تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851308739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

41كشور استقلال استان جنوبي صربستان را تا به حال به رسميت شناخته اند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: 41كشور استقلال استان جنوبي صربستان را تا به حال به رسميت شناخته اند
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): بلگراد - با گذشت يكصد روز از اعلام استقلال كوزوو بر خلاف انتظارات جامعه بين المللي تاكنون فقط 41 كشور استقلال استان جنوبي صربستان را به رسميت شناخته اند.


در هفدهم فوريه امسال برابر با 28 بهمن ماه سال گذشته مجلس كوزوو با هماهنگي و برنامه اي از پيش تنظيم شده از سوي كشورهاي غربي، استقلال كوزوو را اعلام كرد.
هر چند كه حكومت مركزي صربستان سند استقلال كوزوو را باطل اعلام كرده و آن را به عنوان استان خود مختار در جنوب كشور خود قبول دارد، ولي استقلال كوزوو از سوي برخي از كشورها به رسميت شناخته شده است.
كوزوو دو ميليون نفر دارد.
آلبانيايي تباران كه نود درصد از ساكنين كوزوو را تشكيل مي دهند ساليان دراز براي رسيدن به استقلال و جدا شدن از صربستان مبازرات گسترده اي را پشت سر گذاشتند.
حكومت صربستان و حكومت موقت كوزوو طي يك مدت طولاني در سطح بين المللي براي كسب حمايت بيشتر كشورهاي بزرگ رقابت هاي سختي را پشت سر گذاشتند.
گرچه آلبانيايي تباران كوزوو با برخورداري از حمايت آمريكا و برخي از كشورهاي قدرتمند اتحاديه اروپا توانستند كه به خواسته ديرينه خود يعني استقلال استان جنوبي صربستان دست يابند ولي در مقابل صربستان نيز با برخورداري از حمايت روسيه و برخي از ديگر كشورهاي اروپايي براي حفظ كوزوو در درون مرزهاي خود نا اميد نشده و تلاش دارد كه در چارچوب اصول حقوقي ، منشور سازمان ملل و قطعنامه 1244 شوراي امنيت، سند استقلال كوزوو را از طريق سازمان ملل باطل كند.
از تلاش هاي حكومت بلگراد براي مخالفت با اعلام يك جانبه استقلال كوزوو مي توان به نشست مجلس نمايندگان صربستان در سي ام بهمن ماه سال 86 اشاره كرد كه در آن نمايندگان مجلس با تصويب قطعنامه اي سند استقلال كوزوو را باطل اعلام كردند.
در قطعنامه مجلس صربستان ضمن رد استقلال كوزوو اشاره شده است كه حكومت بلگراد براي حاكميت و تماميت ارضي صربستان كه بر اساس قانون اساسي اين جمهوري، كوزوو بخشي از آن شناخته شده است به مبارزات خود از طريق راه هاي قانوني و حقوقي ادامه مي دهد.
در همين رابطه رسانه هاي جمعي صربستان به نقل از نشريه "پرسه" چاپ اتريش گزارش دادند كه بعد از استقلال كوزوو بر خلاف انتظارات جامعه بين المللي آشوب گري و آوارگي صرب ها در اين منطقه رخ نداد ولي در مقابل تعداد كشورهايي كه استقلال كوزوو را به رسميت شناختند بسيار اندك است و رقم آنها به 41 كشور مي رسد.
به گزارش اين روزنامه اتريشي، استقلال كوزوو سبب اختلاف شديد بين 27 عضو اتحاديه اروپا شد بطوريي كه اكنون اعضاي اين اتحاديه سياستي واحد و يكپارچه در قبال به رسميت شناختن استقلال كوزوو ندارند. اكنون كه بيش از سه ماه از استقلال كوزوو مي گذرد كشورهاي يونان، اسپانيا، روماني، قبرس، مالت و اسلواكي استقلال استان جنوبي صربستان را به رسميت نشناخته اند.
در اين گزارش با اشاره به موضع راسخ روسيه در حمايت از صربستان درقبال كوزوو گفت: "تا زمانيكه مقاومت روسيه در مخالفت با استقلال كوزوو وجود داشته باشد، كوزوو به عنوان كشوري مستقل نمي تواند به عضويت سازمان ملل درآيد."
روزنامه پرسه در قسمتي از گزارش خود با اشاره به اجراي قانون اساسي جديد كوزوو در 15 ژوئن امسال و احتمال استقرار هيات اتحاديه اروپا به جاي هيات سازمان ملل در تمامي منطقه كوزوو نوشت بايد به اين مساله توجه داشت كه هيات جامعه بين المللي موسوم به "اي يولكس" كه اعضاي آن عمدتا از كشورهاي عضو اتحاديه اروپا هستند با وجود مخالفت شديد صرب هاي كوزوو و حكومت صربستان قادر به كنترل قسمت شمال كوزوو نيستند. اكثريت ساكنين شمال كوزوو را صرب ها تشكيل مي دهند.
دراين گزارش نيز آمده است، كوزوو عملا به دو قسمت صرب نشين در شمال و آلبانيايي تبار نشين در جنوب تقسيم شده است، زيرا نه حكومت پريشتينا قادر به كنترل صرب ها در شمال كوزوو است و نه هيات جامعه بين المللي موسوم به اي يولكس.
اين روزنامه با تاكيد بر مخالفت صربستان با فعاليت هيات اتحاديه اروپا در كوزوو و اصرار جامعه بين المللي براي جايگزين كردن هيات سازمان ملل با هيات اروپايي، وضعيت كنوني كوزوو را بحراني ارزيابي مي كند.
هيات غير نظامي سازمان ملل از اواسط ژوئن 1999 ميلادي يعني بعد از تصويب قطعنامه 1244 شوراي امنيت سازمان ملل در سراسر كوزوو مستقر شده اند و كنترل استان جنوبي صربستان را در دست دارند.
حكومت صربستان جايگزيني هيات سازمان ملل در كوزوو را در صورتي قبول مي كند كه اين امر در شوراي امنيت سازمان ملل مطرح و تصويب شود.
وضعيت كنوني كوزوو و اعلام استقلال آن بر پايه طرح مارتي آهتيساري نماينده اسبق دبير كل سازمان ملل استوار است.
آهتيساري در اوايل سال 2007 ميلادي طرحي را مبتني براستقلال با نظارت جامعه بين المللي براي خاتمه دادن به مساله كوزوو پيشنهاد كرد كه از يك سو با حمايت آمريكا و برخي از كشورهاي اتحاديه اروپا روبرو شد و از سوي ديگر صربستان و روسيه با آن مخالفت كردند.
بر پايه همين طرح بود كه حكومت پريشتينا استقلال يك جانبه كوزوو را در 28 بهمن ماه سال گذشته اعلام كرد.
شبد**اروپام **255**1477**1501
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن