واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: نفر دوم حفظ 5 جزء جشنواره ملي قرآن دانشجويان:بودجه تعريف شدهاي براي فعاليتهاي قرآني دانشگاهها وجود ندارد
گروه فعاليتهاي قرآني: همانگونه كه براي ساير فعاليتهاي فرهنگي و هنري در دانشگاهها بودجه مشخصي تعريف شده است بايد بودجهاي نيز براي انجام فعاليتهاي خاص قرآني در دانشگاهها اختصاص يابد.
«محمدجواد فلاح»، حافظ پنج جزء قرآن كريم و نفر دوم اين رشته در بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران در گفت و گو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب و با اشاره به فعاليت قرآني خود گفت: از اوايل ورود به مقطع دبيرستان شروع به حفظ قرآن كردم و بحمدالله توانستم با راهنماييهاي استاد قرآن دبيرستانم پنج جزء از قرآن را حفظ كنم.
وي افزود: اميدوارم بتوانم روزي حافظ كل قرآن شوم، هرچند ميدانم اين توفيقي است كه نصيب هركسي نميشود.
فلاح ادامه داد: براي لحن ترتيل تلاوت خود از تلاوتهاي ترتيل استاد شهريار پرهيزگار استفاده ميكنم، هر چند در اين زمينه از راهنماييهاي استاد قرآن دبيرستان نيز بهره ميبرم.
وي تأكيد كرد: در زمينه حفظ قرآن پدر و ماردم و معلم قرآن دبيرستانم بيشترين تأثير را در پيشرفت من داشتهاند و از مشوقان اصلي من براي حفظ قرآن بودند و در حال حاضر نيز سعي ميكنم با راهنماييها و كمكهاي آنان بتوانم حافظ كل قرآن شوم.
نفر دوم رشته حفظ پنج جزء بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان كشور تصريح كرد: انس با قرآن باعث ميشود كه انسان از لحاظ روحي به ثبات و آرامش برسد و هميشه با ذكر خدا مأنوس باشد، همچنين حضور در عرصه فعاليتهاي قرآني و شركت در مسابقات مختلف اين امكان را براي فرد بهوجود ميآورد كه با دوستان جديدي آشنا شود كه اين دوستان ميتوانند نقش بسزايي براي شكلگيري شخصيت فردي و اجتماعي فرد براي تعامل و زندگي قرآني در جامعه باشند.
وي خاطرنشان كرد: متأسفانه شاهد بيتوجهي مسئولان به فعاليتهاي قرآني و فعالان اين عرصه هستيم و آنگونه كه به برخي از رشتههاي ورزشي توجه ميشود توقع بر اين است كه به قاريان و حافظان قرآن در دانشگاهها و در سطح كشور هم بهاي بيشتري داده شود.
فلاح، اين بيتوجهي را مصداق بارز آيه «وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا» دانست و افزود: اميدوارم دستاندركاران و متوليان امور قرآني در حل مشكلات جامعه قرآني كشور تلاش بيشتري كنند تا شاهد رشد و شكوفايي استعدادهاي نهفته جوانان در اين زمينه و تشويق آنها به انس و الفت هرچه بيشتر با قرآن و آموزههاي الهي باشيم.
اين حافظ جوان ادامه داد: براي انجام فعاليتهاي قرآني در سطح دانشگاه با محدوديتهايي مواجه هستيم كه علت آن نيز نداشتن رديف بودجه مشخص براي اختصاص دادن به فعاليتهاي قرآني در دانشگاههاست.
وي تاكيد كرد: همانگونه كه براي ساير فعاليتهاي فرهنگي و هنري در دانشگاهها بودجهاي مشخص تعريف شده است بايد بودجهاي نيز براي انجام فعاليتهاي خاص قرآني در دانشگاهها اختصاص يابد.
فلاحي سطح كمي و كيفي بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان را بسيار خوب توصيف كرد و تأكيد كرد: سطح كيفي رقابتها بسيار بالا بود و تعدادي از متسابقين نيز از كساني بودند كه در مسابقات معتبري مانند مسابقات اوقاف موفق به كسب رتبههاي ممتاز شده بودند.
اين حافظ اصفهاني در پايان درباره جوانگرايي در تركيب هيئت داوران اين مسابقه نيز گفت: استفاده از داوران جوان در جشنواره اتفاق بسيار خوبي است بهشرطي كه از داوران پيشكسوت نيز در تركيب هيئت داوران استفاده شود.
جمعه 10 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 248]