واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: افشاي بيشتر قدرت گروه صهيونيستي آيپك براي كنترل سياستمداران آمريكا
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): نيويورك - "يوري آونري " Avnery Uri يكي از سياستمداران و روزنامه نگاران سرشناس در جهان و بويژه در آمريكا و اسرائيل است . او صهيونيستي بوده كه اكنون در فهرست ترورهاي هدفمند نهادهاي جاسوسي اسرائيل قرار دارد.
آونري كه در دوره اي عضو مجلس اسرائيل بوده ، جمله مشهوري دارد كه مي گويد از من راجع به تروريسم سوال نكنيد چرا كه من خود زماني يك تروريست بودم .
او كه يكبار به دنبال حمله فردي با چاقو از مرگ حتمي نجات يافت ، نويسنده كتاب "اسرائيل بدون صهيونيسم " است .
اين روزنامه نگار كهنه كار اكنون در مقاله اي به جايگاه گروه قدرتمند لابي صهيونيستي در آمريكا معروف به آيپك پرداخته و توضيح داده كه چگونه هر شيفته قدرتي در آمريكا براي پيشرفت ناچار است تا به دست بوسي اين گروه مخوف و قدرتمند برود.
متن ذيل برگردان بخشي از مقاله آونري است كه روز سه شنبه در شماري از پايگاه هاي اطلاع رساني آمريكا منتشر شد.
""پس از ماه ها مسابقه سخت و خشن ، باراك اوباما، حريف نيرومند خود هيلاري كلينتون را شكست داد.
او معجزه كرده و براي اولين بار در تاريخ ، يك سياهپوست ، به يك نامزد موثق براي رياست جمهوري قدرتمندترين كشور جهان تبديل شده است .
اما اولين كاري كه وي پس از پيروزي چشمگير خود انجام داد چه بود؟ اوباما به نشست آيپك رفت و متملقانه ترين سخنراني را ايراد كرد.
اين حركت اوباما خود به تنهايي حيرت انگيز است ولي از آن حيرت انگيزتر اين حقيقت است كه هيچ كس از اين سخنراني شگفت زده نشد.
اين يك نشست پيروزمندانه بود به گونه اي كه حتي اين گروه قدرتمند نيز هرگز چنين چيزي را تجربه نكرده بود.
7 هزار صهيونيست ارشد از سراسر آمريكا، كنار هم گرد آمده و پذيراي كرنش برگزيدگان واشنگتن و به زانو افتادن آنها شدند.
هر سه نامزد اميدوار رياست جمهوري ، با تلاش براي تملق گويي بيشتر، به ايراد سخنراني پرداختند.
300 سناتور و عضو كنگره در راهروهاي اين نشست گردهم آمدند.
همه كساني كه مايلند به سمتي در آمريكا گماشته شوند و درواقع تمامي كساني كه كوچكترين جاه طلبي سياسي دارند، آمدند تا ببينند و ديده شوند.
آيپك در واشنگتن اكنون مانند قسطنطنيه امپراتوري روم شرقي در اوج خوشبختي آن است .
جهان با حيرت اين نشست را دنبال مي كرد،رسانه هاي اسرائيلي به وجد آمده بودند. اين رويدادها در تمامي پايتخت هاي جهان از نزديك دنبال شده و از آنها نتيجه گيري مي شد.
تمامي رسانه هاي عرب بطور گسترده در مورد آنها گزارش كردند.
"الجزيره " يك ساعت را به بحث در مورد اين پديده اختصاص داد.
همه نتيجه گيري هاي غايي استادان "جان ميرشايمر" و " استفان والت " با اين نشست درباره نقش صهيونيست ها در آمريكا تاييد شد.
حقيقتا، چرا؟ چرا نامزدهاي رياست جمهوري آمريكا معتقدند كه حمايت آيپك و مقامهاي اسرائيلي ، تا اين حد در انتخاب شدن آنها ضروري است ؟ البته ، آراي يهوديان خصوصا در چندين ايالت پر نوسان كه ممكن است بر بازده كار تاثيرگذار باشند، مهم است اما آمريكايي هاي آفريقايي تبار و لاتين تبار، آراي بيشتري دارند.
اوباما با شعارهاي خود ميليون ها جوان راي دهنده را به صحنه سياسي كشيده است و از نظر تعداد، جامعه مسلمان عرب در آمريكا نيز عامل ناچيزي بشمار نمي رود.
برخي معتقدند كه پول صهيونيست ها حرف اول را مي زند چرا كه آنان ثروتمند هستند.
احتمالا آنها بيش از سايرين به اهداف سياسي كمك مالي مي كنند اما افسانه درمورد پول قدرتمند يهودي طنيني ضد سامي دارد.
هرچه باشد، ساير هيئت ها و شركت هاي بزرگ چند مليتي نيز مبالغ زيادي پول دراختيار اوباما (و همچنين حريفان وي ) قرار داده اند. خود اوباما با افتخار اعلام كرد كه صدها هزار شهروند عادي ، براي وي كمك هاي مالي ارسال كرده اند كه مبلغ آن به ده ها ميليون دلار مي رسد.
درست ، ثابت شده است كه ايپك هميشه مي تواند از انتخاب يك سناتور يا عضو كنگره كه با اشتياق فراوان ، به آهنگ اسرائيل نمي رقصد، جلوگيري كند.
در برخي نمونه ها، اين گروه ، با حمايت سياسي و مالي از مبارزات انتخاباتي يك رقيب ناشناخته ، سياستمداران مشهور را شكست داده است اما آيا در مبارزه رياست جمهوري نيز همينطور است ؟
تملق گويي شفاف اوباما در باره آيپك و اسرائيل ، بيش از هر تلاش مشابهي توسط ساير نامزدها مشخص بود.
چرا؟ به دليل اينكه موفقيت گيج كننده وي تماما به دليل وعده او در مورد ايجاد تغييرات و پايان دادن به ممارست هاي فاسد واشنگتن و همچنين جايگزين كردن شكاكان قديمي توسط يك شخص شجاع و جوان كه اصول اخلاقي خود را به مصالحه نمي گذارد، بود و حال آنكه ، اكنون شاهد آن هستيم كه اولين كاري كه وي پس از تثبيت نامزدي حزب خود انجام مي دهد، به مصالحه گذاشتن اصول اخلاقي خويش است و آنهم چگونه !
نكته مهمي كه وي را از هيلاري كلينتون و جان مك كين متمايز مي سازد، موضع غيرقابل انعطاف وي درمورد جنگ عراق است .
اين يك عمل شجاعانه و منفور بود،اين عمل كاملا برخلاف نظر اسرائيل و آيپك بود كه تمامي شعب آن در آمريكا به شدت جرج بوش را براي آغاز آن جنگ ، تحت فشار قرار داده بود.
و اكنون اوباما به پاي ايپك به خاك افتاده و تلاش مي كند تا سياستي را كه كاملا با عقايد خود او مغايرت دارد ، توجيه نمايد.
بسيار خوب ، او وعده مي دهد تا به هر قيمتي شده ، امنيت اسرائيل را تامين كند.
اين يك امر طبيعي است . درحالي كه وعده داده بود كه با رهبران ايران ملاقات كرده و كليه مشكلات را به گونه اي صلح آميز برطرف سازد، اكنون ايران را تهديد مي كند.
او (با تصور غلط اينكه هر سه سرباز ما توسط حزب الله دستگير شده اند، اشتباهي كه حاكي از ناقص بودن آگاهي او از امور ما است ، وعده داد كه اين سه سرباز را باز گرداند.
اما اظهارات وي درمورد بيت المقدس تمامي اين حد و مرزها را مي شكند و اين اغراق آميز نيست كه آنها را مفتضح بناميم .
در صورتي كه مجموعه "حرم الشريف " كه يكي از سه مكان مقدس اسلام و برجسته ترين نشان مليت فلسطين است ، به قلمرو فلسطين بازگردانده نشود، هيچ فلسطيني ، هيچ عرب و هيچ مسلماني با اسرائيل صلح نخواهد كرد و اين يكي از مسائل اصلي درگيري است .
درحالي كه "ايهود باراك " نخست وزير وقت ، حاضر بود به نوعي بيت المقدس را تقسيم كند، كنفرانس 2000 "كمپ ديويد" نيز در همين رابطه ، شكست خورد.
اوباما از راه مي رسد و شعار"بيت المقدس تفكيك نشده ، پايتخت ابدي اسرائيل " را احياء مي كند.
از زمان "كمپ ديويد" تا كنون ، تمامي حكومت هاي اسرائيل ، متوجه شده اند كه اين شعار، مانعي برطرف نشدني برسر راه هرگونه روند صلح را تشكيل مي دهد.
اين شعار، به آرامي و در خفا، از زرادخانه شعارهاي رسمي حذف شده است و تنها راستي هاي اسرائيل و صهيونيست هاي آمريكايي به آن پايبند هستند و آن هم به اين دليل است كه هرگونه فرصتي براي صلح كه به بي ثمر شدن توافقات مي انجامد را در نطفه خفه مي كند.
نامزدها، در مبارزات پيشين رياست جمهوري آمريكا، گمان مي كردند كه وعده به اينكه سفارت آمريكا از تل آويو به بيت المقدس منتقل خواهد شد، كافي است .
حتي يكي از آنها نيز پس از انتخاب شدن ، كاري دراين باره انجام ندادند و وزارت امور خارجه ، كليه آنها را متقاعد ساخت كه اين امر به مصلحت آمريكا نيست .
اوباما از اين هم پيشتر رفت . احتمال زياد اين كار تنها نوعي چاپلوسي بود و او به خود مي گفت "بسيار خوب ، من بايد اين حرف را بزنم تا بتوانم انتخاب شوم و در آينده نيز خدا بزرگ است ".
با اين حال نمي توان اين حقيقت را ناديده گرفت كه ترس از آيپك به قدري زياد است كه حتي اين نامزد كه وعده ايجاد تغييرات در تمامي مسائل را داده بود نيز جرات انجام اينكار را ندارد.
او دراين مورد بدترين روال عادي واشنگتن را مي پذيرد و آماده است تا بنيادي ترين مصلحت هاي آمريكا را قرباني كند.
هرچه باشد، مصلحت آمريكا در دستيابي اسرائيل و فلسطين به صلح است كه باعث مي شود تا آمريكا راهي به قلب توده عرب ، از عراق گرفته تا مراكش ، دست يابد.
در صورتي كه اوباما به سمت رياست جمهوري انتخاب گردد، او به تصوير خود در جهان مسلمان خدشه وارد كرده و آينده خود را در گرو قرار داده است .
...اما چه چيز باعث صعود متحير كننده اين تشكيلات صهيونيستي آمريكا شده است ؟
استعدادهاي سازماني ؟ پول ؟ بالا رفتن از پلكان ترقي ؟
اسرائيل يك آمريكاي كوچك است و آمريكا يك اسرائيل بزرگ "".
اروپام 2252 / 360
سه شنبه 21 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]