واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشاور رئيسجمهور: دولت تثبيت مديريت را با ناديده گرفتن منافع مردم خيانت ميداند
خبرگزاري فارس: علي ذبيحي با تاكيد بر اينكه دوران مديريتهاي چپ و راست سپري شده است، گفت: دولت تثبيت مديريت را در صورتي كه منافع مردم ناديده گرفته شود، تهديد و خيانت به آنها ميداند. براي دولت، امنيت مردم از امنيت شغلي يك مدير مهمتر است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، علي ذبيحي در جمع گروهي از دانشجويان با تشريح برنامهها و سياست هاي دولت نهم در عرصههاي مختلف، تصريح كرد: براي دولت، امنيت مردم از امنيت شغلي يك مدير مهمتر است.
وي گفت: در دولت نهم امكان استفاده از توان و تجربه كساني كه ملاكهاي لازم را براي مديريت دارا باشند، وجود دارد.
وي افزود: اگر در دولت هاي 20 سال گذشته فرصت مديريت فقط در اختيار تعدادي خاص بود و به ظرفيتهاي فراوان كشور اجازه تجربه آموزي داده نميشد، دليلي ندارد كه راه بسته و غلط گذشته همچنان ادامه يابد.
مشاور رئيس جمهور در مديريت منابع انساني طرح شبهههايي همچون اينكه «دولت فاقد تئوري اقتصادي است» فرافكني و غيركارشناسانه قلمداد كرد و اظهار داشت: مگر مي شود دولتي را كه موظف به اجراي برنامه پنج ساله و برنامه هاي سالانه مصوب مجلس است، بدون برنامه و تئوري اقتصادي دانست.
وي يادآور شد: اگر كسي ادعا كند كه دولت برنامههاي مصوب را اجرا نكرده است، حتماً قابل پيگيري است، ولي اگر به عقيده برخيها دولت با اجراي برنامه ها موجب تورم گشته، در اينباره بايد از تهيه كنندگان برنامه ها ايراد گرفت و نه از دولت. بنابراين كساني كه بيشترين نقش را در افزايش تورم داشته اند، نمي توانند با پاك كردن صورت مساله خود را تبرئه كنند.
ذبيحي در بخش ديگري از سخنانش توجه دولت به مردم و تلاش براي اختصاص مبلغي از درآمدهاي نفتي در قالب ارائه كالاهايي به مردم براي جبران بخشي از گراني كه در اثر افزايش قيمت نفت به وجود آمده، اشاره و خاطرنشان كرد: با توجه به توافقات اوليه رئيس جمهور با مسوولين مجلس هفتم در آبان 86 جهت تصويب لايحه برداشت 2/1 ميليارد دلاري از صندوق ذخيره ارزي براي واردات كالاهاي اساسي، متاسفانه كساني كه امروز صحبت از افزايش قيمت نفت و بدتر شدن وضع مردم ميكنند، در آن موقع توجهي به لايحه دولت نكردند و تصويب اين لايحه را از لحاظ سياسي به نفع دولت تلقي كردند و حاضر شدند دولت و مردم را در سختي تنها گذارند.
وي همچنين با اشاره به نتايج مطلوبي كه بر اثر اجراي طرح هاي زودبازده در بخش اشتغالزايي در دولت نهم حاصل شده است، يادآور شد: آمارهاي جديد نشان مي دهد تاكنون حداقل بيش از يك ميليون شغل ايجاد شده كه عمده آن در استانها و شهرهاي كوچك به ويژه در استان هاي محروم است كه در گذشته بيشترين آمار مهاجرت به مركز را به خود اختصاص داده بودند.
مشاور رييس جمهور اضافه كرد: عده اي به جاي خوشحالي از اجراي چنين طرح هايي كه موجب اشتغالزايي گسترده و توقف مهاجرت و در برخي مناطق موجب معكوس شدن روند مهاجرت شده است، چنين عنوان ميكنند كه با تزريق هاي غيرطبيعي پول، نميتوان اشتغال ايجاد كرد. تعجب من در اين است كه چرا اين افراد در زمان دولت پيشين كه پول كلاني از بيت المال و بدون هدف براي ايجاد شغل در قالب وام اشتغالزايي به هدر رفت و شغلي هم ايجاد نگرديد، اعتراضي نميكردند.
ذبيحي با بيان اينكه سياست خارجي دولت نهم به شهادت دوست و دشمن در بعد از انقلاب بينظير بوده است، تصريح كرد: با اين وجود عده اي خرده مي گيرند و سعي دارند سياست خارجي كشور را ضعيف ارزيابي كنند و با چنين القائاتي ميخواهند ضعف سياست خارجي خود را مخفي كنند.
انتهاي پيام/
دوشنبه 20 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]