تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837870913




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نگاهي به عملكرد يكساله ساركوزي در زمينه مهاجرت - 5


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نگاهي به عملكرد يكساله ساركوزي در زمينه مهاجرت - 5
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): پاريس ...تيري مارياني همچنين، با استناد به وجود نهادهاي تجديد نظر و دادگاههاي استيناف براي پناهندگي، انتقاد مخالفان باند سياسي ساركوزي را رد كرده و معتقد است كه "با اين راهها، نمي توان اقدام ما را به قفل كردن پناهندگي تعبير كرد.


از همان آغاز سياست و تدابير ويژه ساركوزي مورد انتقاد بسياري قرار گرفت و از ميان دوازده عضو تاريخدان كميته عالي موزه ملي تاريخ مهاجرت فرانسه، هشت تن در اعتراض به اين اقدام ساركوزي استعفا كردند.
آنها در نامه اعتراضي خود نوشتند كه وظيفه يك حكومت دمكراتيك، تعيين هويت ملي افراد نيست. آنها در همان زمان يادآور شدند كه اين كار در زماني كه تلاش مي شود با همبستگي و وحدت انساني به آينده نظر كنيم ، مسئله مهاجرت را نشانه رفته است.
سوسياليست ها چنان كه انتظار مي رفت از مخالفان جدي اين طرح بودند. از نظر سوسياليست ها قانون ساركوزي دست كم در سه مورد مشكل زا بود: اول آن كه اين قانون وضعيت پناهندگان و مهاجرين غير قانوني را بي ثبات مي ساخت .
دومين اشكال آن بود كه قانون ساركوزي هزاران وضعيت پيچيده را ايجاد مي كرد كه نه مي شد شرايط اين مهاجرين را قانوني كرد و نه مي شد آنان را اخراج نمود و در نتيجه مخالفان توصيه مي كردند كه براي برون رفت از اين وضع، دولت بايد سياست قانوني سازي شرايط مهاجران غير قانوني را بطور گسترده به كار گيرد.
نكته سوم نيز از نظر مخالفان آن بود كه اين سياست، اجازه همكاري و توسعه روابط با كشورهاي مبدا اين مهاجران را از فرانسه سلب مي كرد، كما اين كه در دوران رياست ساركوزي اين مسئله تجربه شد كه در مقام مقايسه با آمريكا و انگليس، او نمي تواند روابط خوبي با كشورهاي مهاجر فرست برقرار كند.
افزون بر اين همه سياست ساركوزي هميشه نوعي استقبال از گرايش راست هاي افراطي تعبير شده كه در راستاي حركتي براي سرپوش گذاشتن بر ناكامي دولت راست حاكم دانسته مي شد.
علاوه بر جناح مخالف دولت كه همواره با سياست هاي راست مخالفت مي كند، در ميان اعضاي دولت نيز مي شد كساني را يافت كه با طرح مهاجرت ساركوزي همراه نباشند. گو اين كه در قطار سياست ساركوزي نشسته باشند.
"فاضله آمارا" و "برنار كوشنر" دو وزير دولت ساركوزي اند كه نظر مثبتي به سياست هاي مهاجرتي ساركوزي نداشته اند. آمارا كه خود از نسل مهاجرين دهه هاي گذشته است و امروز به مسئوليت امور شهري در كابينه ساركوزي گماشته شده، در برابر سياست تست ژنتيكي "دي.ان.آ." راست ها موضع گرفت و آن را زياده خواهي و توهين به مهاجرين قلمداد كرد.
اين دختر مهاجر مغربي در هر فرصتي آثار و فوايد مثبت مهاجرت خارجيان به فرانسه را ياد آور مي شود و نوسازي اين كشور و رنگارنگي صداي آن را برخاسته از همين تنوعي مي داند كه خارجيان براي فرانسه فراهم آورده اند.
برنار كوشنر نيز به عنوان وزير خارجه ساركوزي كه پيش از اين از اعضاي برجسته حزب سوسياليست بوده و سپس از آن حزب اخراج شده است، در برابر سياست جديد مهاجرت ساركوزي موضع گرفت و آن را مناسب با شان و حقوق افراد ندانست .
او كه به جهت تخصص پزشكي و بنيانگذاري سازمان پزشكان بدون مرز و نيز حضور در بالكان به عنوان نماينده سازمان ملل چهره اي بين المللي دارد تنها از دولت فرانسه خواسته است كه متناسب با حقوق انساني خارجيان، آنها را اخراج كنند.
نگاه كوشنر به تست ژنتيكي "دي.ان.آ." براي متقاضيان ويزا نيز مثبت نبوده و او اين امر را در ديگر كشورها امري اجباري نمي داند.
بسياري از كسان كه با سياست هاي مهاجرتي ساركوزي موافقتي ندارند، مشاركت سياسي مهاجران را طرح كرده و پيشنهاد مي كنند كه يكي از راه هاي كاهش انزاواي خارجيان، ايجاد فضاي مشاركت سياسي براي آنان است.
از نظر آنان مسئله حق راي و احساس قدرت در تصميم گيري هاي مدني براي يك شهروند مي تواند احساس مسئوليت را به او باز گردانده و او را از انزوا و به كار بستن رفتارهاي خشونت آميز انتقام جويانه باز دارد.
با اين دريافت بايد گفت كه دولت خود در پديد آمدن نابساماني وضع مهاجران بي تقصير نيست و اين موضوع از سالها پيش مورد توجه سياستمداران و كارشناسان فرانسوي بوده است .
با اين همه طرح قانوني ساركوزي در برابر همه انتقادها، تاكنون ايستاده است و اردوگاه سياسي ساركوزي معتقد بود كه بنا بر تجارب پيشين دستگاههاي فرانسه ، باقي ماندن بر رويه پيشين مهاجرت در اين كشور به ويژه نسبت به برخي اتباع كشورها يك خطاي صرف است .
اين تجارب نشان مي داد كه سي تا 80 درصد از اطلاعات سجلي وارده از اتباع كشورهاي سنگال ، كومور، ماداگاسكار، ساحل عاج ، كنگوي گينه و كنگوي زئير و توگو خطا و جعلي است و فرانسه راهي نيز براي شناسايي و جلوگيري از اين امر در همان كشورها ندارد.
از سوي ديگر روند بررسي اسناد جعلي و مخدوش در مراكز كنسولي فرانسه در اين كشورها آن اندازه وقت گير و هزينه بر بود كه دولتمردان دست راستي فرانسه را متقاعد كند تا از سنت گذشته عدول كنند.
نكته ديگري نيز از درون فرانسه راستي ها را مي آزرد و آن اين كه انبوه مهاجران و پناهندگان غير قانوني به فرانسه كه به دلايل انساني و معيشتي به انجمن هاي بشر دوستانه متوسل مي شدند، فشاري را از درون بر دستگاه هاي فرانسه تحميل مي كردند كه بازتاب رسانه اي آن در بي آبرويي چهره فرانسه در جهان موثر مي افتاد.
صف دراز اين مهاجرين در انتظار سپري كردن روندهاي حقوقي و كنسولي بارها موجب درگيري نيروهاي انتظامي با آنان مي شد و شرايط زيستي آنان يكي از انتقادهاي هميشگي منتقدين به دولت هاي وقت فرانسه بود.
از سوي ديگر دولت فرانسه در اين طرح جديد با اختياري كردن تست ژنتييكي "دي.ان.آ." و تعيين يك نرخ 150 يورويي به گفته خود راه را بر مخالفان مي بست .
فرانسه ساركوزي با گرفتن ژستي اروپايي نيز استدلال مي كند كه بايد با ساير كشورهاي ديگر اين اتحاديه هماهنگ بود، بويژه در اين زمان كه قوانين مرزي كشورهاي اين اتحاديه تا حدود زيادي با هم مشترك است .
اروپام .**2093
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 258]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن