واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سربازان استراليايي از نقششان در عراق و افغانستان خجلتزدهاند!
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بينالملل - منطقهيي
يك سرگرد نيروهاي استراليايي كه در عراق خدمت كرده گفت: سربازان پياده نظام استراليا از نقش درجه دو در عراق و افغانستان كه به آنها محول شده خجالتزده و سرافكنده هستند و خواستار حضور درعملياتهاي جنگي و نقشهاي حفاظتي و بازسازي هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري رويتر، سرگرد جيم هامت، از افسران ارتش استراليا كه در عراق، سومالي، تيمور شرقي و تونگا خدمت كرده در آخرين شمارهي نشريهي ارتش استراليا در مطلبي تحت عنوان "ما زماني سرباز بوديم " نوشت: برخي سربازان از پوشيدن يونيفورم ارتش استراليا خجالت زده هستند.
هامت در ادامه آورده است: محدوديتهايي كه در نتيجه حفاظت از نيروها و سياستهاي ملي روي نيروهاي مستقر شده در عراق و افغانستان اعمال شده گاهي اوقات باعث شده كه نيروهاي پياده نظام ما از پوشيدن يونيفورم و درجههاي نظامي استراليا خجالت بكشند.
وي افزود: اين مسايل باعث شده كه احساس شود نيروهاي ما بزدل هستند.
سروان گرگ كولتون، معاون فرمانده گردان سوم سيدني در مقالهي ديگري در اين نشريه نوشته است: روحيه سربازان به خاطر اينكه از خطوط مقدم جنگ نظير مركز بغداد، بصره و هلمند در افغانستان عقب نگه داشته ميشوند، پايين آمده است.
كولتون اضافه كرده است: نوعي حس سرخوردگي در بين ردههاي مختلف نيروهاي پياده نظام در حال افزايش است، مبني بر اينكه تنها عملياتهاي درجه دو به يگانهاي پياده نظام واگذار ميشود.
استراليا يكي از متحدان اصلي آمريكا و يكي از اولين كشورهاي متعهد به حضور در جنگ عراق است. استراليا تقريبا 4000 سرباز، ملوان و پرسنل هوايي در خارج از كشور نظير عراق، افغانستان و هفت منطقهي ديگر دارد.
اين كشور در عراق تنها 500 سرباز خط مقدم دارد كه در اواخر سال 2008 آنها را از عراق خارج خواهد كرد. استراليا همچنين در افغانستان تنها 300 نيروي ويژه در افغانستان دارد.
جان هاوارد، نخست وزير محافظهكار سابق استراليا متعهد شده بود كه سربازان بيشتري را به عراق و افغانستان بفرستد . وي تاكيد داشت كه حضور نظامي استراليا در جنگ تحت امر آمريكا عليه تروريسم حياتي و سرنوشت ساز است و خروج هر سرباز از عراق نشانهي شكست خواهد بود.
وي نوشته است: چنين سخناني به عنوان لفاظيهاي سياسي مردود هستند، زيرا سربازان آمريكايي و انگليسي و كانادايي جان خود را براي اهداف دولتهايشان به خطر مياندازند در حالي كه به نظر ميرسد سربازان پياده نظام استراليايي همانند يك عده تماشاگر مشتاق و علاقه مند هستند.
سرگرد هامت اضافه كرده است كه پس از مصاحبه با سربازان پياده نظام متوجه شده سياست دولت استراليا مبني بر استفاده از نيروهاي ويژه براي عملياتهاي جنگي و دور نگه داشتن پياده نظام از خط مقدم نبرد باعث تحقير نظاميان استراليا در برابر ديگر سربازان متحد حاضر در عراق شده است.
انتهاي پيام
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]