واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: عرضه سه كتاب جديد در ويترين كتابفروشي ها
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): "نام آوران فرهنگ معاصر" نوشته شهاب الدين عباسي،" نان آن سالها" نوشته هاينريش بل و "فلسفه دين از ديدگاه اقبال" نوشته محمد معروف، سه اثر جديدي است كه از سوي انتشارات مرواريد وارد بازار كتاب شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا ، كتاب "نام آوران فرهنگ معاصر " نوشته شهاب الدين عباسي سيري در انديشه ها و تجربه هاي 100 شخصيت معاصر در فلسفه ،الهيات ، ادبيات ، علم ، هنر و روزنه اي به دنياي فكري و فرهنگي معاصر است .
اين مجموعه عمدتا معطوف به شخصيت هاي حوزه هاي ياد شده در غرب است ولي پرسش ها و مسا يل اساسي مطرح شده در اين كتاب ، منحصر به غرب نيست و در اين مجموعه كم و بيش با پرسش ها و مسايل مهم انساني روبرو هستيم.
اين مجموعه نشان مي دهد كه انسان معاصر نيز مانند گذشتگان خويش درگير و دلمشغول موضوعات، پرسش ها و مسايل اساسي و بنيادين است و دستكم 50مقاله اين مجموعه ، مربوط به شخصيت هايي است كه در زمان چاپ آنها هيچ مقاله و كتابي درباره آنها به فارسي منتشر نشده بود.
كتاب "نام آوران فرهنگ معاصر " در 794 صفحه توسط انتشارات مرواريد منتشر و هم اكنون در ويترين كتابفروشي ها در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است .
****
" نان آن سال ها " نوشته هاينريش بل و ترجمه سيامك گلشيري از جمله كتابهاي جذابي است كه جايزه نوبل ادبيات را به خود اختصاص داده است.
هاينريش بل" اولين داستانهاي كوتاهش را در سال 1947 در مجلات مختلف به چاپ رساند كه بخشي از آنها به ادبيات پس از جنگ و بخشي به ادبيات ويرانه ها تعلق دارند.
اغلب اين آثار به تجربه شخصي بل از جنگ و ويراني سرزمين آلمان پس از جنگ مي پردازد.
بل بعضي از بهترين داستانهايش را در سال 1950، در مجموعه اي با عنوان بيگانه، وقتي رسيدي به اسپانيا... منتشر كرد كه باعث شهرت او در مقام نويسنده داستان كوتاه شد و از آن پس او رمان ها و داستان هاي كوتاه بسياري نوشت و در سال 1972 نوبل ادبيات را از آن خود كرد.
اين كتاب داستاني در 127 صفحه و با قيمت 1900تومان در اختيار علاقه مندان است .
****
كتاب " فلسفه دين از ديدگاه اقبال " نوشته محمد معروف و ترجمه محمد بقائي ماكان نيز از جمله كتاب هاي انتشارات مرواريد در حوزه معارف و دين است .
اين كتاب نظرات فيلسوفان شرق را در خصوص تجربه ديني به عنوان منبع معرفت مورد بررسي قرار مي دهد .
به نظر اقبال ، دين صرفا مجموعه اي از احكام و شعائر نيست بلكه تجربه اي است كه كنه حقيقت و واقعيت را روشن مي سازد و سبب مي شود تا آن را مستقيما و بي رنگ و فهم كنيم .
آنچه ديدگاه اقبال را نسبت به دين متمايز و خاص مي سازد ، اين است كه او آن را روش اشراقي رمز آلود نمي داند بلكه تجربه اي مي داند همانند ديگر تجربه ها كه جنبه معرفت بخشي آن از ديگر اشكال تجربه بيشتر است.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 284]