.
وي با اشاره به اعتراض جمهوري اسلامي ايران به سازمان ملل متحد در واكش به اظهارات برخي از سران رژيم صهيونيستي نزد سازمان ملل متحد گفت: امروز ما صرفا از زوايه نقض مقررات و قوانين بين المللي خواستار برخورد با اين رژيم هستيم و گرنه تهديدات اين رژيم جدي نيست.
متكي در بخش ديگري از توضيحات خود در مورد همكاري ايران با جهان عرب گفت: ما با كشورهاي جهان عرب داراي مناسبات خوبي هستيم و داراي منافع ونگراني هاي مشتركي مي باشيم. ما به لحاظ فرهنگي، منطقه اي، ديني و ... مشتركات زيادي با هم داريم. جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي منطقه از جمله عربستان سعودي روابط خوبي دارد.
وي گفت: آخرين ديدار من با سعود الفيصل، وزير امور خارجه عربستان در دوحه صورت گرفت . با كمك صميمانه ايران اجلاس دوحه با موفقيت به پايان رسيد و ايران و عربستان توافق كردند كار جديدي را در منطقه بنا گذارند و اين كار جديد كه با همكاري عربستان خواهد بود نزديك كردن گروه هاي فلسطيني و كمك انساني به مردم غزه و كرانه باختري رود اردن مي باشد.
وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري فلسطيني درمورد اين كه آيا حمايت ايران از فلسطين به حمايت از يك گروه خاص محدود است، گفت:ما از فلسطين به صورت كامل حمايت مي كنيم. من قبلا هم گفتم در گفتگويي كه با آقاي سعود الفيصل داشتيم در باره نزديكي همه گروه هاي فلسطيني از جمله فتح و حماس صحبت كرديم. البته فلسطيني ها بر مقاومت بر احقاق همه حقوق خويش تاكيد دارند و اين شاخصه برجسته فلسطين است. امروز كساني كه بر اين سياست بيشتر تاكيد دارند بيشتر مورد توجه مردم فلسطين مي باشند. ما به طور جدي از نزديكي گروه هاي فلسطيني حمايت مي كنيم.
وزير امور خارجه كشورمان در بخش ديگري از اين مصاحبه مطبوعاتي در پاسخ به سوالي در مورد تغيير مواضع فرانسه در قبال ايران و نزديكي با امريكا گفت: فرانسه كشور مهمي است و به همين دليل بسياري از كشورها به سياست هاي فرانسه توجه دارند.
وي افزود: سياست خارجي فرانسه در يك فراز و نشيبي در حركت است و دوستان فرانسوي شايد منتظرند فرانسه به نقطه اعتدال و قابل اتكا در مناسبات خارجي برسد. تصورم اين است كه در بين مردم فرانسه نيز چنين احساسي بايد وجود داشته باشد. در صورت روشن شدن نقطه اعتدال و اتكا فكر مي كنم فرصت استفاده از دوستي دوستانش فراهم خواهد شد.
وزير امور خارجه كشورمان در جواب سوال راديو الجزيره در خصوص آينده ايران و سوريه به ويژه بعد از نزديكي پاريس وسوريه از يك سو و توافق احتمالي صلح سوريه و اسراييل از سوي ديگر، گفت: سوريه كشور مهمي در خاورميانه است و ما از تصحيح سياست هاي فرانسه در مناسباتش با كشورهاي منطقه از جمله با سوريه استقبال مي كنيم. ايران و سوريه داراي مناسبات خوبي هستند و همكاري هاي گسترده اي را در دستور كارخود دارند.
وي تاكيد كرد: جولان بخش لاينفك سوريه است و بايد بدون هيچ قيد و شرطي به سوريه بازگردد، همانطور كه امروز مزارع شبعا بايد به لبنان بازگردد، فردا غزه و كرانه باختري رود اردن و سپس همه فلسطين بايد به فلسطيني ها اعم از مسلمان، يهودي و مسيحي برگردد و همه آنان از طريق يك همه پرسي در مورد سرنوشت و تعيين نوع رژيم خود تصميم گيرند. جمهوري اسلامي ايران از اراده ملت فلسطين در اين ارتباط هر چه باشد حمايت مي كند.

وي در بخش ديگري از مصاحبه مطبوعاتي خود در پاسخ به سوال خبرنگار لوموند ديپلماتيك در خصوص پيوستن تركيه به اتحاديه اروپايي و هم مرزي ايران با اين اتحاديه گفت: آيا شما فكر مي كنيد فرانسه موافق پيوستن تركيه به اتحاديه اروپايي است. من در تركيه سفير بودم همانطور كه اشاره كرديد تركيه خواستار اين الحاق است. البته اين حق هر كشوري است كه بخواهد در ميثاق هاي بين الملي مشاركت كند. ما مناسبات روبه رشدي با تركيه داريم. منافع مشتركي در زمينه هاي مختلف داريم. بعد از انقلاب نيز اين مناسبات به ويژه در زمينه اقتصادي بسيار افزايش يافت. به گونه اي كه تنها در سال گذشته مناسبات تجاري دو كشور به دو برابر افزايش يافته است. از همين رو نيز ما پروژه هاي اجرايي و سرمايه گذاري به ويژه در زمينه انرژي را تعريف كرديم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد ارزيابي ايران از ابتكار جديد فرانسه در ايجاد اتحاديه كشورهاي حوزه درياي مديترانه و اين كه به زعم بسياري از ناظران و برخي كشورهاي عربي اين طرح با هدف اصلي جذب بيشتر اسراييل در منطقه مي باشد، گفت: وقتي سياست مديترانه اي مطرح مي شود اولين سوالي كه طرح مي شود اين است كه در كدام ساحل اين كشتي پهلو مي گيرد. از همين رو اين كه اين كشتي اروپايي است يا نه نكته ظريفي است. گاهي مطرح مي شود كه فلان كشور اروپايي به عنوان متحد جدي امريكا در اروپا عمل مي كند بايد آن را به كشتي اروپايي برگردانيم.به عبارت ديگر هويت اروپايي در دوره جديد نه از زاويه مبتني بر درگيري بلكه از زاويه ابتكارات اروپايي مورد توجه و رصد نقاط ديگر است. لذا ما اين شعارها را رصد مي كنيم تا ببينيم نقاط اتكا و اعتدال اين سياست ها كجاست.
متكي در بخش پاياني نشست مطبوعاتي خود در پاسخ به خبرنگار البلاد از لبنان در مورد ديدار احتمالي با كوشنر، همتاي فرانسوي خود گفت: سفر من به پاريس سفري با هدف شركت در كنفرانس افغانستان است و ديدارهاي دو جانبه را تعريف نكردم. با توجه به اين كه عمده وقت ما صرف اين كنفرانس است اميدوارم نتايج خوبي در اين كنفرانس حاصل شود.
 پنجشنبه 23 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 291]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن