واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون عمراني استاندار خراسان رضوي: 4 هزار پروژه عمراني براي خراسان رضوي تعريف شد
خبرگزاري فارس: معاون عمراني استانداري خراسان رضوي گفت: در سال جاري از محل اعتبارات تملك دارايي، چهار هزار پروژه عمراني براي استان تعريف شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، سعيد حسين پور امروز در سمينار آموزشي قانون برگزاري مناقصات و آييننامههاي اجرايي آن اظهار داشت: اين پروژه ها بايد در مرحله اجرا از عمر مفيد و مناسب برخوردار باشد و كيفيت به شكل جدي مورد توجه قرار گيرد.
وي افزود: نگاه فرآيندي و سيستماتيك به همراه توجه به رويكرد نتيجهگرا، نياز اصلي ما در اجراي پروژههاي عمراني است.
حسينپور ادامه داد: پروژهها و طرحهاي اجرايي بايد از نقطه پيدايش تا نقطه بهرهبرداري مورد بررسي و برنامهريزي دقيق قرار گيرد.
معاون عمراني استاندار خراسان رضوي گفت: افزايش كارآمدي پروژهها، اثر بخشي طرحها و توجه به رويكرد نتيجهگرا در پروژههاي عمراني از مهمترين مسائل در مراحل اجرايي مناقصههاست.
وي خاطرنشان كرد: در طراحي، اجرا و بهرهبرداري از پروژههاي عمراني توجه به سه اصل كنترل هزينه، كنترل كيفيت پروژهها و كنترل و مديريت زمان ضروري است.
حسينپور ادامه داد: هزينههاي مصرفي در پروژه هاي عمراني بايد بر مبناي ضوابط قانوني به يك نقطه مناسب و منطقي برسد.
معاون استاندار خراسان رضوي با تاكيد بر توجه به كنترل و مديريت زمان به شكل فراگير و گسترده در اجراي پروژهها اظهار اميدواري كرد، با استفاده از روشهاي نوين در مديريت طراحي، ساخت پروژه ها و نهادينه كردن روشهاي كنترل و مديريت زمان، بتوان زمانبندي اجراي پروژه ها را به شكل بهينه كنترل كرد.
حسين پور گفت: مجريان و متوليان دستگاه هاي اجرايي مي توانند با پرداختن به مهندسي ارزش و مديريت كيفيت و همچنين ايجاد ساز و كارهاي لازم در اجراي پروژهها به اهداف بلندمدت خود دست يابند.
وي خاطرنشان كرد: از شاخصهاي اساسي پروژههاي اجرايي، ارزيابي طرحها و توجه به توجيه فني، اقتصادي و زيست محيطي آنهاست.
معاون عمراني استاندار خراسان رضوي افزود: متوليان دستگاههاي اجرايي بايد در شروع هر پروژه عمراني از تأمين اعتبارات آن پروژه اطمينان حاصل كنند.
حسين پور با تاكيد بر ايمني، استحكام و استفاده از مصالح نوين در ايجاد يك پروژه عمراني مستحكم در بخش راه، ساختمان و ابنيه افزود: با توجه به اينكه مقام معظم رهبري امسال را سال نوآوري و شكوفايي نام نهادهاند بايد در بخش اجرايي، مشاوره، طراحي و استحكام، به دنبال نوآوري و ارائه راهكارهاي جديد و كارآمد باشيم.
معاون عمراني استاندار خراسان رضوي بر ايجاد زمينههاي مشاركت بخش خصوصي در پروژههاي عمراني تأكيد كرد و افزود: استفاده از مشاركتهاي بخش خصوصي با توجه به اصل 44 قانون اساسي در اجراي پروژههاي عمراني، امري ضروري است.
انتهاي پيام/م
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 283]