تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827202214




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دكتر نوذري: عوام‌زدگي موجب مغفول ماندن فلسفه سياسي است دكتر اميني: چرا نبايد يك واحد درسي به ناصرخسرو و فردوسي اختصاص يابد؟


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دكتر نوذري: عوام‌زدگي موجب مغفول ماندن فلسفه سياسي است دكتر اميني: چرا نبايد يك واحد درسي به ناصرخسرو و فردوسي اختصاص يابد؟
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تاريخ

استاديار گروه سياسي دانشكده علوم سياسي دانشگاه آزاد اسلامي، حكيم ابوالقاسم فردوسي را به عنوان شخصيتي كه تلفيقي از انديشه‌ي ايران باستان و ايران پس از باستان است، خواند.

به گزارش خبرنگار سياسي ايسنا، دكتر علي‌اكبر اميني در همايش «آموزش علوم سياسي، چشم‌انداز و راهكارها» كه از سوي انجمن علوم سياسي ايران در دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران برگزار شد، درباره‌ي نهادها و انديشه‌ي سياسي در شرق باستان گفت: اگر بخواهيم شخصيتي را نام ببريم كه تلفيقي از انديشه‌ي ايران باستان و ايران پس از باستان باشد بايد از فردوسي نام برد.

وي با بيان اينكه ونداليسمي كه متاسفانه ما با آن دست به گريبان شده‌ايم، ناديده گرفتن دستاوردهاي علمي و تمدني گذشتگان است، افزود: فردوسي در سه بيت، بخش عمده‌اي از انديشه سياسي را بازگو مي‌كند كه براي نسل ما مفيد و كارساز است. در اين سه بيت، بيدادگري، ناديده گرفتن شايسته‌سالاري و داشتن حرص از عوامل سقوط حكومت‌ها در نظر گرفته مي‌شود.

اميني در ادامه خاطرنشان كرد: چرا نبايد يك واحد درسي به ناصرخسرو و فردوسي اختصاص يابد؟ در اين زمينه هم ما كوتاهي كرديم و هم برنامه‌ريزان ما و به نظر من خرد، عشق و ايمان دست به دست هم مي‌دهند تا جامعه سعادتمند شود و اين پيام انديشه‌ي سياسي در شرق باستان و به‌ويژه ايران است.

در ادامه اين جلسه، دكتر حسينعلي نوذري، استاديار گروه سياسي دانشكده علوم سياسي دانشگاه آزاد اسلامي درباره‌ي پارادايم‌هاي سه‌گانه‌ي فلسفه‌ي سياسي، انديشه‌ي سياسي و نظريه‌ي سياسي و آسيب‌شناسي آموزش آنها در مراكز علوم سياسي گفت: ما شاهديم براي نقد مدرنيته نيز از صورت‌بندي‌هاي مدرنيته استفاده مي‌شود. پس ناگزير هستيم كه به منابع و آبشخورهاي غربي مراجعه كنيم.

وي با بيان اين‌كه آن‌چه مورد نظر من است بحث فلسفه‌ي سياسي و مغفول ماندن آن است، عنوان كرد: فلسفه‌ي سياسي آبشخور سه حوزه‌ي اصلي انديشه‌ي سياسي، نظريه‌ي سياسي و علم سياست است.

نوذري در ادامه به شرح دو اثر معروف فلسفه‌ي سياسي در جهان اشاره كرد و گفت: آثار عديده‌ي ديگري در سال‌هاي 80 و 90 ميلادي مطرح شده‌اند. پس تصور اينكه فلسفه‌ي سياسي از حيز انتفاع افتاده، تصوري باطل است.

وي خاطرنشان كرد: يكي از مسايل اساسي كه موجب مغفول ماندن فلسفه‌ي سياسي به‌عنوان آبشخور اين سه رشته مي‌شود، بحث عوام‌زدگي است و ضعف‌ها و نارسايي‌ها در اين زمينه ريشه در عوام‌زدگي دارد كه بر عرصه‌هاي مختلف فلسفه، انديشه و علم سياست سايه انداخته است.

استاديار گروه سياسي دانشكده علوم سياسي دانشگاه آزاد اسلامي در پايان پيشنهاد داد: به منظور جبران كاستي‌ها و نارسايي‌ها بايد علاوه بر تجديدنظر در شيوه‌هاي مختلف، در راهكارهايي نيز كه در اختيار ماست و در صحت، صداقت و قداست آنها ترديد كنيم.

انتهاي پيام
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 352]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن