واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جامعه مدرسين حوزه علميه قم: آيتالله فاضل لنكراني همواره حامي امام و انقلاب بود
خبرگزاري فارس: جامعه مدرسين حوزه علميه قم با صدور اطلاعيهاي فرارسيدن نخستين سالگرد ارتحال آيتالله فاضل لنكراني را تسليت گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، اطلاعيه جامعه مدرسين حوزه علميه قم به شرح زير است: قريب يك سال از رحلت جانكاه و دردناك اسوه فقاهت و تقوا و فضيلت، نمونه بارز و تجسم والاي اجتهاد اصيل، فقيه اهل بيت عصمت و طهارت(ع)، پشتوانه محكم انقلاب شكوهمند و نظام پربركت اسلامي مرحوم حضرت آيتالله العظمي حاج شيخ محمد فاضل لنكراني (اعلي الله مقامه الشريف) سپري گشت و فقدان غمبار او عالم اسلام را بيش از پيش به عظمت و رفعت علمي، فقاهتي و عملي او آگاه ساخت.
در ادامه اين اطلاعيه آمده است: او كه از جمله مراجع و مدرسان والا و بينظير حوزه مقدسه علميه بود، سالهاي طولاني عمر خود را صرف مجاهدت علمي و فقهي نمود و منهجي تحقيقي و پرصلابت از خود به جاي گذاشت؛ همچنين راهنماييها، هدايتها و همراهيهاي او براي پويايي و شكوفايي نظام اسلامي بيبديل و راهگشا بود. چنانچه در هم آميختگي حيات فقهي و سياسي بهمراه حضور تأثيرگذار و مغتنم ايشان در جامعه مدرسين حوزه علميه قم نمونهاي جاودان و درس آموز از تقارن ايمان وعمل صالح به نمايش ميگذاشت.
در بخش ديگري از اين اطلاعيه تصريح شده است: ايشان از جمله علماي برجستهاي بودند كه نقش والايي در شكلگيري نهضت اسلامي به رهبري امام راحل عظيمالشأن ايفا كردند. مبارزات خستگيناپذير ايشان با طاغوت كه خاستگاهي ديني و برپايه انديشه ناب اسلامي داشت، موجب اقبال تودههاي مختلف مردم به نهضت عظيم اسلامي ميشد. چنانچه اين مبارزات و همراهيها پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز پيوستگي و گستردگي قابل ملاحظهاي داشت.
در اين اطلاعيه همچنين آمده است: مرحوم آيتالله العظمي فاضل لنكراني علاوه بر آنكه خود را همواره شاگرد امام راحل رحمتاللهعليه ميدانست به انقلاب اسلامي به مثابه نظامي براي حاكميت ارزشهاي اسلامي و تحت زعامت ولي فقيه عادل مينگريست و حمايتهاي ايشان از نظام اسلامي پس از رحلت امام خميني (قدس الله نفسه الزكيه) نيز با قدرت و قوت و در عين بي پيرايگي و خلوص ادامه يافت. همچنين پيشتازي ايشان در وادي مرجعيت تقليد جهان تشيع به گونهاي بود كه مقلدّان بسياري علاوه بر كشورمان در ساير كشورهاي جهان اسلام از ايشان تقليد ميكردند. مرجعيت فراگير بهمراه وقت سنجي و دقت بيني فقهي و اصولي از آن عالم پارسا شخصيتي بي نظير ساخته بود.چه آنكه نقش تأثير گذار ايشان در جامعه مدرسين حوزه علميه قم و دبيري چند دورهاي ايشان بر اين تشكل مرجع حوزوي بهمراه حضور ايشان در رياست شوراي عالي مديريت حوزه علميه قم پس از انقلاب اسلامي،نشانهاي گويا بر تفوق علمي، فقهي،سياسي ايشان داشت.
در بخش پاياني اين اطلاعيه آمده است: رحمت و بركات خداوند تعالي بر او و سلام و درود انبياء و اوليا و اهل بيت مكرم اسلام (ع) نثار آن عالم وارسته بوِد. جامعه مدرسين حوزه علميه قم ضمن تسليت سال روز رحلت آن فقيه وارسته، جهت تعظيم و تكريم مقام والاي ايشان و طلب علو درجات براي روح پرفتوح آن عالم جليل مجلس بزرگداشتي روزپنجشنبه 16 خرداد ماه بعداز نماز مغرب و عشاء در مسجد اعظم قم برگزار ميكند. بي شك حضور پر فروغ عموم طلاب، فضلا،آيات و بيوت مراجع معظم تقليد (دامت بركاتهم اجمعين) گامي در راستاي ارج نهادن به مقام والاي فقاهت و اجتهاد آن راحل نستوه خواهد بود.
انتهاي پيام،/م
دوشنبه 13 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]