تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد وضو و كليد هر چيزى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860707642




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اوباما: منتظر نتيجه انتخابات ايران مي‌مانم


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: اوباما: منتظر نتيجه انتخابات ايران مي‌مانم
باراك اوباما، سناتور دموكرات و از داوطلبان نامزدي اين حزب در انتخابات رياست جمهوري آمريكا بار ديگر بر آمادگي خود براي گفت‌وگوي بدون شرط با رهبران كشورهايي كه آنان را متخاصم خواند، تاكيد كرده است؛ اما مي‌گويد: اين موضع ضرورتا به معني ديدار با محمود احمدي نژاد نيست.
اوباما در جريان مبارزات انتخاباتي خود بارها از آمادگي براي گفت‌وگو با سران دولت هايي مانند ايران، سوريه، كوبا، ونزوئلا خبر داده است و به همين علت با انتقاد شديد سناتور جان مك كين، نامزد بالقوه جمهوري خواهان روبه‌رو شده است. از جمله مك‌كين مي‌گويد: گفت‌وگو با احمدي‌نژاد جايگاه او را تقويت مي‌كند و پيغام نادرستي را به متحدان آمريكا مانند اسرائيل ارسال خواهد كرد. اما اوباما در روز دوشنبه در يك سخنراني انتخاباتي در ايالت نيومكزيكو با رد سخنان مك‌كين، از دو عامل برگزاري انتخابات رياست جمهوري ايران در سال 2009 و مشخص كردن كسي كه قدرت اصلي را در اين كشور در اختيار دارد به عنوان فاكتورهاي اصلي در زمانبندي ديدار احتمالي با سران اين كشور نام برد. نامزد دموكرات‌هاي آمريكا گفت: هيچ دليلي وجود ندارد تا زماني كه ندانيم چه كسي قدرت را در ايران در اختيار دارد، بخواهيم با احمدي نژاد ديدار كنيم.اين در حالي است كه جمهوري خواهان در آمريكا، باراك اوباما را به بي ثباتي در موضع گيري در برابر ايران متهم كرده اند. آنها با اشاره به سخنان اوباما درباره آمادگي براي گفت‌وگوي بدون شرط با ايران و همچنين نياز به فراهم شدن مقدمات چنين ديداري پيش از انجام آن مي‌گويند: سخنان اوباما متناقض است. سناتور اوباما منظور خود از فراهم كردن مقدمات ديدار با سران ايران را پيش‌تر اين گونه توضيح داده بود: مقدمات اين ديدار در اين است كه گفت‌وگوهايي در رده‌هاي پايين‌تر انجام شود تا ما نگراني خود را از برنامه اتمي نظامي ايران را مطرح كنيم و حرف‌هاي مسوولان اين كشور را گوش كنيم.او در اظهاراتي كه تكرار ادعاهاي دولت بوش است، ادامه داد: آنها ادعا مي‌كنند در پي توليد تسليحات هسته‌اي نيستند و تلاش‌هايشان صلح‌آميز است. من آنها را باور نمي‌كنم. فكر مي‌كنم در پي به دست آوردن تسليحات اتمي هستند و اين موضوع مذاكره ما خواهد بود. من شواهدي را به آنها ارائه مي‌كنم و به آنها گوشزد مي‌كنم براي به دست آوردن توانايي هسته‌اي صلح‌آميز راه‌هاي ديگري وجود دارد.
 چهارشنبه 8 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن