واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اعمال نفوذ، مانع صدور حكم براي پرونده قاچاق كالا
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): يك مقام آگاه علت اصلي تاخير سه ماهه در صدور حكم توقيف 26كانتينر اسباب بازي قاچاق در بندر عباس را اعمال فشار برخي افراد عنوان كرد .
بخش خبري خبرهاي 16 ايرنا، بهمن ماه گذشته براي نخستين بار از توقيف 26كانتينر اسباب بازي قاچاق توسط ماموران گمرك دربندر عباس خبر داده بود .در هنگام توقيف اين محموله ، وارد كنندگان تلاش مي كردند با برخي اعمال نفوذ ها و تحت فشار قرار دادن قاضي پرونده رييس گمرك و مسولان بندرعباس را وادار به صدور مجوز كنند كه موفق به اين كار نشدند .
اين مقام آگاه كه خواست نامش در خبر درج نشود، به خبرنگار خبرهاي 16 گفت: وابستگي فاميلي وارد كننده اسباب بازي با يكي از نمايندگان مجلس هفتم عمده ترين علت ابهام در صدور حكم دراين خصوص مي باشد.
اين مقام آگاه با بيان اينكه نظر مسولان گمرك بندرعباس همچنان قاچاق بودن اين محصولات است، افزود: به دليل برخي فشارها ، تعزيرات هرمزگان موفق به صدور حكم و راي نهايي دراين خصوص نشده است .
*****
حضور مدرسان مخالف ارزش هاي اسلامي در بعضي مراكز آموزشي
...............................................................
يك مدرس حق التدريس دانشگاه آزاد لاهيجان كه به دو دختر دانشجوي محجبه بسيجي توهين كرده و خواستار حضور دانشجويان دختر با لباس مهماني در كلاس درس شده بود، با پيگيري دانشجويان ممنوع التدريس شد.
به گزارش خبرهاي 16 ايرنا، "عليرضا ح " مدرس حق التدريس دانشگاه آزاد لاهيجان، يكي از دختران محجبه و بسيجي كلاس را به دليل اينكه از برداشتن چادر در سر كلاس امتناع نمود از كلاس اخراج كرد.
با پيگيري دانشجوي اخراج شده از كلاس به خطر حفظ حجاب و بازگشت وي به كلاس با دستور رييس دانشگاه، مدرس ياد شده مجددا بر نظر خود تاكيد مي كند كه با خطاب شديد رئيس دانشگاه مواجه مي شود . بعد از بيرون رفتن رئيس دانشگاه از كلاس "عليرضا ح " خطاب به كلاس مي گويد حالا كه خون اين افراد رنگين تر است هر كس خواست مي تواند با لباس مهماني و هر وضعيتي كه دلش خواست درون كلاس من بنشيند و مجددا به دانشجوي محجبه توهين كرده و مي گويد: دود اين قضا يا به چشم خودت مي رود.
ادامه پيگيري دانشجويان و همكاري مسوولين دانشگاه به پايان فعاليت مدرس مخالف ارزش هاي اسلامي در واحد دانشگاهي مذكور انجاميد.
گفتني است اين مسئله در دانشگاه آزاد سابقه دارد و روز قبل از اين واقعه نيز اين به اصطلاح استاد يك دخترمحجبه ديگر را نيز از كلاس اخراج كرده بود.
بعد از اينكه اعتراضات به مسئول دانشكده ميرسد، آقاي "ج" رياست دانشكده فني مهندسي با توهين به دانشجوي محجبه مي گويد: "لعنتي اگر اينو نپوشي چي مي شه؟" !
وقتي رياست دانشگاه استاد خاطي را احضار مي كند، وي به دلايل واهي اينطور وانمود مي كند كه اين 2 دانشجو از شاگردان ضعيف و بي مبالات بوده اند ولي سوابق نشان مي دهد هر 2 نفر از دانشجويان ممتاز رشته خود هستند.
بعد از اين قضايا استاد جهت فشار آوردن به دانشجويان و استفاده از اهرمهاي قدرت به دانشجويان مي گويد به دليل اين قضيه از همه شما امتحان عملي و كتبي خواهم گرفت و در كلاس شما در مورد نمره پايين ترم با شدت برخورد خواهم كرد.
*****
حمايت معاون وزيرخارجه انگليس از فرقه گمراه بهائيت
.................................................
مقامات انگليسي از پيروان فرقه ساخت انگليس در ايران حمايت مي كنند.
به گزارش ايرنا معاون وزارت خارجه انگليس گفت : لندن به حمايت خود از بهاييان و پيگيري موضوع نقض حقوق آنان در ايران ادامه مي دهد.
كيم هاولز معاون خاورميانه وزارت خارجه انگليس در پاسخ به سوال مكتوب يكي از نمايندگان حامي فرقه گمراه بهائيت، آنچه وي آن را تبعيض عليه بهائيان خواند را نقض حقوق بشر خوانده و از ادامه اعمال فشار غرب به حكومت ايران در اين زمينه خبرداد.
ماه گذشته نيز تعدادي از نمايندگان مجلس عوام انگليس با ارايه يك قطعنامه پارلماني به دستگيري تعداي از اعضاي فرقه ضاله بهائيت در ايران اعتراض كردند. اين قطعنامه كه فاقد ارزش رسمي و ضمانت اجرايي است به امضاي 28 نماينده رسيده است .
گفتنيست، فرقه ضاله بهائيت از جمله فرقه هاييست كه انگليسي ها در زمان حضور در خاور ميانه براي ايجاد تفرقه ميان مسلمانان آن را تاسيس كرده و همواره از آن حمايت كرده اند.
*****
اكثر آمريكايي ها خواهان گفت و گوي مستقيم ميان تهران و واشنگتن هستند
.........................................
نتايج يك نظرسنجي موسسه گالوپ نشان مي دهد كه اكثر مردم آمريكا خواهان گفت و گوي مستقيم واشنگتن با تهران و بويژه محمود احمدي نژاد رييس جمهوري كشورمان هستند.
به گزارش ايرنا، بر اساس نظرسنجي موسسه گالوپ ، حدود 60 درصد مردم آمريكا خواهان گفت و گو مستقيم مقامهاي ارشد كشورشان با محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران هستند.
در ميان دمكراتها 71 درصد موافق و 26 درصد مخالف گفت و گوي دولت آمريكا با ايران هستند. براساس اين نظرسنجي گالوپ ، 48 درصد جمهوريخواهان موافق و 51 درصد مخالف و در ميان افراد مستقل 58 درصد موافق و 40 درصد گزينه مخالف را انتخاب كرده اند.
67 درصد شركت كنندگان در پاسخ به پرسشي درباره نظرشان در خصوص ديپلماسي گفت و گوي دولت آمريكا با كشورهاي مخالفت سياستهاي واشنگتن ، گزينه ايده خوب را برگزيده اند.
گالوپ توضيح داده كه اين نظرسنجي از طريق تماس تلفني با يكهزار و 13 نفر بالاي 18 سال و بين روزهاي 30 ارديبهشت تا اول خرداد انجام شده است.
نتايج اين نظرسنجي وقتي بيشتر معنا مي يابد كه اين نكته در نظر گرفته شود كه قريب به اتفاق رسانه هاي آمريكايي تحت كنترل صهيونيست ها هستند و روزانه در قالب فراورده هاي خبري با انواع شيوه هاي مستقيم و غيرمستقيم به بمباران تبليغاتي عليه ايران مي پردازند.
اين وضعيت به گونه اي است كه در برخي روزها تا حدود 30 مقاله در رسانه هاي مذكورعليه ايران منتشر مي شود كه اگر حجم خبرها را نيز به آن افزود، شمارش اين خبرها و مقاله ها دشوار مي شود. از سوي ديگر ، گوش دادن به راديو و تلويزيون و خواندن روزنامه يكي از عمده ترين سرگرمي هاي مردم آمريكا است .
****
تماس هاي دريايي، چيزي كه آمريكايي ها به عنوان فتح باب مذاكره با ايران به آن مي انديشند
............................................
يك فرمانده ارشد نيروي دريايي ايالات متحده در گفت و گويي اظهار داشته است كه تماس هاي دريايي ميان نيروهاي نظامي ايران و آمريكا مي تواند سودمند وقاع شود.
به گزارش ايرنا، دريادار كوين كاسگريف در مصاحبه با روزنامه تايمز مالي در واشنگتن گفت كه آمريكا و شوروي در زمان جنگ سرد از تماسهاي دريايي سود بردند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا آمريكا و ايران نيز از چنين تماسهايي سود مي برند، گفت فكر مي كنم ببرند.
كاسگريف گفت كه قراردادي بين آمريكا و شوروي در سال 1972 فرصتي براي نيروهاي دريايي دو كشور فراهم آورد كه صحبت كنند ... و بعد منجر به چيزهاي ديگر شد- ديدارها و اين گونه چيزها.
وي افزود كه نگران است آمريكا و يا ايران درباره يكديگر محاسبه اشتباه كنند، اما صحبت از حمله آمريكا به ايران در سال جاري را افسانه شهري خواند.
*****
نامزد هاي رياست جمهوري امريكا، سهامداران شركت هاي فعال اقتصادي در ايران
...................................................
اظهارنامه هاي مالي نشان مي دهند كه باراك اوباما و جان مك كين،نامزدهاي رياست جمهوري آمريكا، داراي سهام شركتهايي هستند كه در ايران سرمايه گذاري كرده اند.
به گزارش ايرنا به نقل يو اس اس تودي تراستي كه سيندي همسر مك كين آن را اداره مي كند داراي بيش از 315 هزار دلار در صندوقهاي جي پي مورگان است كه شامل سرمايه گذاري در سه شركت نفت خارجي فعال در ايران مي شود.
بنا بر اين گزارش، اوباما نيز بيش از 100 هزار دلار در صندوق ونگارد ولسلي سرمايه گذاري كرده كه شامل سرمايه گذاري در شركتهاي نفتي خارجي فعال در ايران نيز مي شود.
*****
هفته نامه آمريكايي با ايران مذاكره كنيد
.............................................
هفته نامه آمريكايي كريستين سنچري در سرمقاله تازه ترين شماره خود خطاب به مقامهاي دولت بوش نوشته است كه با ايران مذاكره كنيد.
به گزارش ايرنا، اين هفته نامه آمريكايي افزوده است، هر چند هيچ تضميني براي موفقيت آميز بودن مذاكرات با ايران وجود ندارد اما بهتر است همان راه حل ديپلماتيك اتخاذ گردد. كريستين سنچري نوشته است باتوجه به اينكه حمله نظامي فاجعه بار خواهد بود و به نظر مي-رسد تحريم هاي اقتصادي هم موثر نبوده اند، هم اكنون زماني منطقي براي آغاز مذاكرات بين ايران و آمريكا همچون مذاكراتي است كه بين آمريكا و چين در دهه 1970 برگزار شد.
به نوشته اين هفته نامه آمريكايي، نخستين اقدامي كه بايد صورت گيرد اين است كه نخست منافع هر كشور را بر روي ميز قرار دهيم و منافع مشترك را شناسايي نماييم خصوصا كه دو كشور از منافع مشترك برخوردار هستند.
هفته نامه مذكور با سخت بودن مذاكره ميان ايران و امريكا، مذاكره با ايران را ورود به سرزميني ناشناخته خوانده است
اين نشريه آمريكا با اشاره به اينكه هيچ تضميني براي موفقيت آميز بودن ديپلماسي وجود ندارد، افزوده است: در هرحال آنچه آمريكا بايد از ماجراجويي اشتباه خود در عراق آموخته باشد اين است كه مداخله نظامي نيز تضميني نداشته است. اين هفته نامه آمريكايي در پايان نوشته است: هم اكنون زمان آن رسيده است كه به رهبران سياسي در مورد هر ايده ماجراجويانه عليه ايران اين پيام صريح و روشن را بفرستيم كه اين كار را نكنيد، نه به نام ما، نه با ماليات هاي ما و نه با جان زنان و مردان ما.
*****
پايان عصر امريكا در خاور ميانه
..................................................
روزنامه آمريكايي نيويورك تايمز روز سه شنبه در گزارشي نوشته است كه آمريكا موقعيت خود را در خاورميانه از دست داده است و كشورهاي آن منطقه ديگر براي رفع مشكلاتشان در انتظار موافقت يا كمك آمريكا باقي نمي مانند.
در اين گزارش عنوان شده طي هفته هاي اخير، سه درگيري در خاورميانه كه از مدت ها قبل دچار انجماد شده بودند كم كم در حال ذوب شدن هستند. اسراييل و حماس ممكن است در حال نزديك شدن به آتش بسي باشند كه باعث پايان حملات از جانب دو طرف و حتي سست شدن محاصره نوار غزه گردد.
گروه هاي مختلف در لبنان هم پس از دوره اي طولاني از كارافتادگي حقوقي و نزديك شدن به يك جنگ داخلي به يك توافقنامه سياسي تجربي دست يافته اند.
همچنين اسراييل و سوريه پس از گذشت هشت سال از آخرين مذاكرات خود اعلام كرده اند كه مذاكرات غيرمستقيم خود را از سر گرفته اند.
به عقيده نويسندگان اين نشريه امريكايي، اينكه اين تعداد احزاب به صورت همزمان در زمينه هاي بسيار مختلفي در حركت هستند خود بسيار قابل ملاحظه است و اينكه آنها اين اقدامات را بدون آمريكا و در برخي موارد حتي بدون موافقت آمريكا انجام مي دهند خود نكته جالب توجه تري است.
نيويورك تايمز افزوده است: منطقه دچار يك آشفتگي است و متحدان واشنگتن نيز آن را مي دانند. آنها به صورت خصوصي آمريكا را مقصر مي دانند و ديگر منتظر دولت بوش نمي مانند كه راهي در اختيار آنان قرار دهد. آنها ترجيح مي دهند خود مسائل را به دست گيرند و به دلسردي ناگهاني آمريكايي ها از خود بخاطر انجام چنين كاري بي توجهي كنند.
نيويورك تايمز افزوده است: آمريكا كه قصد داشت دشمنان خود را منزوي كند، در نهايت باعث انزواي خود شده است.
به عقيده نويسندگان اين مقاله، دوستان لبناني آمريكا پس از آنكه مشخص شد حمايت آمريكا از آنها نمي تواند باعث تغيير توازن قدرت در اين كشور شود مجبور شدند تسليم خواسته هاي حزب الله شوند.
نيويورك تايمز با تحليل تحولات خاور ميانه در پايان نوشته است: تنها مساله اي كه هيچ شكي در مورد آن وجود ندارد جايگاه آمريكا است در زماني حياتي در منطقه اي حياتي، به سادگي بايد گفت كه آمريكا ناپيدا است.
*****
موشك هاي ليزري حماس باعث نگراني صهيونيست ها شده است
..................................................
منابع نظامي رژيم صهيونيستي ادعا كردند گروههاي مقاومت فلسطين، توانسته اند موشكهاي ليزري وارد باريكه غزه كرده اند.
به گزارش ايرنا از بيروت، يك شبكه دهم تلويزيوني رژيم صهيونيستي با اعلام اين مطلب افزود، گروههاي فلسطيني موشكهاي ليزري (ساغر، كونكورس و كورنيت) را كه در گذشته در اتحاد جماهير شوروي سابق ساخته شد اما طي شصت سال گذشته شاهد توسعه بود، از طريق تونلهاي رفح وارد كرده اند.
منابع خبري صهيونيست گفته اند، موشكها از آن نوعي هستند كه حزب الله در جنگ سال 1385 اسراييل عليه لبنان از آنها استفاده كرد و كشته هاي زيادي در ميان نظاميان اسراييلي و خسارت هنگفت در بخش سلاح زرهي برجاي گذاشت.
رزمندگان حماس تا كنون با استفاده از موشك هاي كوتاه برد دست ساز موسوم به قسام، با رژيم سرا÷ا مسلح اشغالگر فلسطين مبارزه كرده اند. ظاهرا موشك هايي كه از آن نام برده شده است مي تواند هدف را از چهار كيلومتري نشانه رود و تانكهاي پيشرفته از جمله ميركاوا را نابود كند.
طبق معمول مقامات رژيم صهيونيستي دستيابي حماس به اين سلاح ها را با همكاري ايران ادعا كرده اند.
*****
پژوهم/ 1034
چهارشنبه 15 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 396]