واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استاد دانشگاه: مسوولان، ويژگيهاي منحصر بهفرد امام(ره)را در خود تجليدهند
عضو هيات علمي دانشكده الهيات ميبد يزد گفت: مسوولان و كارگزاران بايد ويژگيها و صفات منحصر به فرد حضرت امام (ره) را در خود تجلي دهند.
كمال صحرايي، روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، بر توجه ويژه به سيره گفتاري و رفتاري امام راحل تاكيد كرد و افزود: استفاده از بيانات حضرت امام (ره) و رهنمودهاي ايشان راهگشاي بسياري از امور است.
وي، صبر و تحمل، مواجهه با سختيها و ناملايمات روزگار و سعه صدر امام را از ويژگيهاي منحصر به فرد ايشان ذكر كرد و يادآور شد: ارتباط صميمي و همراه با اخلاق كريمانه اسلامي با همراهان و ياران زبانزد عام و خاص بود و رهبري فوقالعاده ايشان با منش الهي و انساني همراه شده بود.
معاون آموزشيو پژوهشي دانشكده الهيات ميبد جنبهمعنوي و ارتباط متافيزيك و پيوند عميق روحي با مبدا هستي را از ديگر ويژگيهاي امام راحل خواند و گفت: تصميمگيري شجاعانه و مقتدرانه امام (ره) را ميتوان در ادوار مختلف تاريخ حيات ايشان مشاهده كرد.
به گفتهي وي، ايشان همچنين تاكيد فراواني به پشتيباني و حمايت از قواي سه گانه و ايجاد وحدت و يكپارچگي بين مردم و مسوولان داشتند.
اين استاد دانشگاه بر لزوم تبيين و ترويج انديشههاي امام(ره) تاكيد كرد و گفت: با نگارش و تدوين مقالات، كتب ، تهيه اقلام فرهنگي، برنامههاي راديو و تلويزيوني به شكلي جذاب ميتوان در ترويج و نشر انديشههاي ايشان فعاليت كرد.
وي همچنين اظهارداشت: حضرت امام(ره) معتقد بودند، قرآن بايد در عرصههاي مختلف زندگي انسان وارد و برنامه زندگي مسلمانان باشد.
صحرايي با بيان اينكه نگاه امام(ره) به قرآن عميق و عرفاني بود، افزود:
قرآن در نظر امام(ره) فقط يك كتاب نيست بلكه يك برنامه و شيوه زندگي حيات معقول انساني است.
وي ادامه داد: حضرت امام (ره) اعتقاد داشتند كه آموزههاي قرآن نبايد در حد نظريات و معلومات علمي بماند ، بلكه بايد در زندگي همه انسانها نمود پيدا كند.
صحرايي تصريح كرد: نگاه عرفاني امام به قرآن، انسان را از ظواهر محسوس و مادي حيات بالاتر ميبرد و نحوه زندگي و غايت زندگي را در ساحتي بالاتر به انسان نشان ميدهد. ك/۳
جمعه 10 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]