تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836433742




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونگي نوآوري و خلاقيت در رسانه ملي براي ارائه مفاهيم ديني / 9«عليرضا سبط احمدي» تهيه‌كننده:ضعف ارتباط جامعه هنري با محققان قرآني مشكل برنامه‌سازي در رسانه ملي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: چگونگي نوآوري و خلاقيت در رسانه ملي براي ارائه مفاهيم ديني / 9«عليرضا سبط احمدي» تهيه‌كننده:ضعف ارتباط جامعه هنري با محققان قرآني مشكل برنامه‌سازي در رسانه ملي است
گروه هنر: متأسفانه نتوانسته‌ايم هنرمان را در خدمت مفاهيم و انديشه علمايمان قرار دهيم و انديشه علما را در فيلم‌هايمان به كار ببنديم، زيرا آنها به عنوان پژوهشگران و محققان قرآني، معتبرترين منابع ما براي دسترسي به مفاهيم ديني هستند.
«عليرضا سبط‌احمدي» تهيه‌كننده سينما و تلويزيون در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) در مورد خلاقيت و نوآوري در رسانه ملي در پاسخ به اين پرسش كه چگونه مي‌توان مفاهيم معنوي و ديني را به صورت نوآورانه و خلاقانه در برنامه‌هاي تلويزيوني گنجاند، گفت: كتاب آسماني ما قرآن، منبع عظيم و سرشاري است براي برنامه‌سازي. ما معتقديم كه قرآن كتابي است جامع و كامل كه تمام اصول اجتماعي و شيوه صحيح زندگي در آن نهفته است.

وي ادامه داد: كتاب آسماني ما حاوي قصه‌هاي بسيار جذاب و شيوايي است كه مي‌تواند الهام‌بخش سريال‌ها و فيلم‌هاي روز ما باشد.

وي افزود: من به جرأت مي‌توانم بگويم كه ما هنوز ذره‌اي از اين منبع عظيم را كشف نكرده‌ايم و اين وظيفه پژوهشگران و محققاني است كه خوراك محتوايي براي ما فراهم مي‌كنند.

اين تهيه‌كننده توضيح داد: شايد من به عنوان يك تهيه‌كننده دانش كافي براي اين كه مستقيماً به سراغ قرآن بروم و آنچه را لازم است استخراج كنم، نداشته باشم ولي محققان و پژوهشگراني هستند كه مدعي‌اند ساليان سال است كه در اين زمينه مشغول به‌كارند.

وي ادامه داد: لذا اگر آنها بتوانند اين مفاهيم را به شكلي شيوا و در غالب مفاهيم روز در اختيار ما برنامه‌سازان قرار دهند، يقيناً اين امكان وجود خواهد داشت كه ما در ساختار برنامه‌هايمان، خصوصاً فيلم‌ها و سريال‌ها از تعاليم قرآن به طرز صحيح استفاده كنيم.

وي در پاسخ خبرنگار ايكنا مبني بر چگونگي شيوه صحيح ترويج دين از طريق رسانه ملي و در مقايسه ايران با ساير كشورها اظهار كرد: ما در اروپا و امريكا به ويژه در هاليوود شاهد اين هستيم كه براي يك فيلم سرمايه‌گذاري‌هاي كلاني انجام مي‌شود، حتي بنگاه‌هاي مذهبي اروپايي و امريكايي اسپانسر ساخت يك فيلم مي‌شوند و براي آن سرمايه‌گذاري گسترده و وسيع مي‌كنند تا بتوانند فرهنگ مسيحيت را در كشورهاي جهان سوم ترويج كنند.

سبط احمدي ادامه داد: اين در حالي است كه ما با اينكه از غناي مذهبي و فرهنگي بالايي برخورداريم ولي از اين حربه استفاده نمي‌كنيم و توليداتمان را يا نمي‌توانيم جهاني كنيم و يا از اين مفاهيم قرآني به درستي در آثارمان استفاده نمي‌كنيم.

وي به عنوان نمونه به فيلم «Gost» (روح) اشاره كرد و گفت: مسيحيت در اين اثر به روشني سرمايه‌گذاري كرده تا بتواند از اين طريق القاي فرهنگي كند، ولي ما از منبع سرشاري كه در اختيار داريم كمترين بهره را مي‌بريم و در نتيجه كمترين مخاطب را جذب مي‌كنيم.

وي ادامه داد: فعاليت و نفوذ شديد صهيونيست‌ها در عرصه هنر فيلم و سينما نيز نمونه ديگري از اين دست است، آنها از اين طريق مي‌خواهند مظلوميت قوم يهود را از ساليان گذشته تا كنون به همه ملل القا كنند و بهترين شيوه براي اين كار نيز استفاده از صنعت فيلم‌سازي است كه نمونه بارز و واضح آن فيلم فهرست شيندلر است كه تأثير بسزايي نيز در كشورهاي جهان سوم داشته است.

اين تهيه‌كننده ابراز تأسف كرد و گفت: در مقابل ما حتي نتوانسته‌ايم از آنچه داريم براي اثبات مظلوميت خودمان در طول اين سال‌ها استفاده كنيم و يك حركت وسيع جهاني انجام دهيم، در حالي كه آنها دارند از تمامي اين امكانات و حربه‌ها به بهترين نحو استفاده مي‌كنند.

وي افزود: مسلماً قرآن منبع بسيار عظيمي است و من به عنوان يك برنامه‌ساز و تهيه‌كننده هميشه افسوس مي‌خورم كه چرا بين محققان و پژوهشگران مذهبي و در واقع علماي ما و جامعه هنرمندان و فيلمسازان ارتباط تنگاتنگي برقرار نشده است.

سبط احمدي در ادامه بيان كرد: متأسفانه ما نتوانسته‌ايم هنرمان را در خدمت مفاهيم و انديشه علمايمان قرار دهيم و انديشه علما را در فيلم‌هايمان به كار ببنديم، زيرا آنها به عنوان پژوهشگران و محققان قرآني، معتبرترين منابع ما براي دسترسي به مفاهيم ديني هستند.

وي ادامه داد: در حالي كه در هاليوود اين كار را به بهترين شكل انجام داده‌اند و سينما در خدمت تفكر مسيحيت است و اين فرهنگ و تفكر را به تمام دنيا القا مي‌كند ولي متأسفانه ارتباط ما با علما در حقيقت قطع است.

وي ابراز اميدواري كرد و گفت: اگر بتوانيم اين نخ ارتباطي را گره بزنيم در واقع مي‌توانيم از تفكر و انديشه علما براي ارتقاء سطح كيفي و هدايت آثار سينمايي و تلويزيوني به مسير درست بهره ببريم.

تهيه‌كننده تله‌فيلم «آن سفر كرده» در پايان اظهار كرد: تنها راه برقراري اين ارتباط اين است كه در درجه اول علما ما را بپذيرند زيرا در حال حاضر به لحاظ تفاوت‌هاي سليقه‌اي و عدم وجود تفاهم، آنها پذيراي اهل هنر خصوصاً سينما و تلويزيون نيستند و اين عدم ارتباط بزرگ‌ترين لطمه را به صنعت فيلم‌سازي و سريال‌سازي ما و در نتيجه به جامعه و مردم ما مي‌زند.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 317]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن