واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: علم «سايبر» و فريبهاي اينترنتي...
همانطوريكه از اسمش پيداست به معني دانستن و يا است. جمع آن است كه در زبان لاتين به آن Sciences گويند.
تنوع بقدري زياد است كه پرداختن به همه آنها كار دشواري است. علم طب، علم روانشناسي، علم فيزيك و علم شيمي، ، علم سياست (Politics)، (Occults) كه حكايت از رمل و اسطرلاب و عوامفريبي دارد.
علم جديد در دنياي معاصر، علم
اين علم در حقيقت با انواع ارتباطات (Communications)، از جمله بيولوژي، فيزيك و مكانيك و الكترونيك و مقايسه بين سيستمهاي طبيعي و مصنوعي سروكار دارد.ريشه اين واژه اساساً يوناني است و از كلمهKubernetes به معني >Kubernan...!! به اقوام و دوستان نزديك اعتماد ندارم و فقط به شما پناه آوردهام. لطفاً به من كمك كنيد!! با احترام - جانسون>
عدهاي ديگر، از كشورهاي فقر زده و فريبكار پا را از اين هم فراتر گذاشته و با استفاده از علم صندوقهاي مملو از اسكناسهاي دلار امريكائي را با پست الكترونيكي الصاق (Attachment) نموده و كاربران سراسر جهان را به دريافت اين صندوقها از طريق پستهاي ويژه سفارت (Courier service)تحريص و تشويق مينمايند. هنگامي كه شيفته و دلباخته اسكناسهاي ميشوند، و به مكاتبه خود تا مرز فروش اموال و دارائي و مسافرت به در يكي از كشورهاي خارجي ادامه ميدهند، آنگاه متوجه يك جمله ميشوند. يعني از كاربران فريب خورده ميخواهند تا مبلغ هزار دلار بعنوان مخارج انتقال وجه به آدرس... بفرستند.
چه بسا افرادي سادهدل و سادهانديش، با هزار زحمت اين وجه را از طريق بانكهاي معروف به خارج از كشور منتقل نموده و در انتظار پاسخ، يعني دريافت ها باقي ميمانند. پس از گذشت چند ماه، كاربران متوجه ميشوند كه اينE.Mail ها و ها و گفتگوهاي فقط براي و از كاربرهاي سادهانديش بوده است.
البته، فريبهاي اينترنتي و (Hack) و سوءاستفاده از كارتهاي عابر بانك و كارتهاي اعتباري موضوع ديگري است كه پارهاي از را در مطبوعات ميخوانيم.
قدر مسلم آن است كه در دنياي قديم، فالبينها و طالعبينها و رمالها براي خالي كردن جيب مردم دست به كار ميشدند و با انداختن و و مردم را فريب ميدادند ولي در دنياي جديد از راه علم سايبرنتيك كلاهبرداري و فريبكاري با روش بسيار آبرومندانه و شرافتمندانه و انجام ميپذيرد.اين چند سطر را براي آگاهي و تنوير افكار عمومي نوشتم، اميد است با چاپ آن سرآغازي باشد تا مسئولان كشور براي مقابله با ترفندهاي چارهاي بينديشند.
فيضعلي مدّاح
زيرنويس
1- به اين آمار و ارقام كه در روزنامه جام جم مورخ 26/2/87 از قول آقاي دكتر (TANIA) درج شده است توجه نمائيد:از 15500 واحد مدرسه در كشور كانادا 98% مدارس ابتدائي و 99% از دبيرستانها، داراي كامپيوتر هستند.بيش از يك ميليون دستگاه كامپيوتر در اختيار دانشآموزان و معلمان كانادائي قرار دارد.در سال 2003 يك سوم از جوانان آمريكائي و تقريباً نصف كودكان اروپائي داراي تلفن همراه شخصي بودهاند.25% از جوانان بين 11 تا 19 سال ادعا كردهاند كه از طريق اينترنت مورد حمله و اذيت و آزار قرار گرفتهاند.جعل هويت، كلاهبرداري، پيامهاي ناخواسته و نفرتانگيز و اعمال مجرمانه و خسارتهاي مادي و معنوي از جمله عوارض است.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 313]