تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865732570




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير امور خارجه : نشست مقامات ايران و كشورهاي آفريقايي برگزار مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: معاون وزير امور خارجه : نشست مقامات ايران و كشورهاي آفريقايي برگزار مي شود
معاون عربي و آفريقايي وزارت امور خارجه ايران اعلام كرد: نشست مقامات ايران و كشورهاي آفريقايي در تهران برگزار مي شود .
به گزارش شبكه خبر ،به نقل از ايرنا ، محمدرضا باقري فرستاده ويژه رييس جمهوري كشورمان كه به عنوان ناظر در چهارمين كنفرانس توسعه بين المللي توكيو براي توسعه آفريقا در ژاپن بسر مي برد، با بيان اين كه اينك درحال فراهم كردن زمينه برگزاري اين اجلاس هستيم گفت :در حاشيه اين نشست در مذاكره با مسئولان آفريقايي، اهداف و برنامه هاي ايران را در اين زمينه براي آنها تبيين مي كنيم و اميدوار هستيم ،درآينده نزديك ،اين نشست درتهران برگزار شود.
باقري با اشاره به اين كه : جمهوري اسلا مي ايران براي كشورهاي آفريقايي اهميت و ارزش خاص قائل است افزود: براين اساس در سطوح مختلف از جمله رييس جمهوري ، وزيرامور خارجه و نيز فرستادگان رييس جمهوري ،در نشست هاي بين المللي مرتبط با كشورهاي آفريقايي حضوري فعال داريم .
وي با اشااره به نشست مشترك سران ژاپن و كشورهاي آفريقايي در شهر بندري يوكوهاماي اين كشور وحضور ايران به عنوان عضو ناظر در اين نشست خاطرنشان كرد:اين حضور ، فرصتي براي ارتباط با سران و مقامات عالي رتبه اين كشورها محسوب مي شود.
معاون عربي وآفريقايي وزارت امور خارجه كشورمان گفت :ايران وكشورهاي آفريقايي اكنون داراي همكاري هاي بسيار خوب در محافل بين المللي هستند و در زمينه هاي اقتصادي نيز در برخي كشورهاي اين قاره كارهاي جديدي از جمله صدور خدمات فني و مهندسي شروع شده كه قابل استمراراست.
باقري افزود:درصنعت خودروسازي دركشورآفريقايي سنگال كارخانه توليدسمندراه اندازي شده است كه در ماه آينده افتتاح مي شود.
وي افزود :بابرخي كشورهاي ديگرآفريقايي از جمله سو مالي نيزقرار داد 135 ميليون يورويي براي ساخت سد امضاكرديم و در تعمير و نگهداري هواپيما و بالگرد نيز با برخي كشورهاي آفريقايي همچون زيمباوه ،كارهاي خوبي انجام شده است.
باقري ; تصريح كرد: هرچند در ابتداي كار هستيم اما در زمينه هاي مختلف صنعتي و اقتصادي نيز كارها و برنامه هايي در دست اقدام داريم.
معاون عربي آفريقايي وزارت امور خارجه ايران خاطر نشان كرد: قاره آفريقا، فقط بيماري، فقر،گرسنگي و جنگ نيست، بلكه داراي زيبايي هاي بسيار گسترده و وسيع نيز است ،وي افزود: با توجه به هزينه هاي ارزان سفر به كشورهاي آفريقايي و نيز دارا بودن جاذبه هاي طبيعي و بسيار ديدني موجود،اين قاره محل مناسبي براي سفر ايرانيان و جهانگردان ايراني است.
وي گفت : با توجه به اين كه بسياري از كشورهاي آفريقايي هم علاقه مند به ايران هستند، وزارت امور خارجه جمهوري اسلا مي درپي برنامه ريزي براي كار دراز مدت در اين قاره است.
باقري تاكيدكرد: حضور هيات ايراني در كنفرانس بين المللي توكيوبراي توسعه آفريقانيزمويداين سياست است.
معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلا مي ايران همچنين گفت : كشورمان با پيروزي انقلاب اسلامي ، توجه خاصي به كشورهاي آفريقايي پيداكرد كه در رژيم گذشته، اين توجه وجود نداشت و فقط شمار اندكي سفارتخانه هاي آفريقايي در ايران حضور داشت،اما با پيروزي انقلاب اسلامي و رويكرد جديد جمهوري اسلا مي ايران به سياست خارجي ،افتتاح سفارتخانه هاي متعدد در دست اجرا و گشوده شد و كشورهاي آفريقايي نيز يكي پس از ديگري در كشورمان سفارتخانه هاي خود را افتتاح كردند.
محمد رضا باقري گفت :آخرين مورد افتتاح سفارتخانه كشور كومور يا جزاير قمر در تهران است كه اين نام شايد براي رژيم گذشته بي معنا و دور از ذهن بود،اما براي جمهوري اسلا مي ايران به لحاظ مردم مسلمان،علا قه مند به امام و انقلا ب و پيگيري تحولات ايران و منطقه در اين كشور،از اهميت خاصي برخوردار است.
باقري با اشاره به اين كه اين ديد مثبت طرفين به يكديگر ،علا قه دوطرف را به يكديگر بيشتركرده است و اكنون بيشترين حمايت از ايران توسط كشورهاي آفريقايي انجام مي گيرد،ازجمله آن حمايت آفريقاي جنوبي از كشورمان در موضوع هسته اي است.
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 244]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن