واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اسماعيل گراميمقدم در گفتوگو با ايسنا: ـ مجلس هشتم پاسخگوي مردم باشد ـ مجلس هفتم را چه كسي بايد استيضاح كند؟ ـ در پايان كار مجلس هفتم سر اصلاحطلبان بالاست
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: سياسي
نماينده مردم بجنورد در مجلس هفتم گفت: به عنوان شخصي كه در مجلس هفتم نماينده بودم و يك اصلاحطلب ميتوانم بگويم كه در پايان كار مجلس هفتم سر اصلاحطلبان بالاست.
اسماعيل گراميمقدم در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) افزود: اصلاحطلبان، امروز در نزد ملت ايران سرافراز هستند، زيرا اقليتي بودند كه درباره طرحهاي افراطي و عوارض آن بارها تذكر داده و مخالفت خود را عنوان كردند. از اين جهت جاي خشنودي است كه در اردوگاهي انجام وظيفه كردم كه منافع ملت و مردم را در نظر داشتم و به آن عمل كردم.
وي معتقد است: اكنون نيز نمايندگاني كه اكثريت مجلس هفتم را تشكيل ميدادند بايد پاسخگوي طرحهايي باشند كه تصويب كردند. بايد در اين مساله تامل كرد كه اين مجلس را چه كسي بايد استيضاح و از آن درباره اين همه شعار زيبا سوال كند؟
وي خاطرنشان كرد: بايد در ايران نظام انتخاباتي كاملا حزبي از درون احزاب سياسي مجلس پا بگيرد تا در پايان مردم احزاب را مسوول پاسخگويي بدانند نه اينكه مردم هيچ نقشي نداشته باشند، اين رويه منجر به رقابت سالم نخواهد شد و مجلس آينده بداند كه در مقابل مردم بايد پاسخگو باشد.
وي ابراز عقيده كرد: مجلس هفتم در پي مجلس ششم ـ كه به لحاظ مسايل سياسي و اجتماعي مجلسي خاص بود ـ در پي رد صلاحيتها كاملا يكدست و اصولگرا روي كار آمد و با شعارهايي نظير حل مشكلات اقتصادي، رسيدگي به وضع معيشتي مردم و ساده زيستي و تشكيل مجلسي آرام و و دور از حاشيه وارد ميدان شد. در راستاي اين شعارها گفتار مجلس تغيير كرد، به عنوان مثال برنامه مجلس هفتم اين بود كه در صرف صبحانه و نهار تغييراتي ايجاد كنند، ولي شاهد بوديم كه هيچ اتفاقي در اين بخش رخ نداد و همان نوع غذايي كه در مجلس ششم استفاده ميشد، در مجلس هفتم نيز بود.
اين نماينده دوره هفتم مجلس همچنين معتقد است: از جمله اقدامات مجلس هفتم ارائه طرحهايي مثل طرح تثبيت قيمتها بود كه آن نيز نهايتا منجر به گراني قيمتها شد و بسياري از منابع دولت و توليد در پي آن كاهش يافت و منجر به كسري بودجه ساليانه شد و مردم با تورمهاي بالا مواجه شدند. مجلس در گرانيها و به وجود آمدن وضعيت فعلي سهم قابل توجهي دارد.
وي با اشاره به موضع مجلس در مواجهه با دولت گفت: در مجلس هفتم تذكرات نمايندگان محدود شد. همچنين سوالات زيادي مطرح شد كه سانسور گرديد. من شخصاً 15 سوال از وزرا طراحي كردم كه اعلام وصول شد ولي متاسفانه تنها 3 سوال در صحن علني مطرح شد.
گرامي مقدم خاطرنشان كرد: آماري كه درباره تعداد سوالات از طرف رييس مجلس ارائه شد، مربوط به تعداد سوالاتي است كه اعلام وصول شد، در حالي كه بيش از 60 درصد نمايندگان سوال خود را پس گرفته بودند و تنها 40 درصد سوالات، در صحن علني مطرح شده است.
وي در ادامه ابراز عقيده كرد: با طرحهاي تحقيق و تفحص مجلس سياسي برخورد شد؛ طرح تحقيق و تفحص از سازمان دخانيات انجام شده و مراحل قانوني را طي كرده بود، اما اجازه قرائت به آن داده نشد، همچنين طرح تحقيق و تفحص از شهرداري تهران در دوره شوراي دوم متاسفانه با جهتگيريهاي هيات رييسه مانع از راي آوري شد. دفاعهاي بي حد و حصر متاسفانه سطح مجلس را از راس امور بودن به پايين كشاند.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]