واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /نشست كميتهي فدراسيونهاي پايه و پر مدال/ هاشمي: حضورم در وزارت كشور فرصت استثنايي براي تيراندازي است سجادي: برنامهي عملياتي بنويسيد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
نشست كميتهي فدراسيونهاي پايه و پر مدال عصر سهشنبه در محل سازمان تربيت بدني با حضور محمد عليآبادي و روساي فدراسيونهاي عضو برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دستور كار اين جلسه بحث فضاي ورزشي و سهم فدراسيون تيراندازي در استانها بود.
در ابتداي نشست مهدي هاشمي سرپرست فدراسيون تيراندازي گفت: 224 نفر ساعت جلسه داشتيم و از حضور روساي هياتها، نخبگان، خبرگان و مديران مسوول در فدراسيون استفاده كرديم تا به يك جمعبندي كامل در ارائهي برنامهي چشمانداز فدراسيون تيراندازي تا سال 1404 برسيم. در اين رابطه مطالعاتي را نيز روي فدراسيون تيراندازي آمريكا، استراليا، نيوزلند و انگليس انجام داديم و برنامههايي نيز تهيه كرديم.
وي ادامه داد: طبق آمارها 471 مدال در سطح بينالمللي فقط در ردهي سني بزرگسالان توزيع ميشود كه متاسفانه سهم ايران در اين راستا صفر و يا ناچيز است.
مهدي هاشمي با بيان اين كه برنامههاي ما در سه قالب كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت تعريف شده است، افزود: ما در برنامهي چشمانداز 20 ساله، توسعهي قهرماني و همگاني را در نظر داريم و برنامهي ارائه شده طبق مطالبات سازمان تربيت بدني، نظام جمهوري اسلامي، مردم و باشگاهها و مجموعه كساني كه با تيراندازي مرتبط هستند خواهد بود.
در ادامهي اين نشست "محمد عليآبادي" رييس سازمان تربيت بدني با بيان اين كه بخت يار فدراسيون تيراندازي بوده كه هاشمي سرپرستي اين فدراسيون را پذيرفته است، اظهار كرد: اين رشتهي موكد در مكتب ماست. بايد فرهنگ شكار و دفاع و جنگ را به سمت فرهنگ تفريح و ورزش سوق دهيم. در اين راستا بزرگترين كار ما استعداديابي است. امكانات به اندازهي كافي در استانها وجود دارد. توسعهي تيراندازي يك وظيفهي بزرگ است كه بايد عملي شود، ما بايد از برنامههاي تئوري خارج شويم و يك جنبش عملياتي را در دستور كار قرار دهيم كه به طور سالانه پيشرفتش را ارزيابي كرده و قابل درك باشد.
وي اضافه كرد: هر كسي كه در هر كجاي ايران قصد داشته باشد سالن تيراندازي احداث كند سازمان تربيت بدني زمين آن را با هزينهي اندك به آن اجاره ميدهد تا مالكيت از دست دولت و سازمان تربيت بدني خارج نشود. 40 درصد اعتبارات عمراني سازمان به كساني اختصاص خواهد يافت كه فضاي ورزشي ميسازند، از سال 88 به بعد ساخت فضاي ورزشي از دستور كار سازمان تربيت بدني خارج ميشود و به بخش خصوصي واگذار ميگردد.
علي آبادي گفت: در تيراندازي حضور بانوان محدوديتي ندارد، بنابراين بايد به عنوان يك كار ويژه به اين بخش توجه شود. ساخت اسلحه نيز توسط بخش خصوصي حمايت خواهد شد.
در ادامهي اين نشست كريم صفايي رييس فدراسيون تيراندازي با كمان با بيان اين كه اسلحه و مهمات در كشور مانند كودكي است كه سرپرست ندارد ولي مدعي دارد، تصريح كرد: كميسيون شوراي امنيت كه در وزارت كشور ساماندهي اسلحه را در اختيار دارد ميتواند كمك خوبي براي افزايش دادن تعداد اسلحه در كشور باشد.
در ادامه نصرالله سجادي رييس كميته تداركاتي بازيهاي آسيايي و المپيك با اشاره به اين كه اهداف فدراسيون تيراندازي در چشمانداز 20 ساله كيفي است و نه كمي، متذكر شد: بايد وضعيت همهي موارد در برنامه مشخص شود، براي دسترسي به اهداف شاخصي وجود ندارد. بايد برنامهي عملياتي نوشت، در اين طرح به منابع مالي اشاره نشده است. تجهيزات، امكانات، سالنها و منابع مديريتي از اهميت بالايي برخوردارند، از طرفي منابعي كه مربوط به فناوري و اطلاعات است بايد دقيقتر در چشمانداز 20 ساله مشخص شود. از آنجايي كه طيف وسيعي از مردم ايران جوان هستند بايد روي آموزش و پرورش سرمايهگذاري كرد، چرا كه تيراندازي جذابيت چنداني ندارد، به همين جهت تعامل بيشتر با آموزش و پرورش بايد پررنگتر در برنامه ديده شود.
همچنين رباب شهريان مدير كل دفتر توسعهي ورزش بانوان اظهار كرد: در چشمانداز 20 سالهي فدراسيون تيراندازي و برنامههاي طولاني مدت اين فدراسيون به كسب كرسيهاي بينالمللي نگاه و توجهي نشده است. ما بايد جايگاه خودمان را در آسيا و دنيا مشخص كنيم.
رييس سازمان تربيت بدني نيز در ادامه تصريح كرد: نحوهي برگزاري مسابقات و ليگها بايد برنامه داشته باشد، ما در اين زمينه در سازمان طرحي در راستاي گسترش تيراندازي در كشور داريم تا بتوانيم اين ورزش را به المپياد اضافه كنيم. تيراندازي پر هزينه نيست، بايد جذب اسپانسر كرد و اين ورزش را به بخش خصوصي كشاند. در اين راستا فدراسيون را حمايت ميكنيم و از هاشمي ميخواهيم برنامهاي براي جذب حامي مالي ارائه دهد چرا كه يكي از وظايف روساي فدراسيونها درآمدزايي است. از طرفي بايد به جذب مربي خارجي و توسعهي تيراندازي در آموزش و پرورش توجه كرد.
در ادامه سرپرست فدراسيون تيراندازي با اشاره به اين كه همهي موارد اشاره شده در برنامه ديده شده و قابل گزارش است، گفت: مواردي كه گفته شد قبلا تهيه شده، بحث باشگاهها پيشبيني و بر اساس اولويت شامل جوانان و بانوان ميشود، ما براي كسب معدل لازم در مجموعهي ورزش كشور حضور بانوان را پررنگتر ميكنيم تا كمبود ساير رشتهها در بخش بانوان پوشش داده شود. موضوع كسب كرسي بينالمللي نيز در برنامه ناديده گرفته شد كه بايد تدابيري براي آن انديشيد، در راستاي برگزاري مسابقات و جذب اسپانسر برنامههايي داريم، معتقدم تلفيق چشمانداز 20سالهي فدراسيون تيراندازي با سازمان تربيت بدني و امضاي تفاهمنامه با آموزش و پرورش به عنوان بستر اصلي كار در راستاي توسعهي ورزش و بعد قهرماني شيوهي صحيحي از ارتقاي تيراندازي در كشور است.
وي ادامه داد: سرپرستي بنده در وزارت كشور فرصت استثنايي و طلايي براي تيراندازي به حساب ميآيد، با هماهنگي وزارت اطلاعات، نيروي انتظامي و استفاده از امكانات اين نهادها ميتوانيم تيراندازي را در كشور گسترش دهيم.
عليآبادي پيشنهاد كرد كه هاشمي از بودجه وزارت راه و وزارت كشور طبق بند ب مادهي 117 (تخصيص يك درصد بودجه به ورزش) استفاده كند و 30 مركز تيراندازي براي استانها در نظر بگيرد.
در پايان مجمع تخصيص 50 ميليون تومان به فدراسيونهاي پايه و پر مدال و احداث 21 پروژه ي ملي در استانها براي اين فدراسيونها به تصويب رسيد.
فدراسيونهاي شنا، دوچرخه سواري، دووميداني، ژيمناستيك، تيروكمان، تيراندازي، قايقراني عضو اين كميته هستند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 337]