واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فلاحت پيشه در گفتوگو با ايسنا: نبايد اصول گرايي را در سكوت تعريف كنيم مجلس هفتم مانعي در راه شكل گيري برنامههاي دولت ايجاد نكرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
سرويس: مجلس
نماينده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در خانه ملت با تاكيد بر لزوم تعريف نقش مجلس در سياست خارجي گفت: كميسيون سياست خارجي و امنيت ملي مجلس هشتم بايد راهبرد چهار ساله اي در سياست خارجي تعريف كند.
دكتر حشمت الله فلاحت پيشه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه كرمانشاه، با بيان اين مطلب، افزود: بسياري از مسائل امروز كشور از قبيل بيكاري و مشكلات اقتصادي با تنگناهاي سياست خارجي ارتباط دارند و مجلس بايد از ظرفيت هاي خود چه در كميسيون سياست خارجي و امنيت ملي و چه در بحث نمايندگان بين المجالس و گروه هاي دوستي پارلمان استفاده لازم را به عمل آورد.
وي از ديگر اولويت هاي مجلس هشتم را نگاه عملكردي به مشكلات روزمره مردم دانست و تصريح كرد: در جامعه اي كه اهداف بلند مدتي از جمله چشم انداز 20 ساله و قانون برنامه پنج ساله در آن دنبال مي شود، نبايد مسائل روز مردم را دچار آزار كند.
فلاحت پيشه از گراني و بيكاري به عنوان دو عامل اصلي در اين زمينه ياد كرد و افزود: متاسفانه شروع كار مجلس هشتم در اوج بحران گراني، تورم و بيكاري است كه مسائلي مانند خشكسالي به اين موضوع دامن مي زند.
اين نماينده اصول گراي مجلس هشتم با تاكيد بر اينكه مجلس نبايد در نظارت بر قوه مجريه دچار تعارف شود، تاكيد كرد: هيچگونه تعارف و تباني نبايد مانع از نظارت مجلس و استفاده از ابزارهاي نظارتي آن شود و هر گاه كه نمايندگان احساس كردند كه دولت در مواردي دچار ضعف است، بايد از ابزار نظارت بهره مند شوند و اين عين اصول گرايي است، زيرا نبايد اصول گرايي را در سكوت تعريف كنيم.
وي همچنين در بارهيِ عملكرد مجلس هفتم در اين زمينه گفت: اين مجلس به لحاظ كمي در مطرح كردن سئوال، تذكر و تحقيق و تفحص در قبال دولت نهم كارنامه خوبي داشت، اما كارش در موضوع استيضاح مثبت نبود.
وي افزود: استيضاح برخي وزار در مجلس هفتم دچار نوساناتي مبنتي بر مذاكرات پشت پرده سياسي شد، در حالي كه بايد توجه داشت كه طرح موضوع استيضاح انتظاراتي را به تبع خود ايجاد خواهد ساخت كه در نهايت بايد منجر به عملياتي شدن آن شود، نه اينكه به دنبال خاموش كردن آن بود.
فلاحت پيشه همچنين در بيان سطح تعامل مجلس هفتم با دولت نيز گفت: مجلس هفتم نه تنها مانعي در راه شكل گيري برنامه هاي دولت ايجاد نكرد، بلكه در مواردي اغماض بيش از حدي در اين زمينه از خود نشان داد.
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]