واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: الهام : برخي مشكلات ساختاري در بروز تورم نقش دارد
مشهد - سخنگوي دولت گفت : برخي مشكلات ساختاري در بروز و افزايش تورم در جامعه نقش دارند.
غلامحسين الهام سه شنبه بعد از ظهر در جمع دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد افزود: مشكلات در نظام بودجهاي ، وضعيت بهره وري ، امور بانكي ، بيمه و نظام مالياتي از جمله عوامل موثر در بروز تورم است .
به گزارش ايرنا وي در اين ارتباط ادامه داد: تا زماني كه نظام مالياتي ، بانكي و بيمهاي كشور اصلاح نشود و منابع بانكي به طور عادلانه توزيع نشوند، تورم گسترش مييابد.
وي گفت : افزايش بهره وري و دست يافتن به سطح واقع بينانه بهره وري در كاهش تورم تاثير دارند.
وي اضافه كرد: در عين حال با توجه به تورم جهاني قيمت كالاها و خدمات ، سياستهاي مالي دولت نهم براي كنترل تورم قابل دفاع است و اين دولت در عين مقاومتهاي كارشناسي مهمترين رويكردش كاهش نرخ سود بانكي است .
وزير دادگستري اضافه كرد: همچنين براي بررسي عوامل موثر در تورم بايد تاثير سياستهاي مالي دولت نهم در تورم را سنجيده سپس آن را با سياستهاي مالي دولت قبلي مقايسه كرد.
وي اظهار داشت : در ابتداي شرورع به كار دولت نهم تورم كشور حدود ۹/۱۶درصد بود و اين دولت توانست تورم را در سال ۱۳۸۵به ۶/۱۳درصد كاهش دهد ولي به دلايل ذكر شده گراني طي سال گذشته افزايش يافت .
وي شروع بكار مجلس هشتم را يادآور شد و افزود: هم گرايي بين قواي سه گانه مبتني بر اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي بسيار داراي اهميت است .
الهام از نمايندگان دوره هشتم مجلس شوراي اسلامي خواست مبناي بررسي و سنجش خود از عملكرد دولت را اهداف قانون بودجه قرار دهند و سپس آن را با اهداف برنامه مقايسه كرده و تطبيق دهند.
وي گفت : سنجش عملكرد دولت تنها بر اساس اهداف برنامه و يا اهداف چشم انداز درست نيست چون يك دولت به تنهايي نميتواند اهداف چشم انداز ۲۰ ساله را تامين كند.
وي همچنين از مجلس هشتم درخواست كرد: در هنگام وضع قوانين مختلف ابتدا بار مالي آن را در نظر بگيرند، چون قانونگذاري بدون تامين بار مالي انجام آن درست نيست و دولت نميتواند در انجام آن موفق باشد.
سخنگوي دولت خطاب به مجلس هشتم گفت : به نوعي از انباشت توليد قانون و از مرزبنديهايي كه منشاء بروز چالشهاي مختلف هستند، بپرهيزد.ك /۲ **/۷۴۹۰/۶۶۳/۵۸۹شبك** ۱۵۱۲
تصاوير مرتبط
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 300]