واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: تبيين سيره زندگي حضرت زهرا (س) در خطبه اول نماز جمعه تهران
گروه سياسي: امام جمعه موقت تهران در خطبه اول نماز اين هفته به تبيين سيره حضرت صديقه طاهره(س) پرداخت.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) نماز عبادي سياسي جمعه تهران اين هفته تهران به امامت آيتالله احمد جنتي دبير شوراي نگهبان اقامه شد.
خطيب جمعه تهران در خطبه اول نماز با عرض تسليت ايام شهادت حضرت صديقه طاهره و گراميداشت 14 خرداد، سالروز ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي و سالروز قيام 15 خرداد، به تبيين زندگي دختر گرامي اسلام و شهادت ايشان پرداخت.
وي با بيان اينكه حضرت عمري را در سختي و مشقت گذراند، اضافه كرد: از آن زمان كه حضرت رهرا چشم به جهان گشود، پدرش تحت فشار مشركين، كفار و كساني بود كه نميخواستند كلمه توحيد اعتلا پيدا كند.
آيت الله جنتي به دوران زندگي حضرت در مكه اشاره كرد و گفت: با تمام سختيهايي كه حضرت زهرا در دوران ابتداي طلوع اسلام تحمل ميكرد، پدر شبها و گاه و بيگاه آيات مقدس قرآن را ميخواند و قلب حضرت فاطمه را با اين آيات روشن ميكرد.
وي ادامه داد: در دوران مكه اين مصيبتها بود و بعد هم مسئله مهاجرات از مكه به مدينه پيش آمد و در آنجا چند صباحي تا قبل از آغاز جنگهاي بدر و احد آرامش داشتند.
دبير شوراي نگهبان افزود: چندي نكشيد كه جنگها آغاز شد و سختيها از نوع ديگر آغاز شد. در جنگ احد، حضرت حمزه سيدالشهدا و تعدادي ديگر از مسلمانان به شهادت رسيدند و اينها غمهايي بود كه بر قلب حضرت فاطمه وارد ميشد ولي در تمامي اين حالات سير الهي خود را از دست ندادند.
آيتاله جنتي با اشاره به آيات سوره مريم تصريح كرد: با اينكه مريم(س) در زمان خود سيدهالنساء بود ولي حضرت زهرا مقاماتش بالاتر از حضرت مريم است و طبيعي است كسي كه پدري چون خاتمالانبياء و شوهري چون سيدالاوصياء و فرزنداني چون ائمه هدي دارد كه يكي از آنها حضرت مهدي (عج) است، بايستي چنين مقامي نيز داشته باشد.
وي سپس به حديثي از صديقه طاهره اشاره كرد و گفت: حضرت ميفرمايند از دنياي شما به سهچيز علاقمندم كه اين سه شامل انفاق، تلاوت آيات خدا و سوم نگاه كردن به صورت پدرم حضرت محمد(ص) است.
آيت الله جنتي با تأكيد بر اين نكته كه در آيات مقدس قرآن كريم بالاترين مقام را به صابران داده است، به مقام صبر حضرت اشاره و اضافه كرد: فاطمه(س) همه سختيها را تحمل كرد و لي آن سختي كه حضرت را از پاي درآورد، رحلت پدر بود. از آن روزي كه پدر ايشان مريض شد و حضرت احساس كرد كه اين بيماري ، بيماري آخر پيامبر است ، ديگر گريه امانش نميداد.
وي مصيبتهاي بعدي حضرت را مصيبتهاي جسماني خواند و گفت: بالاخره آن ايام پاياني رسيد و به نقلي 95 روز پس از رحلت پدر اين بانو در بستر بيماري افتاد.
عضو مجلس خبرگان رهبري در ادامه به وصايايي كه از حضرت نقل شده است اشاره و افزود: ايشان به حضرت امير وصيت كردهاند كه مرا شب هنوطم كن، غسلم بده و و شب كفنم كن و خودت بر جنازهام نماز بخوان و احدي را خبر نكن.
وي تصريح كرد: به اولاد هيچ پيغمبري به اندازه حضرت فاطمه (س) ظلم و ستم نشد، آنهم ازطرف كساني كه در اذان نماز خود نام پدر وي را ميبردند.
وي در پايان گفت: اينها سؤالاتي است كه تاريخ بايستي به آنها پاسخ دهد؛ اينكه چرا حضرت زهرا در جواني فوت كرد و چرا محسناش سقط شد؟
جمعه 17 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]