تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851262004




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نگاهي به معضل خودكشي در ژاپن


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نگاهي به معضل خودكشي در ژاپن
در ژاپن با وجود آن كه آمار قتل و دگركشي در سطح پاييني قرار دارد، اما آمار خودكشي بالا است و به همين دليل جامعه از آن رنج مي‌برد.

در ژاپن معمولا رسم براين است كه مشكلات اجتماعي پنهان نشود و با مطرح كردن آن براي جامعه ، زمينه چارجويي توسط خرد جمعي فراهم شود. از اين رو مساله خودكشي در ژاپن همواره يكي از موضوعات مورد بحث در محافل عمومي و رسانه‌هاي اين كشور است، به طوري كه شبكه‌هاي تلويزيوني ساعت‌هاي فراواني را صرف ريشه يابي اين مساله اجتماعي مي‌كنند.

آمارهاي رسمي پليس ژاپن نشان مي‌دهد، در سال گذشته ميلادي (‪ (۲۰۰۷‬در كشور ‪ ۱۲۷‬ميليون نفري ژاپن ، ‪ ۳۲‬هزار و ‪ ۱۵۵‬نفر خودكشي كرده‌اند كه ‪۲۲‬ هزار و ‪ ۸۱۳‬نفر (‪ ۷۰‬درصد) از آنها را مردان تشكيل مي‌دهند.

اين آمار بدين معني است كه آمار خودكشي در ژاپن حدود پنج برابر آمار مرگ و مير ناشي از سوانح رانندگي در اين كشور مي‌باشد.

در سال گذشته ميلادي در ژاپن فقط ‪ ۶‬هزار و ‪ ۳۵۲‬نفر در تصادفات رانندگي جان خود را از دست داده اند.

در سال گذشته با آن كه آمار خودكشي ‪ ۱/۲‬درصد نسبت به سال قبل از آن كاهش يافت اما اين آمار براي دهمين سال پياپي است كه از مرز ‪ ۳۰‬هزار نفر فراتر رفته است .

آمار پليس ژاپن نشان مي‌دهد،حدود ‪ ۵۷‬درصد از كساني كه در سال گذشته ميلادي در ژاپن خودكشي كرده‌اند را افراد بالاي ‪ ۵۰‬سال تشكيل مي‌دهند.

برپايه اين آمار ‪ ۳۴/۶‬درصد از اين آمار را سالمنداني تشكيل مي‌دهند كه سن آنها بالاتر از ‪ ۶۰‬سال است .

ريوئيچيرو ناريشيگه يكي از مسوولين بخش بيماريهاي روحي و رواني در وزارت بهداشت ، رفاه و كار ژاپن روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت : آمار خودكشي در ژاپن در دهه ‪ ۱۹۹۰‬ميلادي در سطح ‪ ۲۰‬هزار نفر بود، اما از زمان ورود به دهه ‪ ۲۰۰۰‬ميلادي اين آمار افزايش يافته و به سطح ‪ ۳۰‬هزار نفر در سال رسيده است .

ناريشيگه پيرامون دلايل اين موضوع مي‌گويد: خودكشي يك مساله پيچيده است كه به آساني نمي‌توان به رازهاي آن پي برد.

وي به نقل از بررسي‌هاي پليس پيرامون انگيزه‌هاي خودكشي در ژاپن افزود : در سال گذشته ميلادي ، بيماري در رده نخست انگيزه‌هاي افراد ، براي خودكشي اعلام شده است .

به گفته وي درسال گذشته ميلادي ‪ ۴۱/۵‬درصد از ژاپني‌هايي كه خودكشي كرده اند، به نوعي از بيماريهاي مختلف رنج مي‌برده اند.

اين مسوول افزود: مشكلات اقتصادي و مالي نيز با ‪ ۲۸/۵‬درصد در رده دوم انگيزه‌ها براي خودكشي افراد در سال گذشته ميلادي در ژاپن بوده است.

ناريشيگه مي‌افزايد: مشكلات خانوادگي و فضاي كاري نيز به ترتيب در رده هاي بعدي انگيزه‌هايي قرار داشتند كه در سال گذشته ميلادي زمينه خودكشي را فراهم كرده اند.

آمارهاي پليس ژاپن نشان مي‌دهد، ‪ ۱۵‬هزار و ‪ ۴۱۲‬نفر از ژاپني‌هايي كه در سال ‪ ۲۰۰۷‬ميلادي خودكشي كرده اند،افراد بيكار بوده اند.

اين آمار نشان مي‌دهد، در ميان افراد شاغلي كه در همين مدت در ژاپن اقدام به خودكشي كرده اند، افراد كشاورز و ماهيگير با ‪ ۶۴۳‬نفر و افرادي كه در كارهاي ساختماني فعال بوده‌اند با ‪ ۳۵۱‬نفر در رده‌هاي نخست و دوم جاي دارند.

در ميان كساني كه در سال گذشته ميلادي در ژاپن خودكشي كرده‌اند نام ‪۹۰‬ پزشك ، ‪ ۱۳‬وكيل و ‪ ۱۵‬هنرمند نيز وجود دارد.

ناريشيگه پيرامون دلايل انجام خودكشي از سوي افراد، گفت : در بيشتر كساني كه دست به خودكشي مي‌زنند در آغاز عوارض روحي پديدار مي‌شود كه مشخص‌ترين آن بيماري افسردگي عميق و يا ماليخوليا است .

وي افزود: پديدار شدن عوارض بيماري افسردگي كه مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد، يكي از نشانه‌هاي مهم براي اقدام به خودكشي در افراد است و به همين دليل هنگامي كه فردي دچار افسردگي شد، نبايد او را به حال خود رها كرد و بايد به دنبال درمان روحي و جسمي وي بود.

يكي از ويژگي‌هاي پديده خودكشي در ژاپن ، خودكشي‌هاي جمعي افرادي است كه همديگر را نمي‌شناسند و تنها وجه مشترك آن علاقه مندي به مرگ مي‌باشد.

اين افراد در بيشتر موارد از طريق اينترنت با يكديگر آشنا شده و پس از تعيين زمان و مكان خودكشي به ديدار يكديگر مي‌روند.

بيشتر افرادي كه در ژاپن به طور دسته جمعي خودكشي مي‌كنند، در درون خودرو دربسته با استفاده از گازهاي سمي خود را مي‌كشند.

ناريشيگه پيرامون روش خودكشي در ژاپن مي‌گويد: در سال گذشته ميلادي حلق آويز كردن در رده نخست روش‌هاي خودكشي در ژاپن ، در ميان مردان و بانوان بوده است .

به گفته اين مسوول وزارت بهداشت ژاپن ، استفاده از گازهاي سمي و پرتاب از ارتفاع نيز از ديگر روش‌هاي مرسوم خودكشي در ژاپن است .

در ژاپن خودكشي تنها محدود به بزرگسالان نبوده و اين موضوع در ميان دانش آموزان نيز در برخي مواقع به چشم مي‌خورد، اما شوك رواني آن براي جامعه قوي است .

بيشتر موارد خودكشي در ميان دانش آموزان كه در رسانه‌ها به آنها توجه بسياري مي‌شود، ناشي از آزارهاي روحي و جسمي از سوي همكلاسي‌هاي آنها است كه آسيبهاي رواني عميقي بر روي روح دانش آموز مي‌گذارد.

برخي كارشناسان اجتماعي در ژاپن مي‌گويند: آزار و اذيت در مراكز آموزشي در همه جاي جهان از دوران قديم وجود داشته اما در آن دوران احساس انزوا و افسردگي در ميان دانش آموزاني كه مورد آزار قرار مي‌گيرند تا به حد امروز قوي نبوده است .

بررسي‌هاي انجام گرفته در ژاپن نشان مي‌دهد، بسياري از بزرگسالان و دانش آموزان ژاپني كه خودكشي مي‌كنند، با هيچ كسي حتي با خانواده خود نيز مشورت نمي‌كنند و يا در صورت مشورت هم ،اطرافيان مشكل رواني آنها را يك مشكل زودگذر تلقي مي‌كنند.

دولت ژاپن مساله بالا بودن آمار خودكشي در اين كشور را جدي گرفته و در سال‌هاي اخير با تصويب قانون‌هاي ويژه ، به دنبال كاهش آمار خودكشي است در اين قوانين گنجانده شده است كه در پشت پرده خودكشي عوامل مختلف اجتماعي پنهان است و به همين دليل دولت موظف است اين عوامل را ريشه يابي كرده و تدابير مربوط به پيشگيري از خودكشي را بينديشد.

در چارچوب اين قانون دولت ژاپن موظف است همه ساله ، اقدامات انجام شده براي پيشگيري از خودكشي را به مجلس و مردم گزارش دهد.

از سوي ديگر بخش خصوصي ژاپن نيز در برابر خودكشي خاموش نمانده و تلاش هاي مردمي مختلفي براي مقابله با اين پديده آغاز شده است .

يكي از اين تلاش ها، ايجاد مراكز مشورتي در سراسر استان‌هاي ژاپن است كه كارشناسان و داوطلبان در آنجا حضور دارند.

اينوچي نو دنوا يكي از اين مراكز است كه به معناي تلفن جان و زندگي است و كساني كه دچار افسردگي هستند، مي‌توانند به طور تلفني و يا اينترنتي مشكلات روحي خود را با كارشناسان اين مركز در ميان بگذارند.

ناريشيگه گفت: وزارت بهداشت ژاپن از اين مراكز حمايت كرده و براي دست اندركاران اين مراكز دوره‌هاي آموزشي روانكاوي رايگان مي‌گذارد.

وي افزود: وزارت بهداشت ژاپن در راستاي مقابله با خودكشي با بيمارستان هاي اين كشور نيز در زمينه درمان بيماراني كه دچار افسردگي روحي هستند همكاري دارد.

اين مسوول ژاپني در زمينه مقايسه آمار خودكشي در ژاپن و ديگر كشورهاي جهان گفت : آماري مربوط به كشورهاي درحال توسعه وجود ندارد اما اگر بخواهيم اين موضوع را با كشورهاي پيشرفته صنعتي مقايسه كنيم ، روسيه از نظر آمار خودكشي در رده نخست جهان قرار دارد.

به گفته ناريشيگه ، ژاپن ، فرانسه و آلمان از نظر بالا بودن آمار خودكشي پس از روسيه در رده‌هاي دوم تا چهارم كشورهاي پيشرفته صنعتي جاي دارند.
 چهارشنبه 15 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن