واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: علي سعيدي در گفتوگو با ايسنا: ـ مدعيان خط امامي بودن، مراقبت لازم را از اين راه نكردند ـ كساني كه ولايت فقيه را قبول ندارند، مدعيان دروغين خط امام(ره) هستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به اينكه " بسياري از آرمانهاي امام خميني(ره) در قالب وصيتنامه ايشان متجلي شده است" گفت: متاسفانه كساني كه بايد بيشتر به وصيتنامه امام(ره) توجه و دقت كنند، مدعي خط امامي بودن هستند كه مراقبت لازم را از خط امام(ره) نكردند.
حجتالاسلام و المسلمين علي سعيدي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در عين حال با تاكيد بر اينكه " البته عدهي زيادي هم درصدد اجراي آن بودند و مقام معظم رهبري پس از امام تداومبخش تفكر و خط ايشان بودهاند." اظهار كرد: در برخي دورانهاي معاصر، در اثر قصور و غفلت، شاهد بوديم جريانهايي كه تفكر سكولاريستي داشتند در برخي عرصههاي قدرت مثل قوه مجريه و قوه مقننه دخالت كردند؛ اين امر نشان ميدهد كساني كه ميراث امام را پاسداري ميكنند بايد دقت بيشتري داشته باشند.
وي افزود: اسلام يك دين ماندني است و ما در مسير جهاني شدن نظام ديني و اسلامي هستيم؛ لذا همه كساني كه دل در گرو خط و راه امام دارند بايد به شدت مراقبت و دقت كنند تا كوچكترين خدشهاي به اصول و مباني نظام وارد نشود. قواي سهگانه هم بايد در راستاي تحقق آرمانها و ايدههاي امام(ره) بر محور ولي فقيه تلاش كنند تا ارزشهايي كه در نظام ديني مورد توجه قرار گرفته، محقق شود.
وي خاطرنشان كرد: حضرت امام خميني رهبر انقلابي است كه آن انقلاب ماهيت اسلامي و ديني دارد، درواقع حضرت امام محور احياي تفكر ديني و مباني ديني درجامعه بودند؛ بنابراين آنچه امام ارايه كردند شاخصهها، مباني و اصولي دارد كه برگرفته از، اسلام ناب است و اين يعني همان خط و سير امام خميني(ره).
نماينده ولي فقيه در سپاه ادامه داد: تفكر امام يك تفكر علوي و نبوي بود و شاخصها و معيارهاي رهبران ديني در عصر غيبت كه از آنها به عنوان ولي فقيه ياد ميشود، در دوره ما در امام(ره) تجلي پيدا كرد. لذا خط امام نماد اصول و مباني ديني است و سيره و سنت امام در چارچوب مباني ديني جاي ميگيرد. برهمين اساس هر گروه، فكر و جرياني كه مدعي خط امام است بايد شاخصها را در نگرش و رفتار خود رعايت كند.
وي با بيان اينكه " بعداز شكلگيري هر انقلاب خطوط قدري تجزيه ميشوند" گفت: قبل از وقوع انقلاب همه گروهها فعاليت خود را براي تحقق انقلاب انجام ميدهند، اما پس از آن عدهاي از مسير رهبري اصلي فاصله ميگيرند، به همين دليل معيارها را بايد با رهبري نظام سنجيد.
سعيدي يادآور شد: پس از فوت امام خميني(ره) دستهبنديهاي زيادي انجام شد؛ عدهي زيادي مدعي خط امام بودند اما هر ادعاي قابل قبول نيست، مگر اينكه در عملكرد، رفتار و نگرش بتوانند آن شاخصهها را بروز و ظهور دهند.
وي درباره شاخصههاي خط و راه امام، اظهار كرد: اين حقيقت تلخ در كشور ما اتفاق افتاده كه برخي خوديها وارد قلمرو غيرخودي شدند و يا غيرخوديها وارد قلمرو خودي شدهاند. به نظر ميرسد براي تفكيك جريانهاي فكري و تشكلهاي سياسي هم بايد شاخصهاي خط امام به درستي تبيين شود و هم مرزبنديها مشخص شوند تا مدعيان راستين خط امام از مدعيان دروغين مشخص شوند و مردم با وضوح بيشتري بتوانند اين سيره را بشناسند.
وي تصريح كرد: يكي از اين شاخصهها اعتقاد به جامعيت دين است؛ امام معتقد بود دين اسلام دين جامعي است كه پاسخگوي بشر امروز است و همه عرصههاي زندگي بشر را دربر ميگيرد. به همين دليل در رفراندوم نظام نام «جمهوري اسلامي» از سوي ايشان عنوان شد. اينها در حالي است كه بسياري از مدعيان خط امام معتقدند دين نبايد به حوزه اجتماعي وارد شود و در سياست دخالت كند.
نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اينكه " مشروعيت الهي قوانين و مقررات از ديگر ويژگيهاي خط امام است" خاطرنشان كرد: در تفكر امام(ره) خدا قانونگذار است و كليه مقررات كشور بايد منشا الهي داشته باشد. در دوران غيبت هم نمايندگان مجلس قانون وضع ميكنند اما وظيفه تطبيق آن با شرع توسط شوراي نگهبان انجام ميشود.
وي گفت: ولايت فقيه هم يكي از شاخصههاي اصلي در انديشه و تفكر حضرت امام است. كساني كه ولايت فقيه را قبول ندارند يا منشا مشروعيت ولايت فقيه را الهي نميدانند، مدعيان دروغين خط امام هستند.
وي " دين، مردم و رهبري" را سه عنصر اصلي در جمهوري اسلامي خواند و تصريح كرد: جمهوري اسلامي تركيبي تفكيكناپذير و ملازم است كه در تعارض نيست. خداوند، انبيا، كتب آسماني، رهبران ديني و قانون را براي مردم فرستاده تا با عمل به قانون جامعه اسلامي و الهي را شكل دهند. در حقيقت مردم شكل دهنده نظامي هستند كه در راس آن ولي الهي و قانون ديني وجود دارد. اگر چنين جامعهاي محقق شد مردم رهبري الهي را احيا كردهاند.
سعيدي تاكيد كرد: در جمهوري اسلامي محتوا اسلامي است و شكل دهنده آن مردماند. يعني جمهوريت شاكله آن را تشكيل ميدهد. مردم با رايشان قوا را شكل ميدهند، جمهوري اسلامي دو مفهوم حاكي از دو ركن اساسي نظام است كه همان جمهوريت و اسلاميت است.
انتهاي پيام
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]