واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در آستانهي نوزدهمين سالروز درگذشت امام خميني (ره)؛ بازخواني يكي از سكانسهاي «فرزند صبح» بهروز افخمي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
تهيهكننده «فرزند صبح» گفت: امام خميني (ره) در همه عمرش جز از خدا از هيچكس نترسيد و در سال 68 هم با چنان عزتي از دنيا رفت كه بار ديگر دنيا به شگفت افتاد.
محمدرضا شرفالدين در آستانه نوزدهمين سالگرد درگذشت امام راحل (ره) در گفتوگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تشريح يكي از بخشهاي مهم فيلم «فرزند صبح» به دستگيري و تبعيد حضرت امام (ره) در سال 42 اشاره كرد و اظهار داشت: طبق اسناد ساواك قرار بود؛ امام (ره) را هنگام انتقال به تهران در سال 42 در منطقه درياچه نمك ترور كنند كه اين اسناد تأكيد بر اين دارد كه نبايد امام (ره) زنده به تهران بيايد.
او با طرح اين پرسش كه چگونه امام (ره) زنده به تهران ميآيد و چه ميشود او را به تركيه تبعيد ميكنند؟ ادامه داد: امام (ره) در خاطرات خود از اين سفر جملهاي دارند كه راز اين مطلب را ميگشايد و اين موضوع همان مسالهاي است كه در «فرزند صبح» بر آن تأكيد داريم. امام (ره) زمانيكه از آن واقعه ياد ميكند به اين مضمون ميفرمايد: «آنها ترسيده بودند لاكن من نترسيدم.»
شرفالدين افزود: گويا كساني كه امام (ره) را به تهران ميآوردند، همهچيز را براي انجام نيت شوم خود آماده ميكنند و هنگامي كه كنار ميزنند امام متوجه نيت شوم آنها ميشود و ميگويد وقت نماز است و ميخواهد نماز بگذارد، اما اجازه پايينآمدن از ماشين را نميدهند و امام (ره) همانطور كه در روي صندلي عقب نشسته است، دست خود را بيرون آورده تيمم ميكند و مشغول نماز ميشود.
وي با بيان اينكه افرادي كه مأموريت داشتهاند امام (ره) را ترور كنن به شدت ترسيدهاند اظهار داشت: لاكن همچنان كه خود امام (ره) گفته است؛ ايشان حتا براي لحظهاي هم نميترسد. امام (ره) هرگز آنها را در حيات و مرگ خود موثر نميداند و با جهانبيني و معرفتي كه از سر ايمان به خدا دارد مطمئن است كه هيچكس خارج از اراده الهي نميتواند به او شري برساند.
شرفالدين ادامه داد: خداي بزرگ پاداش اين لحظه خدايي را چنين رقم زد كه 26 سال ديگر در اين دنيا زندگي كند و نتيجه دنيايي اين لحظه را دريافت نمايد و آن نتيجه عزتي بود كه خدا به وجود شريف امام (ره) عنايت كرد.
وي تصريح كرد: 15 سال بعد از اين لحظه هنگامي كه امام به ايران برگشت، عزت خميني را دنيا ديد و به شگفت افتاد و شايد آن روز كسي نميدانست كه اين عزت روزافزون شايد نتيجه آن يك لحظه نترسيدن براي خدا بود.
بنابر اين گزارش، بهروز افخمي چندي قبل در گفتو گويي با ايسنا اعلام كرد: تدوين فيلم پيش از دوبله و صداگذاري تمام شده است. طبيعتا در دوبله، صداگذاري و موسيقي ممكن است تغييراتي انجام شود كه برروي تدوين كار تأثير بگذارد و پس از اين مراحل دوباره تدوين نهايي شود.
او با اشاره به مراحل فني «فرزند صبح» خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه مرحله دالبي كار بايد در خارج از كشور ظرف يك ماه آينده آغاز شود و پيشبيني از مدتزمان مراحل فني ندارم، نميتوانم دقيقا اعلام بكنم كه فيلم چه زماني آماده نمايش ميشود.
او در عينحال گفت: ترجيح ميدهم اگر در جشنواره شركت كرديم در بخش بينالملل آن متقاضي باشم.
افخمي خبر داد كه، كيوان هنرمند موسيقي فيلم «فرزند صبح» را ميسازد و درباره همكاري «انيو موريكونه» كه بيش از اين مطرح بود، تأكيد كرد: گردانندگان صداي آمريكا «موريكونه» را وحشتزده كردند و حتا خود او از ما عذرخواهي كرد. اگر بخواهند به روند تكذيبها و دروغگوييهايشان ادامه بدهند، نوار مكالمات تلفني با موريكونه را داريم و ايميلهايي كه در اين زمينه رد و بدل كرديم پيش ما محفوظ است.
در «فرزند صبح» به كارگراني بهروز افخمي؛ عبدالرضا اكبري ، آتيلا پسياني، هادي ديباجي، آرمان ايرانپور و هديه تهراني به ايفاي نقش ميپردازد.
اين فيلم تولد تا هفت سالگي حضرت امام (ره) و همچنين بخشهايي از 63 سالگي ايشان را در 15 خرداد سال 42 را روايت ميكند.
انتهاي پيام
يکشنبه 12 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 285]