واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تلخ ترين طنز تاريخ سياسي معاصر ادعاي آمريكا براي گسترش دموكراسي است
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): يك استاد دانشگاه گفت: يكي از طنزهاي تاريخ سياسي معاصر اين است كه كشوري مثل آمريكا اعلام مي كند به دنبال گسترش دموكراسي در دنياست، در حالي كه در بحث تروريسم دولتي و غير دولتي سرآمد ديگر كشورهاست.
دكتر "جواد شعرباف" استاد دانشگاه و كارشناس مسايل فلسطين در گفتگو با خبرنگار سياسي ايرنا ضمن دوگانه دانستن عمل و حرف دولت آمريكا در مبارزه با تروريسم گفت:بيشترين حجم خريد و فروش سلاح در داخل آمريكاست , علاوه بر آن بالاترين كاربرد سلاحهاي كشتار جمعي همچنين توليد, عرضه و انبار سلاح در آمريكاست.
وي با اشاره به تجربه تلخ ناكازاكي و هيروشيماي ژاپن افزود:در دو روز حدود هفتاد هزار نفر سوخته و كشته شدند وبيش از 120 هزار نفر هم مجروح شدند, پس اينكه كشوري مثل آمريكا بگويد كه طالب دموكراسي است و در انحاي مختلف دنيا بخواهد اين دموكراسي را گسترش بدهد, تنها يك طنز است.
شعرباف تصريح كرد:آمريكاييان در گرانادا, هاييتي, عراق و افغانستان و هر جايي كه پاگذاشتند چيزي جز قتل و غارت, خشونت و كشتار بي گناهان و غير نظاميان نداشتند. در دوران ملي شدن صنعت نفت در ايران هم , آنها با دخالت در كشورمان سعي كردن دولتي را كه مورد حمايت روحانيون و مردم بود ساقط كنند و فاجعه كودتاي 28 مرداد را آفريدند.
وي افزود: بنابر اين اين ادعاي آمريكا كه طالب دموكراسي است و مي خواهدديگران را با ادبيات و اصول دموكراسي , آن هم از طريق لوله تفنگ و گلوله هاي ناپالم و بمبهاي آتش زا , وادار به آشنايي با دموكراسي كند, مورد پذيرش هيچ ملت و دولت آزاده اي نيست.
اين استاد دانشگاه با بررسي وضعيت فلسطين گفت:در واقع در هيچ يك از ادوار مختلف مذاكراتي كه آمريكاييان بين فلسطين و صهيونيستها ميانجيگري كردند , اثري از دموكراسي و اصول مردم سالاري ديده نمي شود.
وي خاطرنشان كرد:يعني از يك طرف به فلسطينيان مظلوم فشار وارد مي آورند و آنچه را كه حقوق اساسي و طبيعي به آنها داده است از آنها سلب مي كنند و آنرا در اختيار رژيم اشغالگري چون اسراييل قرار مي دهند كه همه ابزارها , زمينه ها وفاكتورهاي اقتدار, ديكتاتوري و استبداد را در اراضي اشغالي فراهم كرده است.
شعرباف در پاسخ به خبرنگار ما در خصوص حمايت آمريكا از تروريسم در اراضي اشغالي گفت: بر اساس قطعنامه هاي شوراي امنيت سازمان ملل , رژيم صهيونيستي يك اشغالگر محسوب شده است اما اين رژيم نه تنها به اين قطعنامه توجهي نمي كند بلكه حاضر نيست حتي بخش اندكي از حقوق مسلم فلسطينيها را در اراضي اشغالي يا كرانه باختري و يا غزه , تمكين كرده و بپذيرد.
وي تصريح كرد: حمايت آمريكا از رژيم صهيونيستي , نمونه كاملي است از تعارض عمل و حرف آمريكا در برخورد با تروريسم, در واقع ملتي كه چيزي جز حداقل زندگي را در سرزمين مادري خود نمي خواهند توسط عده اي اشغالگرا ترور شده و يا مورد حملات بي رحمانه موشكي قراار مي گيرند و آواره مي شوند با اين حال آمريكا از صهيونيستهاي اشغالگر و تروريست حمايت مي كند.
اين كارشناس مسايل فلسطين با اشاره به بحران اخير در لبنان گفت: از اينكه بالاخره اوضاع اين كشور پس از مدتي كشمكش آرام شد , جاي خوشحالي براي منطقه است , اما آمريكا كه به دنبال گسترش طرح خاورميانه اي خود است بايد بداند كه دموكراسي آمريكايي با تضادهاي موجود درآن , مورد درخواست هيچ يك از كشورهاي منطقه نيست.
وي افزود:كشورهاي منطقه حتي آنهايي كه تحت سلطه آمريكا هستنداين سبك از سلطه جويي را نمي پذيرند و به مقابله با آن برمي خيزند چرا كه بهترين گزينه براي خاورميانه , نه طرح خاورميانه بزرگ آمريكا بلكه يك خاورميانه دموكراتيك با نظر كشورهاي منطقه است.
شعرباف عامل ناموفق بودن كاخ سفيد را در منطقه و كشورهاي اشغال شده مثل عراق و افغانستان , حمايتهاي دولت آمريكا از تروريستها در اين منطقه و كشورها دانست.
سيام.ش.ق.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 292]