تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز كليد همه خوبی هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828764445




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس پليس استان آذربايجان شرقي: مذهب و اعتقاد مؤثرترين عامل بازدارنده از وقوع جرم است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس پليس استان آذربايجان شرقي: مذهب و اعتقاد مؤثرترين عامل بازدارنده از وقوع جرم است
خبرگزاري فارس: رئيس پليس استان آذربايجان شرقي با اشاره به توجه به پيشگيري و ممانعت از وجود جرم، گفت: مذهب و اعتقاد به خداوند مؤثرترين عامل بازدارنده در پيشگيري از مصرف مواد مخدر است.


به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، محمدعلي نصرتي امروز در جمع خبرنگاران افزود: پيشگيري اجتماعي شامل مجموعه اقدامات پيشگيرانه‌اي با هدف كاهش و از بين بردن عواملي است كه در تكوين جرم موثر بوده و تاكيد آن بر محيط اجتماعي و انگيزه هاي مجرمان و نيز بر فرآيندهاي اجتماعي بلند مدت يا كوتاه مدت مي باشد كه طي آن و شايد در واكنش بزهكاري ظهور مي‌يابد.
وي اضافه كرد: در پيشگيري اجتماعي تلاش مي شود كه با انجام برنامه هاي اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، رفاهي و نظاير آنها و درمان نارسايي هاي اجتماعي و بالا بردن ارزش هاي اجتماعي و اخلاقي شرايط يك منطقه و نيز وضعيت مجرمان اعتلا يافته و اين روند به كاهش ميزان جرم منجر شود.
نصرتي تصريح كرد: پيشگيري اجتماعي به دو نوع ، پيشگيري اجتماعي جامعه مدار و پيشگيري اجتماعي رشد مدار تقسيم مي شود و منظور از پيشگيري جامعه مدار آن است كه اگر در محيط، عوامل جرم زا وجود داشته باشد، آنها را خنثي سازيم و منظور از پيشگيري رشد مدار آن است كه اگر طفلي به هر دليلي از خود مظاهر بزهكاري را نشان دهد، با مداخله زودرس و كار بر روي وي و محيط پيرامون اش جلوي مزمن شدن بزهكاري گرفته شود.
وي با بيان اينكه در برنامه هاي پيشگيرانه بايد همزمان سه بعد موضوع را مورد بررسي و عنايت قرار داد، اظهار داشت: مجرم، نوع جرم و محيط فيزيكي-اجتماعي پيرامون او سه بعد پيشگيرانه است و پيشگيري به معناي بكار بردن روش هاي موثر براي جلوگيري از بيماري هاي جسمي- رواني و يا به عبارت ديگر انجام اقدامات موثر براي جلوگيري از اتفاقات بد و ناخواسته مي باشد.
نصرتي هدف از پيشگيري جرم را كاهش احتمالي وقوع جرم در آينده دانست و گفت: پيشگيري نه در سالم سازي بلكه در سالم نگهداشتن فرد و اجتماع نقش سازنده اي را ايفا مي كند.
وي اضافه كرد: همچنين پيشگيري به مراتب آسان تر از درمان بوده و هزينه آن به مراتب كمتر از هزينه هاي درمان است و ارتكاب هر جرم آثار و تبعات زيانباري را به مجرم و جامعه در بر داشته و لطمات زيادي را به شخص مجرم و هم به اعضاي جامعه وارد مي كند.
نصرتي خاطر نشان كرد: در حالت كلي در پيشگيري و ممانعت از وقوع جرم سه مرحله حائز اهميت است،مرحله پيش از وقوع جرم كه بايد در اين مرحله به اصل فراگيري سلامت اجتماعي توجه شود و تمام اقدامات و برنامه ها را بر اساس آن سازماندهي كرد.
وي مرحله وقوع را مرحله دوم پيشگيري و ممانعت از وقوع جرم دانست و گفت: در اين مرحله پديده جرم و بزهكاري از منظر پيشگيري و گسترش آن شناسايي مي شود و انواع جرائم، ميزان شيوع آن ترسيم شده و امكانات نهادهاي فعال همانند پليس و نهادهاي قضايي، مراكز مشاوره و مددكاري افزايش داده مي شود.
رئيس پليس استان آذربايجان شرقي مرحله پس از وقوع جرم را سومين مرحله از مراحل پيشگيري و ممانعت از وقوع جرم در جامعه عنوان كرد و گفت: در اين مرحله تاكيد بر كشف، تعقيب و مجازات و تنبيه مجرمان و بزهكاران است.
نصرتي در خصوص استراتژي و راهبردهاي كاربردي پيشگيري اوليه از مصرف مواد مخدر در آذربايجان شرقي و نقش مهم سازمان ها و ارگان ها گفت: پيشگيري از مصرف مواد مخدر مهمترين هدف فرماندهي انتظامي استان آذربايجان شرقي است كه با بكارگيري تمهيدات و شيوه هاي علمي-كاربردي مي توان به پيشرفت هايي در جهت كاهش تقاضا و شمار معتادان نائل شد و معضل مواد مخدر را حل كرد.
وي اضافه كرد:همچنين فرماندهي انتظامي استان آذربايجان شرقي با تشكيل جلسات مستمر با تشكل هاي غيردولتي اعم از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي، معاونت پيشگيري و آموزش سازمان بهزيستي انجام يافته و با تشكيل كارگاه هاي آموزشي و استفاده از نظرات اساتيد، محققان و متخصصان و حمايت از پايان نامه ها و مقالات علمي-كاربردي دانشجويان زمينه پيشگيري معتادان و... در استان آذربايجان شرقي فراهم شده است.
نصرتي يكي ديگر از راهكارهاي مهم در پيشگيري از مصرف مواد مخدر را در دسترس نبودن مواد مخدر در جامعه و در بين جوانان عنوان كرد و اظهار داشت: وقتي فرد نتواند مواد را به دست آورد، مواد مخدري براي مصرف نيز نخواهد داشت و معتاد نيز نمي شود،كما اينكه بسياري از مواد مخدر مصنوعي در كشور ما وجود ندارد و ما هم مصرف كننده آن را نداريم.
فرمانده نيروي انتظامي استان آذربايجان شرقي گفت: بنابراين بر اساس وضعيت جغرافيايي، ساختار جمعيت جوان ما، خصوصيات خانوادگي، ساير ويژگي هاي اجتماعي و... شيوه هاي عملي و توصيه هاي فراگير براي تهيه برنامه پيشگيري اوليه ارائه شده تا آمار و ارقام مبتلايان در استان آذربايجان شرقي تقليل يابد.
وي دومين راهكار مهم در پيشگيري از مصرف مواد مخدر جلوگيري از آشفتگي خانواده ها و طلاق و اعتقاد بيشتر به خداوند و مذهب داشتن عنوان كرد و گفت: عامل مهمي كه در بروز اختلاف و جدايي ميان زوج ها موثر است اعتياد همسر به مواد مخدر است زيرا شوهر معتاد فقط به يافتن ماده مورد مصرف خود فكر مي كند. چنين فرد معتادي توجهي به همسر و فرزند ندارد و در صورت اين آشفتگي باعث مي شود كه فرزندان بدون سرپرست در دام تبهكاران و قاچاقچيان اسير گردد و آن نيز به افرادي تبهكار، معتاد و قاچاقچي تبديل مي شوند.
نصرتي ادامه داد: همچنين افرادي كه اعتقاد به خداوند دارند و در كليه مسائل و امور زندگي از احكام اسلام پيروي مي كنند براي رهايي از مشكلات زندگي به مصرف مواد مخدر روي نمي آورند.
رئيس پليس استان آذربايجان شرقي گفت: يك تحقيق ميداني در استان نشان مي دهد كه مذهب و اعتقاد به خداوند موثرترين عامل بازدارنده در پيشگيري از مصرف مواد مخدر است، لذا خانواده ها بايد كوشش كنند معتقدات مذهبي و معنوي را در اعضاي خود تقويت كند.
انتهاي پيام/ ص
 يکشنبه 12 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 928]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن