تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828690458




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/گزارش اولين گردهمايي رابطين سياسي ارتش/ اظهارات رشيد،علوي،بروجردي،حسينيان؛ ـ بازدارندگي هنرارتش است ـ نيروهاي مسلح مختص يك جريان خاص سياسي نيستند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /گزارش اولين گردهمايي رابطين سياسي ارتش/ اظهارات رشيد،علوي،بروجردي،حسينيان؛ ـ بازدارندگي هنرارتش است ـ نيروهاي مسلح مختص يك جريان خاص سياسي نيستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

اولين گردهمايي سراسري مسوولان و رابطين سياسي شعب ارتش جمهوري اسلامي ايران با حضور جمعي از مقامات لشكري صبح پنج‌شنبه در سازمان عقيدتي سياسي ارتش برگزار شد.

جانشين فرمانده ستاد كل نيروهاي مسلح:

اگر آمريكا در محاسبه اشتباه كند، تكليفش براي ايران مشخص مي‌شود

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌ سردار سرلشگر غلامعلي رشيد در اين گردهمايي با بيان اين‌كه " ما نمي‌خواهيم بجنگيم و تلاش مي‌كنيم پس از پايان 8 سال دفاع مقدس به گونه‌اي عمل ‌كنيم كه جنگي بر ما تحميل نشود" اظهاركرد: از زمان پايان جنگ تحميلي تاكنون با تدبير فرمانده كل معظم قوا و تاكتيك فرماندهان و كارشنان زبده نظامي در ارتش و سپاه از بروز شش جنگ جلوگيري كرده‌ايم.

جانشين فرمانده ستادكل نيروهاي مسلح با اشاره به اين‌كه " نزديك به پنج سال است كه طبل جنگ عليه ايران نواخته مي‌شود" افزود: چيزي كه مطرح شده اين است كه آيا آمريكا مي‌تواند اقدام نظامي عليه ما انجام دهد يا خير؟ در اين زمينه بايد گفت هيچ فرمانده و كارشناسي نمي‌تواند نظر قطعي درباره حمله دشمن داشته باشد ولي بر اساس برآوردهاي كارشناسي بايد ديد چه عواملي بايد شكل بگيرد كه زمينه اقدام نظامي عليه ايران براي آمريكا به وجود بيايد.

وي خاطرنشان كرد: البته تهديد آمريكا مساله تازه‌اي نيست و از بدو انقلاب شاهد آن بوده‌ايم. با پيروزي انقلاب اسلامي قدرت استبداد داخلي شاه و قدرت سلطه بيگانه يعني آمريكايي‌ها در هم شكسته شد و از همان زمان تهديد آمريكا عليه ايران شكل گرفت.

جانشين فرمانده ستاد كل نيروهاي مسلح، دكترين آمريكايي‌ها را دكترين عمليات پييش‌دستانه و طرح خاورميانه بزرگ دانست و افزود: آمريكايي‌ها پيش‌بيني مي‌كردند با حمله به عراق و سقوط صدام يك شوك در خاورميانه ايجاد شود. مساله اصلي آمريكايي‌ها بيش از تهاجم به عراق و افغانستان،‌ ايران بود و حمله نظامي به اين دو كشور به منظور ترساندن ايران انجام شد. ولي پس از اقدامات آمريكا در افغانستان و نيز سقوط صدام، جمهوري اسلامي ايران به يك برتري ويژه ژئوپليتيك در منطقه دست يافت.

وي در ادامه توانايي ايران در پاسخ قاطع به دشمن و نيز راه‌برد بازدارندگي فعال ايران را به عنوان دو عامل بازدارنده تهاجم آمريكا به جمهوري اسلامي ايران برشمرد و با بيان اين سوال كه " تا كجا بايد ايستاد"؟ عنوان كرد: در مقابل چنين دشمني كه اصل وجود تو را هدف قرار داده است عقب‌نشيني معنا ندارد و ايستادگي و مقاومت در برابر او پيروزي است.

رشيد همچنين تاكيد كرد: ارتش جمهوري اسلامي ايران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با حركات غيرقابل پيش‌بيني و تاكتيك‌هاي مبتكرانه مي‌توانند آنچنان ضربات مهلكي بر آمريكا وارد كنند تا براي هميشه تكليف ما با آمريكا روشن شود. اگر آمريكا در محاسبه اشتباه كند، تكليفش براي ايران مشخص مي‌شود.

وي استراتژي آمريكا در طرح خاورميانه بزرگ را شكست‌خورده دانست و گفت: جايگاه انقلاب اسلامي ايران در جهان، به ويژه دربيداري جهان اسلام تاثير بسزايي داشته است.

جانشين فرمانده ستاد كل نيروهاي مسلح همچنين با بيان اينكه قدرت امروز نيروهاي مسلح به ويژه ارتش جمهوري اسلامي ايران بي‌نظير است، افزود: ارتش امروز جمهوري اسلامي ايران مستقل و مردمي است در حالي كه پيش از انقلاب وابسته به غرب و آمريكا بود و از مردم فاصله داشت.

رشيد اضافه كرد: روش مواجهه با تجربه جنگ و ضرورت‌هاي آينده بسيار حائز اهميت است؛ چراكه جنگ امري پويا، خلاق و سيال است كه بر اين اساس بايد با رويكرد نظامي استراتژيك، جنگ را مورد بازخواني قرار دهيم.

رييس سازمان عقيدتي سياسي ارتش:

نيروهاي مسلح مختص يك جريان خاص سياسي نيستند

حجت‌الاسلام والمسلمين سيد محمود علوي نيز طي سخناني در اين گردهمايي با بيان اين‌كه " در گذشته در ارتش جايگاهي براي آگاه‌سازي سياسي كاركنان وجود نداشت" اظهار كرد: ولي امروز در بازنگري ساختار تشكيلات عقيدتي سياسي يگان‌ها از سال 80 ـ 81 ، اين جايگاه پيش‌بيني شده است.

به گزارش ايسنا، نماينده ولي فقيه و رييس سازمان عقيدتي سياسي ارتش افزود: تاكنون سه گردهمايي مسوولان شعب سياسي در ارتش برگزار شده است و به لطف خدا آثار آن در آگاهي سياسي كاركنان ارتش از نظر مسايل سياسي داخلي و بين‌المللي، روزبه روز در حال افزايش است.

وي از فعاليت‌هاي انجام شده در بخش سياسي به تاليف و چاپ كتب و انتشار نشريات شامل چهارنشريه صفير، ايران فردا، دريچه و خبرنامه تحليلي اشاره كرد و گفت: برنامه‌هاي آموزشي مختلف در امور سياسي، راه‌اندازي سايت اينترنتي پارسا و طرح رابطين سياسي كه با الگو گرفتن از طرح هاديان سياسي سپاه اجرا شده است نيز از ديگر برنامه‌ها در اين زمينه محسوب مي‌شود.

علوي ادامه داد: تمامي اين برنامه‌ها دركنار وحدت و هماهنگي بين سامانه فرماندهي، سازمان عقيدتي سياسي ارتش و سازمان حفاظت اطلاعات در رشد و شكوفايي آگاهي‌هاي سياسي كاركنان ارتش در يگان‌هاي مختلف در سراسر كشور موثر بودند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود بر ارتقاي فهم سياسي افراد نظامي و رابطين سياسي ارتش تاكيد كرد و با بيان اين‌كه " بايد سياست را بفهميم ولي به هيچ‌كدام از جناح‌ها گرايش پيدا نكنيم" تصريح كرد: نيروهاي مسلح مختص يك جريان خاص سياسي نيستند بلكه متعلق به همه‌ ملت هستند.

به گزارش ايسنا رييس سازمان عقيدتي سياسي ارتش افزود: نظاميان بايد كنار گود بايستند و قاعده بازي را هم بدانند ولي نبايد وارد بازي شوند. بنابراين كسب بينش سياسي در عين حال كه براي نيروهاي نظامي مهم است، از اين نظر بسيار حساس خواهد بود.

وي با تاكيد بر لزوم وحدت بين بخش‌هاي مختلف ارتش اظهار كرد: وقتي دست‌ها يكي مي‌شود، قدرت و برد پيدا مي‌كند. كاري كه از يك دست برنمي‌آمد از اين چند دست كه يكي شده‌اند برمي‌آيد. بخش‌هاي مختلف ارتش با تفاهم زيادي با يكديگر كار مي‌كنند و اين موجب شده است كه كار به خوبي پيش برود. در اين راستا يكي از بهترين روش‌ها در سازمان عقيدتي سياسي ارتش اين است كه دست ما با دست ديگر مجموعه‌ها همراه باشد.

به گزارش ايسنا، علوي در ادامه به بيان توصيه‌هاي اخلاقي به رابطين سياسي پرداخت و بخشي از برنامه‌هاي سازمان عقيدتي سياسي را تشريح كرد.

رييس كميسون سياست خارجي و امنيت ملي مجلس هفتم:

بازدارندگي هنر ارتش است

هم‌چنين علاءالدين بروجردي با اشاره به وقوع انقلاب اسلامي اظهاركرد: دو ابرقدرت بزرگ دنيا زمينه‌ساز تولد قدرت جديدي شدند كه محور آن اسلام است و مبناي تجديد حيات و رنسانس اسلامي همين بود.

به گزارش ايسنا‌ رييس كميسون سياست خارجي و امنيت ملي مجلس هفتم اضافه كرد: امكان نداشت بدون اتخاذ اين سياست و با تأسي و رفاقت با يكي از اين دو ابرقدرت، تبديل به نظام قدرتمندي شويم كه امروز به اقرار همان قدرت‌ها تعيين‌كننده‌ترين و قدرتمندترين محور در منطقه هستيم.

وي با اشاره به دخالت آمريكا در لبنان و نيز جنگ سي و سه روزه افزود: تفكر ايماني و خداباوري و ولايي به ميزان زيادي در جوامع مختلف قدرت ايجاد مي‌كند. تمام محاسبات آمريكا اين بود كه در همان هفته‌هاي اول كار را براي لبنان تمام مي‌كنند ولي بعد ديدند كه وضعيت به گونه‌اي ديگري است.

بروجردي با بيان اين‌كه " يكي از نكاتي كه در سياست‌هاي حضرت امام وجود داشت و امروز هم مقام معظم رهبري با صلابت آن را دنبال مي‌كنند، ثبات در تفكرات سياسي و بينش‌هاي راهبردي در جهان است" عنوان كرد: اگر مي‌بينيد امروز نظام جمهوري اسلامي ايران با وجود همه فشارها، محكم و مقتدر ايستاده است به خاطر دنبال كردن همين سياست است. مساله قابل توجه ديگر در اين راستا نيز استفاده از تمام ظرفيت‌هاي جهان اسلام است كه امام خميني به اين مساله توجه ويژه‌اي داشتند.

رييس كيمسيون سياست‌خارجي و امنيت ملي مجلس هفتم در ادامه درباره ارزيابي خود از وضعيت كشور در سه دهه پس از انقلاب اظهار كرد: برخي اعتراض مي‌كنند كه با وجود گذشت اين مدت از انقلاب،‌ امروز مشكلات اقتصادي و معيشتي بيداد مي‌كنند و بر مردم فشار مي‌آورد؛ ما هم در مجلس همين نظر را داريم و فكر مي‌كنيم كه يكي از كاستي‌ها مساله تورم و مشكلات اقتصادي است ولي اگر در سطح كلان به آنچه اتفاق افتاده است نگاه كنيم خواهيم ديد كه پيش از انقلاب 60 هزار مستشار آمريكايي هر كار كه مي‌خواستند در ايران انجام مي‌دادند.

وي ادامه داد: در آن زمان كشور ما به ظاهر كشور مستقلي بود ولي اين‌طور نبود و در يك ذلت اعلام نشده قرار داشت. گرچه به ظاهر وضعيت بسياري از مسايل خوب بود ولي چه چيزي بالاتر از حفظ استقلال يك كشور وجود دارد؟

بروجردي با اشاره به استقلال كشور در بخش‌هاي نظامي و تجهيزات و ادوات جنگي افزود: امروز ما قطعات بسيار ظريف، حساس و تجهيزات مختلفي را در كشور مي‌سازيم در حالي كه در آن زمان به خودمان متكي نبوديم ولي امروز در اوج اقتدار هستيم.

وي عامل بازدارندگي را مهم‌ترين هنر يك ارتش و ملت در عرصه جنگ دانست و با اشاره به مساله هسته‌يي ايران اظهار كرد: در مساله هسته‌يي نيز بايد همين راه را برويم. امروز ما دانش هسته‌يي را كاملاً در اختيار داريم و اين كه به ما بگويند اين را نداشته باشيد، اوج بي‌تدبيري و بي‌دانشي است.

به گزارش ايسنا، اين منتخب مجلس هشتم در ادامه به سوالات حاضران پاسخ داد و درباره مجلس هشتم گفت: اساس سياست مجلس هشتم با دولت نهم برتعامل مثبت است و در سخنان آقاي احمدي‌نژاد هم مشخص است كه ديدگاه مشابهي هم در دولت وجود دارد.

وي همچنين درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي در مجلس اظهار كرد: انتظار افكار عمومي از مجلس اين است كه با مفاسد به خصوص در آن بخش كه به امنيت ملي برمي‌گردد با قاطعيت برخورد شود.

بروجردي در برابر سوالي درباره امضاي قطعنامه عليه ايران از سوي روسيه پاسخ داد: در عالم سياست هيچ چيز به عنوان رفاقت دائم وجود ندارد و كشورها به دنبال منافع ملي خود هستند. ديپلماسي در يك جمله يعني شكار فرصت‌ها و ما اگر بتوانيم كشورهايي مانند چين و روسيه را حتي دو سال كنار خود نگه داريم، اين يك هنر است. مثلاً آمريكا همواره به سوريه فشار مي‌آورد و اين هنر جمهوري اسلامي است كه سوريه را در كنار خود داشته است. روس‌ها نيز پيشتر هم گفته بودند كه ناگزير هستيم قطعنامه را امضاء كنيم.

در ادامه اين سوال مطرح شد كه آيا انتخاب لاريجاني به سمت رياست مجلس به معناي شرطي براي عدم كانديداتوري وي در انتخابات رياست جمهوري خواهد بود يا نه ؟ كه بروجردي پاسخ داد: بعيد مي‌دانم چنين باشد؛ رييس مجلس در عين رياست مي‌تواند داوطلب انتخابات رياست جمهوري شود و به لحاظ قانوني هم منعي وجود ندارد و فكر نمي‌كنم كه چنين شرطي هم مطرح باشد.

وي در ادامه در پاسخ به سوالي درباره دلايل بروز تورم در كشور اظهار كرد: تورم دلايل مختلفي دارد. قطعنامه‌ها و تحريم‌ها حتماً در اين زمينه تاثيرگذار هستند. ظاهر قضيه اين است كه قيمت نفت بالا رفته و وقتي نفت گران مي‌شود بايد وضع بهتر شود ولي در صحنه عمل خيلي به نفع ما نيست. پديده خشكسالي هم مزيد بر علت است. اين زنجيره، حلقه‌هاي مختلفي دارد و مجموعه تمهيداتي نياز دارد كه اميدواريم تدابير مختلف دولت و مجلس بتواند در اين زمينه موثر باشد.

علاء الدين بروجردي در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره خائن بودن يا نبودن بني‌صدر اظهار كرد: كسي كه در موقعيت رياست جمهوري با لباس زنانه و با سركرده منافقين از كشور فرارمي‌كند، همين فرار او يك خيانت است.

به گزارش ايسنا بروجردي در حاشيه اين گردهمايي در جمع خبرنگاران نيز افزود: قطعاً بني‌صدر يك عنصر خائن است و اميدوارم روزي در پاي ميز محاكمه در برابر ملت ايران حاضر شود.

وي در ادامه با اشاره به بسته پيشنهادي ايران در مساله هسته‌يي گفت: با ارائه بسته‌هاي پيشنهادي ايران و غرب جاده‌ يك‌طرفه تعامل با غرب در عرصه هستي دوطرفه شد.

رييس كميسيون سياست خارجي و امنيت ملي مجلس هفتم افزود: در مذاكراتي كه به دنبال انتقال بسته غرب به ايران صورت خواهد گرفت، هر دو طرف بسته‌هاي پيشنهادي خواهند داشت و بدين ترتيب اگر غرب در اين زمينه تدبير به خرج دهد راه خوبي براي حل مشكلات خواهد بود.

بروجردي همچنين درباره گزارش اخير البرادعي با بيان اين‌كه " اين گزارش مثل هميشه دو پهلو بود" در تشريح اين مطلب اظهار كرد: بخشي از آن خوب بود و در بخش ديگر نكاتي ذكر شده بود كه مي‌توانست ذكر نشود ولي به هرحال فضاي كلي گزارش مثبت است.

رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي:

‌15 خرداد نقطه‌ي آغازين يك حركت انقلابي بود

روح‌الله حسينيان نيز طي سخناني در اين گردهمايي فرماندهان ارتش را افرادي متدين و معتقد توصيف كرد و با بيان اين‌كه " من را يكي از هواداران ارتش حساب كنيد" اظهار كرد: با تمام وجود هم اعتقاد و هم ارادت نسبت به ارتش دارم و هرگاه خدمت برادران ارتشي رسيده‌ام بسيار نسبت به آينده اميدوار شده‌ام.

به گزارش ايسنا رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي با اشاره به قرار داشتن در آستانه سالگرد روزهاي 14 و 15 خرداد، به بيان تحليلي از وقايع 15 خرداد و نقش امام خميني در آن پرداخت و گفت: علما و رهبري نهضت، مالكان را قابل دفاع نمي‌دانستند و حضرت امام (ره) هم در اين رابطه فرموده بودند كه ارباب‌ها آن‌قدر ظلم كرده‌اند كه قابل دفاع نيستند.

وي با بيان اين‌كه " اصولا در آن زمان زمين موقوفه‌اي در دست علما نبود، پس موضع و مبارزه‌ علما براي چه بود؟" افزود: مناسبات بين‌المللي پس از جنگ جهاني دوم بر مبناي جنگ سرد شكل گرفت و دو ابرقدرت شوروي و آمريكا به وجود آمدند و خط‌كشي بين منافع آغاز شد. ايران در اين تقسيم‌بندي‌ها در حوزه‌ نفوذ آمريكا قرار گرفت.

حسينيان ادامه داد: در سال‌هاي بعد از 1338 اتفاقاتي در جهان افتاد؛ اتحاد جماهير شوروي با شعار سوسياليسم توانست بسياري از كشورها را تحت تاثير افكار كمونيستي خود قرار دهد. بدين ترتيب رفتار و تاكتيك‌هاي آمريكا هم عوض شد، از جمله اين‌كه در 1339 وقتي كندي در آمريكا به قدرت رسيد، براي پيشگيري از نفوذ ماركسيسم، طرحي را به نام «اتحاد براي پيشرفت» يا «اصلاحات» آغاز كرد. كندي يك روشنفكر بود و حرفش اين بود كه فقر موجب كشش مردم به شعارهاي سوسياليستي شوروي است و ما بايد اين عامل فقر را از بين ببريم.

منتخب مجلس هشتم ، اصلاحات پيشنهادي كندي را در دو بعد نظامي و اقتصادي دانست و اظهار كرد: در ايران ارتباطي بين شاه و كندي به وجود آمد و شاه به آن‌ها قول داد كه رهبري اصلاحات آمريكايي را در ايران به عهده بگيرد كه هم مورد حمايت آمريكا قرار بگيرد و هم يك وام 45 ميليون دلاري به ايران داده شود. شاه لايحه‌اي را به نام «انقلاب سفيد» به رفراندوم گذاشت و علما نسبت به آن موضع‌گيري كردند. البته علما هيچ‌گاه نسبت به محتواي آن موضع نگرفتند بلكه نسبت به خاستگاه آن اعتراض داشتند و مي‌گفتند چون اين اصلاحات يك برنامه‌ بيگانه و آمريكايي است نبايد در ايران اعمال شود؛ چراكه آن‌ها به دنبال سلطه‌ استعماري خود هستند.

وي با اشاره به حمله‌ رژيم پهلوي به مدرسه‌ فيضيه افزود: اولين برخورد رژيم شاه با روحانيون اين بود كه مدرسه فيضيه كه نماد روحانيت و مرجعيت شيعه بود را مورد حمله قرار داد و احساس كرد با اين كار پيروز شده و نهضت روحانيت را سركوب كرده است ولي امام خميني(ره) در عصر روز عاشورا در سال 42 آن سخنراني مهم را ايراد كردند و شخص شاه را مستقيما مورد خطاب قرار دادند.

حسينيان ادامه داد: تحليل رژيم اين بود كه با دستگيري امام به قائله‌ها خاتمه مي‌دهد. ولي زماني كه امام را دستگير كردند، مردم به يكباره به خيابان‌ها ريختند و رژيم هم دست به سركوب آن‌ها زد. بنابراين حادثه‌ 15 خرداد يك مساله بدون سازماندهي و بدون تشكيلات و يك قيام خودجوش مردمي بود.

وي با بيان اين‌كه " 15 خرداد را بايد نقطه عطفي در تاريخ انقلاب اسلامي و تاريخ معاصر ايران دانست" خاطرنشان كرد: شجاعت، درايت و ساده‌زيستي امام(ره) مردم را جذب كرده بود. در مورد شجاعت امام مي‌توان به اين نكته توجه كرد كه بعد از اين‌كه به مدرسه‌ فيضيه حمله شد و طلبه‌ها مثل لشگر شكست خورده به سمت منزل امام (ره) رفتند، ايشان فرمودند ما بايد از امام حسين(ع) سرمشق بگيريم. ما از خدا همين را مي‌خواستيم كه رژيم پهلوي ماهيت اصلي خود را نشان بدهد و اين اتفاق هم افتاد.

حسينيان شخصيت بارز و شجاع را موجب شكل‌گيري رهبري و مرجعيت امام(ره) براي مردم دانست و گفت: تا قبل از 15 خرداد تلاش علما بر اين بود كه رژيم را به اصلاح دعوت كند ولي پس از آن معلوم شد كه اين رژيم، اصلاح‌پذير نيست. بنابراين 15 خرداد نقطه‌ آغازين يك حركت انقلابي محسوب مي‌شود.

رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي با اشاره به دو سند و گزارش از سفارت آمريكا در ايران، يكي پس از تبعيد امام خميني به تركيه و ديگري گزارشي در 22 بهمن 57 اظهار كرد: وقتي اين دو گزارش را كنار هم مي‌گذاريم متوجه مي‌شويم آن كسي كه جهان را اداره مي‌كند يك دست غيبي است كه هيچ‌گاه به ذهن كساني كه جهان را تنها از ديد مادي مي‌بينند خطور نمي‌كند.

وي در پايان در پاسخ به سوالي درباره‌ تسخير لانه‌ جاسوسي، گفت: اسناد سفارت آمريكا نشان مي‌دهد كه آن‌ها به شدت مشغول جاسوسي در ايران بوده‌اند و مطمئن باشيد اگر آمريكايي‌ها در ايران مي‌ماندند توطئه‌ آن‌ها در ايران به ثمر مي‌رسيد و همان‌طور كه امام(ره) فرمودند تسخير لانه‌ جاسوسي آمريكا، انقلاب دوم بود. مطمئنا ضرر باقي ماندن آمريكا در ايران بسيار بيشتر از قطع رابطه‌ ما با آن‌ها مي‌بود.

انتهاي پيام
 جمعه 10 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 348]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن