محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845317003
توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت
استان چهار محال و بختياري با 16 هزار و 533 كيلومتر مربع وسعت طبيعت بكري را در ميان رشته كوههاي زاگرس به صحنه كشيده است.
سرويس سياسي برنا- محمد سعيد نجفي مقدم
21ارديبهشت ماه و درست 26ماه پس از گذشت سفر هيئت دولت به استان چهارمحال و بختياري نوبت به حضور كاروان 27 نفره خبرنگاران در اين استان و پيگيري روند اجرايي شدن مصوبات هيات دولت رسيد.
پيش از اين كاروان رسانهاي خبرنگاران به منظور پيگيري اجرايي شدن مصوبات هيات دولت به يازده استان كشور اعزام شده بودند.
سفر محمود احمدي نژاد به همراه هيات دولت به استان چهارمحال و بختياري در اسفند ماه سال 1384 صورت گرفت و تصويب 100 مصوبه و 77 توافقنامه بين وزارتخانهها و مسئولان استاني ماحصل حضور هيات دولت در بام ايران بود.
39 طرح در برنامه بازديد سه روزه خبرنگاران از اين استان گنجانده شده بود كه طرحهاي تونل چهار بانده شهركرد – باغبادران، كارخانه سيمان شهركرد، كارخانه توليد فولاد 800 تني، كارخانه توليد ورق خودرو، انتقال آب سبزكوه به سد چغاخور، فرهنگسراي شهركرد، طرح توسعه بيمارستان آيت الله كاشاني، تكميل مصلي بزرگ امام خميني(ره)، سايت پتروشيمي و تكميل طرح سد كارون از مهمترين آنها بود.
خبرنگاران برخي رسانهها صبح روز شنبه 21 ارديبهشت ماه سال جاري همراه با علياكبر جوانفكر ،مشاور مطبوعاتي و مهدي كلهر،مشاور رسانه اي رييسجمهور براي پيگيري روند اجرايي شدن مصوبات سفر استاني دولت در استان چهارمحال و بختياري وارد اين استان شدند و مورد استقبال رجبعلي صادقي استاندار اين استان قرار گرفتند و بلافاصله به بازديد از پروژه ها پرداختند كه در ذيل به شرح آنها ميپردازيم:
*پروژه تونل شهركرد به اصفهان
به گفته سيف الله كريمي مديركل راه وترابري استان چهار محال و بختياري مطالعات اوليه اين پروژه از سال 83 آغاز شده احداث اين تونل از طريق گردنه رخ انجام ميشود و طول كلي پروژه 18 كيلومتر است كه از پليس راه شهركرد تا روستاي كليشاد در اصفهان به صورت چهار خطه و با احداث تونل در حال احداث است.
محور اين پروژه داراي تونلي به طول 1300 متر و دو قطعه راهسازي هر كدام به طول 8 كيلومتر است كه از محل اعتبارات استاني در سال 83 شروع و با سفر هيات دولت در سال 84 كمكهاي ملي به اين پروژه در حدود 700 ميليارد تومان از محل سفر رياست جمهوري به اين استان اختصاص يافته است.
مديركل راه و ترابري استان چهارمحال بختياري گفت: برآورد كلي پروژه 15 ميليارد تومان است كه تاكنون 70 ميليارد ريال به اين پروژه اختصاص يافته و با تخصيص اعتبار در سال 87 اميد بهرهبرداري از اين تونل و جاده تا پايان امسال ميرود .
حدود 65 درصد كار انجام شده و حفاري تونل به طور كامل صورت گرفته طول مسير قبلي در مقايسه با مسير فعلي نيز 8 كيلومتر كاهش پيدا كرده و با بهرهبرداري از اين محور 15 دقيقه كاهش رفت وآمد به شهركرد اصفهان را شاهد خواهيم بود. تمام نقاط حادثه خيز در اين محور كه داراي 17 الي 18 پيچ خطرناك است، مسطح ميشود. سرعت طرح در پروژه موجود حدود 100 كيلومتر است.
كريمي خاطرنشان كرد: هر ساله به دليل نبود اين تونل و وجود گردنه رخ استان چهارمحال بختياري شاهد تلفات زيادي بود و در 20 الي 30 سال گذشته 140 تا 150 نفر در اين گردنه جان خود را از دست دادهاند.
مديركل راه وترابري استان چهارمحال و بختياري همچنين با اشاره به مشكلات سيمان براي ادامه اين پروژه گفت: در حال حاضر سيمان اين پروژه به صورت آزاد خريداري ميشود، ولي با اين وجود پيمانكار تحت فشار است و اگر قيمت آزاد سيمان مشخص شود، پيمانكار نيز راحتتر پروژهها را پيش ميبرند.
*كارخانه سيمان شهركرد
خبرنگاران در ادامه بازديد از طرحها و پروژههاي عمراني سفر هيات دولت به استان چهارمحال و بختياري از كارخانه سيمان شهركرد بازديد كردند.
در اين بازديد بيژن شيخالاسلامي معاون كارخانه سيمان شهركرد در توضيحاتي گفت: اين كارخانه در 23 كيلومتري جاده شهركرد بروجن قرار دارد و ظرفيت آن 1 ميليون تن سيمان با تيپ 1 تا 5 است كه براي توليد اين مقدار سيمان حدود 6 / 1 ميليون تن مواد اوليه استفاده ميشود كه 98 درصد اين مواد در جوار كارخانه موجود است و بقيه آن از داخل استان تهيه ميشود.
وي همچنين با بيان اين كه اين كارخانه براي 100 نفر اشتغالزايي كرده افزود: در چهار سال گذشته براي اين طرح 110 ميليارد تومان هزينه شده است.
به گفته وي بيش از 85 درصد كارخانه تكنولوژي داخلي دارد و شركت آذرآب بخشي از ساخت و نصب آن را بر عهده دارد.
همچنين 77 درصد سهام آن مربوط به بنياد مسكن، 22 درصد مربوط به سيمان داراب و 1 درصد نيز مربوط به سهامداران جزء است.
معاون كارخانه سيمان شهركرد توان توليدي اين كارخانه را يك ميليون تن عنوان كرد كه بدين ترتيب اين استان از نظر سيمان خودكفا خواهد شد و پروژههايي مانند سد كارون 4 نيز از مصرفكنندگان اين كارخانه خواهند بود.
*كارخانه توليد فولاد بروجن
غلامحسين محبوبيان مدير فني اين پروژه در توضيحات اين طرح گفت: مطالعات اوليه اين طرح در سال 85 آغاز و از تيرماه 86 كار خود را شروع كرد و تاكنون 25 / 11 درصد پيشرفت داشته است. طبق برنامهها بايد تا امروز 15 / 13 درصد پيشرفت كار داشته باشيم كه متاسفانه هنوز به اين مقدار نرسيده و در بخش احيا 25 / 11 درصد پيشرفت و در واحد فولادسازي 78 / 17 درصد پيشرفت داشتيم.
وي افزود: اعتبار كل داخلي اين پروژه، 746 ميليارد و 889 ميليون ريال براي پروژه احيا و 102 ميليون يورو از اعتبارات خارجي آن است و براي پروژه فولاد سازي آن نيز يك هزار و 265 ميليارد اعتبار داخلي و 84 ميليون يورو اعتبار خارجي در نظر گرفته شده است و پيشبيني ميشود اين پروژه تا پايان سال 88 به پايان برسد.
محبوبيان افزود: تاكنون 170 ميليارد هزينه بخش اجرايي آن بوده و ميزان سرمايهگذاري دراين پروژه نيز 400 ميليارد تومان بوده است و تاكنون 150 اشتغال اين پروژه ايجاد كرده است.
وي مهمترين مشكل اين پروژه را كمبود اعتبار و كمبود سيمان عنوان كرد.
*كارخانه توليد ورق خودرو
جواد صالحي مشاور فني مديرعامل اين پروژه عنوان كرد: سهامداران اين پروژه ايران خودرو با 23 درصد سهام، سايپا 22 درصد سهام، توسعه و نوسازي معادن ايران 45 درصد سهام و صندوق حمايت از بازنشستگان فولاد 10 درصد هستند.
وي ادامه داد: از سال 84، استارت كار شروع شده و پيشبيني ميشود در تيرماه 88 اين پروژه به پايان برسد و در صورت اتمام اين پروژه 65 تا 75 درصد نياز كشور را جواب ميدهد.
همچنين در همين راستا حسين مرداني مجري و مديرعامل طرح عنوان كرد: كارخانه توليد ورق خودرو نخستين كارخانه سال ورق گالوانيزه است. قرار است امسال ايران خودرو 120 هزار تن و سايپا 30 هزار تن ورق گالوانيزه وارد كشور كنند كه با اتمام اين پروژه بخشي از نيازهاي كشور به اين وسيله تامين خواهد شد.
وي مهمترين ويژگي اين پروژه را ظرفيت 400 هزار تني آن دانست و گفت: كوره عمودي اين پروژه نيز 62 متر ارتفاع سازه دارد كه بزرگترين سازه فلزي كشور است.
وي كل سرمايهگذاري براي اين پروژه را نيز 200 ميليارد تومان عنوان كرد و گفت: 115 ميليون يورو آن از محل وام خارجي و بنگاههاي زودبازده استان خواهد بود.
*پروژه بهسازي باند دوم بروجن – گندمان
كريمي مديركل راه و ترابري استان چهارمحال و بختياري گفت: طول كلي پروژه 100 كيلومتر ميباشد و قطعه اول آن از سال 84 در سفر هيات دولت به اين استان رديف اعتباري گرفت و سال 85 كار مطالعه و طراحي آن شروع شد.
وي ادامه داد: تا سال 86 اين پروژه تنها 30 درصد پيشرفت داشت. به دليل پرخطر بودن اين جاده 14 كيلومتري كه 12 هزار نفر ترافيك روزانه آن است اين پروژه در حال احداث است و محور شرياني اصفهان – شهركرد – بروجن – لردگان و جاده خوزستان خواهد بود. برآورد اوليه اين پروژه 45 ميليارد ريال بوده كه تاكنون يك ميليارد و 120 ميليون تومان اعتبار هزينه شده و اعتبار مورد نياز آن نيز 35 ميليارد ريال است و پيشبيني ميشود تا سال 88 به اتمام برسد.
*انتقال آب سبزكوه به سد چغاخور
خبرنگاران در ادامه بازديد از طرحها و پروژههاي سفر استاني هيات دولت در چهارمحال و بختياري از پروژه انتقال آب سبزكوه به سد چغاخور بازديد كردند.
صادقي استاندار چهارمحال و بختياري در جمع خبرنگاران درباره اين سد گفت: بزرگترين دشت استان چهارمحال و بختياري، دشت بروجن است كه متاسفانه كمآب است و با وجود وضعيت خوب آب استان توزيع نامناسبي را در اين حوزه شاهد هستيم كه با پروژه انتقال آب سبزكوه به سد چغاخور، آب بيشتري به دشت بروجن خواهد رسيد.
به گفته وي اين پروژه انتقال آب از زيربناييترين پروژهها براي مصارف آشاميدني، صنعتي و كشاورزي خواهد بود.
صادقي همچنين گفت كه تونل چهار كيلومتري در اين منطقه، انتقال آب را از سد 45 ميليون متر مكعبي در همين بخش انجام ميدهد. همچنين در راستاي محروميتزدايي از اين منطقه در كنار اين پروژه، پروژهي شركت پتروشيمي پلي اتيلن در حال ساخت است كه مطالعات آن انجام شده و به زودي در خرداد ماه براي پذيرهنويسي به مردم عرضه ميشود.
استاندار در ادامه توزيع پروژه انتقال آب سفيدكوه به سد چغاخور گفت: اين سد داراي ظرفيت ذخيره حدود 45 ميليون متر مكعب آب است.
در تكميل توضيحات استاندار، عبداللهي معاون توسعه آب منطقه اين استان عنوان كرد: اين طرح از سبزكوه شروع و آب دشت بروجن و صنايع اطراف آن را تامين ميكند. اين پروژه از سال 84 اجرايي شده و مطالعات اوليهي آن نيز از سال 81 شروع شد كه هدف نهايي آن آبرساني بخش صنعتي و كشاورزي است.
وي ادامه داد: در سال 84 و 85، ميزان اعتبار اين پروژه دو ميليارد و 700 ميليون و در سال 86 شش ميليارد تومان بوده (كه حدود چهار ميليارد آن تخصيص داده و هزينه شده است) ميزان اعتبار اين پروژه نيز در سال 87، به 5 / 9 ميليارد تومان رسيده است.
* گردنه شلمزار يكي از نقاط حادثهخيز چهار محال و بختياري
خبرنگاران همچنين از يكي از نقاط حادثهخيز به نام گردنه شلمزار بازديد كردند. اين نقطه جزو 22 نقطه حادثهخيز استان چهارمحال و بختياري بوده كه هر سال تلفات زيادي ميداده كه در سفر هيات دولت به اين استان، سه ميليارد تومان براي رفع نقاط حادثهخيز در نظر گرفته شده.
بر اساس اين گزارش تمام اين 22 پروژه به اتمام رسيده و به گفته يكي از مسئولان استانداري در دو سال اخير استان چهارمحال و بختياري از نظر كاهش تلفات جادهاي رتبه اول را پيدا كرده است.
*پروژه آموزشكده كشاورزي شهركرد
همچنين در ادامه خبرنگاران از پروژه آموزشكده كشاورزي شهركرد بازديد كردند كه در اين رابطه علي ياري مديركل سازمان نوسازي و بهسازي مدارس استان در سخناني درباره اين آموزشكده گفت: اين آموزشكده با زيربنايي حدود 4500 متر مربع با اعتباري معادل 30 ميليارد تومان در حال احداث است، اعتبار پروژه تكميل بوده و تا كنون 70 درصد پيشرفت كار داشتهايم، همچنين پيشبيني ميكنيم ظرف دو تا سه ماه آينده پيشرفت كار به 90 درصد و مهرماه سال جاري كل پروژه به اتمام برسد.
به گفتهي وي، اين آموزشكده در حال احداث شامل سه بخش خوابگاه، سرويس و بخش آموزشي است كه ظرفيت خوابگاه آن حدود 300 نفر و ظرفيت آموزشي آن حدود 450 تا 500 نفر خواهد بود.
به گفته مديركل نوسازي و بهسازي مدارس استان چهارمحال و بختياري در بخش نوسازي مدارس، هشت مصوبه در قالب 16 پروژه با اعتبار هفت ميليارد تومان جزو مصوبات سفر هيات دولت به اين استان بوده كه 13 پروژه آن تكميل و به بهرهبرداري رسيده و سه پروژه نيز در حال احداث است. همچنين ميزان اشتغال اين 16 پروژه حدود 500 نفر به طور مستقيم و 500 نفر به طور غيرمستقيم بوده است.
*پروژه احداث فرهنگسراي شهركرد
در دومين روز بازديد خبرنگاران از روند اجراي مصوبات استاني سفر دولت به چهارمحال و بختياري، خبرنگاران از پروژه در حال اجراي فرهنگسراي شهركرد بازديد كردند.
مجيدي رييس سازمان مسكن و شهرسازي اين استان درباره روند ساخت اين فرهنگسرا گفت: زيربناي اين پروژه 7 هزار و 600 متر است و از تيرماه سال 83 عمليات اجرايي آن شروع شده، در سال 84 نيز در سفر هيات دولت به استان يك ميليارد تومان از 29 ميليارد ريال اعتبار آن اختصاص يافت .
به گفته وي براي بهرهبرداري كامل اين پروژه 35 ميليارد ريال ديگر هزينه نياز است . اين پروژه داراي دو سالن اجتماعات 1000و 500 نفري با يك كتابخانه 500 متر مربعي است كه به گفته رييس سازمان مسكن و شهرسازي استان اگر از ابتدا اعتبارات آن داده شود پيشبيني ميشود تا سال 88 به بهرهبردراي برسد .
*طرح توسعه بيمارستان آيتالله كاشاني شهركرد
خبرنگاران همچنين از بيمارستان آيتالله كاشاني شهركرد بازديد كردند كه به گفته مصطفي هاشمي مسوول گروه فني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد اين پروژه از سال 78 آغاز به كار كرده ولي تا سال 84 تنها 9 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
به گفته هاشمي اين پروژه بزرگترين پروژه گروه فني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد است كه در سه فاز طراحي شده است كه فاز اول آن 21 هزار و 700 متر زيربنا و فاز دوم 3 هزار متر زيربنا دارد.
وي با اشاره به اهميت اين بيمارستان از نظر انجام جراحيهاي تخصصي گفت: تا كنون 77 درصد كار پيشرفت فيزيكي داشته و اميد است سال 88 به اتمام نهايي برسد . فاز اول اين پروژه بيشتر به فضاي درماني توجه دارد تا مسائل خدماتي، همچنين اين بيمارستان 372 تخت دارد و داراي 12 اتاق عمل در دو طبقه خواهد بود.
به گفته وي تا كنون 8 ميليارد تومان براي اين پروژه هزينه شده و براي اتمام كار به 8 ميليارد ديگر نياز است.
وي با بيان اين كه طبق برنامه فاز اول در سال 88 افتتاح خواهد شد گفت: فاز دوم در سال 91 و فاز سوم در سال 92 افتتاح خواهد شد و تا كنون براي فاز اول 5 ميليارد تومان، براي فاز دوم دو ميليارد و براي فاز سوم يك ميليارد هزينه شده است.
وي در پايان گفت: ميزان اشتغالزايي اين پروژه تا كنون 800 نفر بوده كه با اتمام اين پروژه 90 درصد مشكلات درماني مردم استان چهارمحال بختياري و به ويژه شهركرد حل خواهد شد.
*احداث پلي كلينيك تخصصي شهركرد
خبرنگاران در ادامه بازديدها از پلي كلينيك تخصصي شهركرد كه در حال اجرا بود بازديد كردند .
به گفته مسوول فني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد مخاطرات زيادي به دليل مستهلك بودن ساختمان قديمي پلي كلينيك شهركرد وجود داشت كه در نهايت در سفر اول هيات دولت يك ميليارد و 700 ميليون تومان اعتبار براي ساخت اين پروژه در نظر گرفته شد و در سال 86 كار اجرايي آن شروع شد.
اين طرح تا كنون 28 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و اميد ميرود تا پايان سال جاري به بهرهبرداري برسد.
وي مهم ترين مشكل فعلي اين پروژه را كمبود جا براي تخليه مصالح و مشكل سيمان دانست.
*مصلي بزرگ امام خميني(ره) شهركرد
در ادامه بازديد خبرنگاران از پروژهها و طرحهاي عمراني مصوب دور اول سفر استاني هيات دولت به استان چهرمحال وبختياري خبرنگاران از مصلي بزرگ امام خميني (ره) شهركرد بازديد كردند.
محمد مهديه مدير اجرايي مصلي در توضيحات اين پروژه گفت: اين مصلا در سال 76 با انديشه و همت آيتالله ناصري يزدي نماينده ولي فقيه بنا گذاشته شد. مساحت زمين مصلي 22 هزار متر و زيربناي آن 34 هزار متر است. ظرفيت گنبد و تراسهاي آن حدود 13 هزار نفر خواهد بود ولي در مجموع اين پروژه جوابگوي 150 هزار نفر است.
وي با اشاره به اينكه " اين پروژه داراي پنج قسمت مصلي با ظرفيت 13 الي 14 هزار نفر مجتمع پژوهشي قرآني و با سه هزار متر، سه طبقه و كتابخانه مركزي و سالن اجتماعاتي با ظرفيت 1100 نفر ميباشد" ادامه داد: ويژگي خاص اين مصلي اين است كه هيچ نقطه كوري نداشته و سخنران آن از تمام نقاط قابل ديد است.
وي افزود: تاكنون چهار ميليارد و 700 ميليون تومان هزينه شده و براي اتمام آن تا سال 90 ، 11 ميليارد و 800 ميليون تومان ديگر نياز است.
مهديه تصريح كرد: تا قبل از سفر هيات دولت به استان اين پروژه تنها 35 درصد پيشرفت داشته كه با تخصيص اعتبارات 55 درصد تاكنون پيشرفت داشته است.
*مجتمع فرهنگي هنري ايثار
خبرنگاران همچنين از مجتمع فرهنگي هنري ايثار كه مخصوص توانبخشي ايثارگران است نيز بازديد كردند. دراين زمينه اصغر مجيدي رييس سازمان مسكن و شهرسازي شهرستان استان چهارمحال و بختياري گفت: از اواخر سال 86 با اعتباري معادل 300 ميليون تومان كار اين مجتمع آغاز شده و تاكنون 180 ميليون تومان از اعتبار آن تخصيص و درج شده است و جدا از 300 ميليون تومان اعتبار آن تاكنون 300 ميليون تومان فولاد و آهن در اختيار پيمانكار قرار گرفته، امسال نيز براي ادامه كار پروژه يك ميليارد قرار گرفته است.
وي گفت: به دليل اينكه " اين مجتمع مخصوص ايثارگران به ويژه جانبازان است و آنها از ويلچر استفاده ميكنند، همه بخشهاي ارتباطي آن با رمپ انجام ميشود و قرار است بر روي سقف آن نيز پارك و فضاي سبز ايجاد شود. اين پروژه در حال حاضر در حال خاكبرداري است و در آينده جوابگوي هشت هزار جانبار اين شهر را خواهد داشت.
وي خاطرنشان كرد: در مجموع براي اين پروژه شش ميليارد و 700 ميليون اعتبار نياز است كه يك ميليارد آن از اعتبارات بنياد شهيد و ايثارگران تا پايان سال 86 تخصيص يافته و يك ميليارد اعتبار نيز امسال براي آن تعريف شده است و چهار ميليارد تومان ديگر تا پايان كار نياز دارد.
*پله برقي و پل هوايي مقابل دانشگاه شهركرد
خبرنگاران همچنين از اولين پله برقي و پل هوايي مقابل دانشگاه شهركرد بازديد كردند.
علي ابراهيمي مديركل فني استانداري چهارمحال و بختياري در اين رابطه عنوان كرد: براي اين پروژه 350 ميليون تومان اعتبار پيشبيني شده بود كه تاكنون 95 درصد كار انجام شده و پنج درصد آن در چند روزديگر به اتمام ميرسد و مورد بهرهبرداري قرار خواهد گرفت. كار ساخت اين پروژه نيز از اوايل سال 86 شروع شده بود. وي علت انجام اين پروژه را به دليل عبور حدود چهار هزار دانشجوي دانشگاه شهركرد از خيابان عريض مقابل دانشگاه عنوان كرد كه به دليل تصادفاتي كه در اين قسمت صورت ميگرفته با تاكيد رييسجمهور در سفر اول هيات دولت اين پله برقي و پل هوايي احداث شده است.
*آمادهسازي طرح مسكن مهر در شهركرد
خبرنگاران در ادامه بازديد از روند اجراي مصوبات سفر استاني دولت به چهارمحال و بختياري از آمادهسازي طرح مسكن مهر (اجاره 99 ساله منظريه شهركرد) بازديد كردند.
اصغر مجيدي رييس سازمان مسكن و شهرسازي استان اين طرح را در راستاي اجراي مسكن مهر از سياستهاي دولت نهم برشمرد و گفت: كار آمادهسازي اوليه اين طرح در سال 86 آغاز شده و تا پايان سال 87 به اتمام خواهد رسيد.
به گفته وي اين طرح در منطقه منظريه شهركرد در 33 هزار هكتار انجام خواهد شد و ظرفيت واحدهاي مسكوني آن نيز 3 هزار و 200 واحد است كه 2 هزار و 300 واحد آن براي ساخت به تعاوني مسكن استان واگذار شده و قرار است در سفر دوم هيات دولت به اين استان 800 واحد ديگر كلنگزني شود.
به گفته مجيدي با توسعه 150 هكتار ديگر در كنار 33 هزار هكتار قرار است 16 هزار واحد مسكوني ديگر آماده ساخت در اين بخش شود كه هر متقاضي مسكن ميتواند با مراجعه به اداره تعاون شهركرد زمين آماده تحويل بگيرد.
بر اساس اين گزارش اين طرح به مرحله جدولبندي رسيده و قرار است به زودي شبكه آب و فاضلاب آن نيز نصب شود.
*بهره برداري از سالن اجتماعات و مسجد دانشگاه علوم پزشكي ابن سيناي شهركرد
همچنين خبرنگاران از سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشكي ابن سيناي شهركرد بازديد كردند.
به گفته يكي از مسئولان اين پروژه از سال 79 كار خود را آغاز كرده و تا كنون 65 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است كه با اختصاص اعتبار در دور اول سفر رياستجمهوري در يك سال صد درصد پيشرفت داشته و در بهمن 86 به بهرهبرداري رسيده است.
به گفته هاشمي مسئول گروه فني دانشگاه علوم پزشكي ظرفيت اين سالن 556 نفر و به جديدترين امكانات روز نيز مجهز شده است.
هاشمي همچنين برآورد اوليه اعتبار مورد نياز اين طرح را 10 ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: در سفر اول دولت به اين استان پروژه مورد بازديد وزير بهداشت و درمان قرار گرفته و در سال 85 عمليات تكميل نازككاري و دكوراسيون آن انجام و در بهمن 86 به اتمام رسيده است، همچنين سالن كنفرانس آن 140 نفر ظرفيت دارد.
خبرنگاران همچنين از مسجد و مجتمع دانشگاهي رحمتيه دانشگاه علوم پزشكي بازديد كردند كه كل زيربناي اين مسجد و مجتمع 1232 متر مربع و ظرفيت شبستان همكف آن 550 نمازگزار و شبستان طبقه اول آن 150 نمازگزار است. شروع كار اين طرح از سال 76 بوده و برآورد اعتبار مورد نياز آن نيز 4 ميليارد ريال است. پيشرفت اين پروژه تا سال 84 تنها 35 درصد بوده و تا كنون 7 / 5 ميليارد ريال اعتبار براي هزينه شده است؛ اما براي تكميل پروژه در بخش محوطهسازي به اعتبارات بيشتري نياز است.
*جاده چهار خطه شهركرد – سامان
ايرجپور معاونت عمراني استانداري چهارمحال و بختياري گفت: اين جاده جز جادههاي پرترافيك و توريستي است و ادامه آن به حاشيه زايندهرود و پل زمانخوان اضافه ميشود و امتداد آن نيز در اصفهان و از آنجا به اتوبان سراسري خليجفارس وصل ميشود. اعتبار اين پروژه در سفر اول هيات دولت به اين استان انجام شد و قرار است امسال به بهرهبرداري نهايي برسد.
*پل زمانخوان و طرح عمان ساماني
خبرنگاران در بازديدي كه بيشتر جنبه تفريحي داشت از پل زمانخوان كه سرچشمه زايندهرود است، بازديد كردند.
در ادامه طرح عمان ساماني مورد بازديد خبرنگاران قرارگرفت. اين طرح شامل پمپاژ آب از رودخانه زايندهرود و اراضي كشاورزي تعاوني عمان سامان است و در راستاي توسعه باغات درخت بادام استان انجام خواهد شد. هدف از اين طرح توسعه باغات درخت بادام در مساحت 1600 هكتار زمين است و طرح نيز با مشاركت مردمي انجام شده است و به صورت قطرهاي آبياري ميشود.
معاونت عمراني استانداري چهارمحال و بختياري گفت: تاريخ تصويب طرح سال 77 با كل اعتبار 19440 ميليون ريال بوده است كه از محل اعتبار تبصره 76، 18300 ميليون ريال هم تخفيف يافته است. ميزان جذب اعتبارات اين پروژه تا پايان سال 86 نيز 49 هزار ميليون ريال بود و صددرصد نيز پيشرفت فيزيكي داشته است.
ايرجپور افزود: بخشي ازاين طرح از محل طرحهاي زودبازده اختصاص يافته و هزار نفر نيز به طور مستقيم از بابت آن مشغول به كار شدهاند. اين طرح بزرگترين طرح پمپاژ استان است و هدف ملي اين طرح آبخيزداري و حفظ آب در دل خاك است كه صد نمونه ازاين نوع پمپاژ در استان وجود دارد.
***شهرك صنعتي شهركرد
در ادامه بازديدها خبرنگاران از چند بخش شهرك صنعتي شهركرد نيز بازديد كردند. يكي از بخشهاي صنعتي توليد مفتول آلومينيوم بود كه قهرمان شريفي مديرعامل شركت حيان زاگرس در توضيح اين خط تصريح كرد: اين خط از 15 اسفند 86 به توليد رسيده است.
وي ادامه داد: طرح مصوب ما يك ميليارد و 670 ميليون تومان از طريق بانك ملي انجام شده و ما نيز تاكنون 700 ميليون تومان خودمان هزينه كردهايم و 700 ميليون نيز از آورده دولت استفاده شده است. همچنين براي ساخت ساختمان و تهيه تجيهيزات آن 180 ميليون تومان استفاده شده است و اين خط توليد به طور غيرمستقيم مواد اوليه حدود 10 كارخانه را تامين ميكند و در دو شيفت براي 34 نفر اشتغال ايجاد كرده است.
*لاك تانا
خبرنگاران همچنين از شركت شيرخشك نوزاد پگاه به نام لاك تانا بازديد كردند.
علي رييسي معاون شركت و مدير پروژه اين طرح گفت: اين طرح كار خود را از ابتداي سال 84 آغاز كرده بود و قرار بود در صورت تخفيف اعتبارات در سال 86 به بهرهبرداري برسد كه به دليل كمبود منابع مالي، كار عقب افتاد.
وي ادامه داد: قرار است اين شركت در سال 10 هزار تن شير خشك معادل 22 ميليون قوطي محصول تهيه كند و مازاد آن نيز صادر شود. تاكنون 14 ميليارد تومان براي خريد ماشينآلات آن هزينه شده و كل اعتبار مورد نياز اين شركت نيز 47 ميليارد است كه 32 ميليارد آن تاكنون جذب شده و با 100 ميليارد ديگر به تكميل نهايي ميرسد و اگر اعتبارات در اختيارمان قرار بگيرد تا پايان سال 87 به بهرهبرداري خواهد رسيد كه با بهرهبرداري آن كل نياز كشور تامين خواهد شد؛ چراكه اين اولين كارخانه شيرخشك در ايران است و از نظر مرغوبيت نيز در خاورميانه اول خواهد بود.
رييسي گفت: اين شركت به طور مستقيم 240 نفر و به طور غيرمستقيم 250 نفر را مشغول به كار كرده و 76 درصد كار نيز پيش رفته و قرار است به غير از شير خشك محصولات رژيمي براي سالمندان و مادران باردار تهيه كند و بالغ بر 90 درصد مواد اوليه آن از داخل كشور تهيه ميشود.
در سومين روز بازديد از طرحها و پروژههاي مصوب سفر استاني دولت در چهارمحال و بختياري خبرنگاران از درهي كربس محل تعمير و احداث جاده در يكي از نقاط حادثه خيز اين استان بازديد كردند.
محل اين جاده چهارخطه يكي از 22 نقطه حادثهخيز استان بوده است.
*مركز آموزش فني و حرفهاي فلارد
خبرنگاران در ادامه از مركز آموزش فني و حرفهاي فلارد بازديد كردند.
به گفته نورالله ساعدي مدير كل آموزش فني و حرفهاي استان چهارمحال و بختياري، مركز آموزش فني و حرفهاي فلارد مخصوص برادران و مركز آموزش فني و حرفهاي لردگان مخصوص خواهران دو پروژه مصوب هيات دولت در اين استان است.
وي ادامه داد: مركز آموزش و فني حرفهاي فلارد با مساحت زمين حدود 5 هزار متر مربع و زيربناي 857 متر مربع در دو فاز اول و دوم در حال احداث است و تا كنون 220 ميليون تومان اعتبار براي آن هزينه و در خردادماه 85 كلنگزني آن انجام شده است.
اين مركز آموزشي در رشته تعميرات خودرو، جوشكاري، نقشهكشي ساختمان ، نقشهبرداري و تعمير لوازم خانگي كارآموز تربيت خواهد كرد.
به گفته سعيدي همچنين در مركز آموزش فني و حرفهاي لردگان مخصوص خواهران كه پنج هزار متر مساحت زمين و سه هزار متر مربع زيربناي آن است 12 باب كارگاه آموزشي ساخته خواهد شد و تا كنون 7 هزار و 230 ميليون ريال براي آن اعتبار هزينه شده و كلنگ آن نيز در 11 شهريور 85 زده شده و قرار است در رشتههاي قاليبافي، خياطي ، گلدوزي و تعمير لوازم خانگي كارآموز تربيت كند.
به گفته وي در دو سال گذشته ميزان ساخت و ساز در رشته فني و حرفهاي در استان چهارمحال بختياري 14 هزار و 200 متر مربع بوده؛ در حالي كه در 27 سال گذشته تنها 13 هزار و 700 متر مربع اين كار صورت گرفته بود.
وي عنوان كرد فاز اول مركز آموزش فني و حرفهاي فلارد صد در صد پيشرفت داشته و به بهرهبرداري رسيده و مركز آموزش و فني حرفهاي لردگان نيز 80 درصد پيشرفت داشته و در هفته دولت افتتاح خواهد شد.
به گفته مدير كل آموزش فني و حرفهاي استان چهار محال و بختياري ظرفيت كارآموز در اين دو مركز به صورت دورهاي حدود 150 نفر است، ولي پيشبيني ميشود در طول يك سال تا 600 نفر كارآموز تربيت كند.
*سايت پتروشيمي لردگان توليدكننده اوره و آمونياك
خبرنگاران همچنين از سايت پتروشيمي لردگان توليدكننده اوره و آمونياك بازديد كردند.
استاندار چهارمحال و بختياري مساحت زمين اين سايت پتروشيمي را 400 هكتار عنوان كرد و گفت: ميزان سرمايهگذاري براي احداث اين سايت 760 ميليارد تومان بوده است كه 20 درصد توسط شركت پتروشيمي ، 40 درصد توسط بخش خصوصي و 40 درصد به صورت پذيرهنويسي انجام شده است.
به گفته صادقي ساخت اين پتروشيمي در توسعه منطقه لردگان بسيار تاثيرگذار بوده و اين كارخانه در جهت محروميتزدايي از اين منطقه ساخته شده است.
وي يكي ديگر از علل ساخت اين پروژه را پرآبي منطقه در اين قسمت و نياز پتروشيمي به آب خواند.
صادقي تصريح كرد: عمليات اجرايي اين پروژه به صورت جزئي از اواخر سال گذشته شروع شده و پيشبيني ميشود در سال جاري عمليات آن به طور كلي آغاز شود؛ چرا كه در حال خريد تجهيزات فني آن هستند تا عمليات اجرايي شروع شود.
به گفته وي ظرفيت توليد اوره و آمونياك اين پتروشيمي يك ميليون و 700 هزار تن خواهد بود و به طور مستقيم 3 هزار نفر و به طور غيرمستقيم 6 تا 7 هزار نفر اشتغالزايي خواهد داشت.
*طرح مسكن مهر لردگان
اصغر نجيبي رييس سازمان مسكن و شهرسازي استان چهارمحال و بختياري درباره اين طرح گفت: اين طرح در راستاي سياست مسكن مهر در شهر لردگان در 6 / 12 هكتار و ظرفيت 600 واحد مسكوني در حال ساخت است.
به گفتهي وي، در لردگان ساخت و ساز به شدت به دليل مهاجرتپذيري ادامه دارد و امكانات جوابگوي تعداد تقاضاي مسكن نيست؛ به همين دليل قرار است براي تامين زمين بيشتر اقدامات ديگري انجام شود و هيات دولت نيز در همين راستا تصويب كرده 20 هكتار از اراضي به نام اراضي نهالستان براي ساخت مسكن مهر اختصاص پيدا كند.
وي افزود: براي اين پروژه اعتباري معادل 12 ميليارد ريال لازم است كه تا كنون 8 ميليارد آن هزينه شده و بخشي از پروژه به مرحلهي آسفالت رسيده و پيشرفت فيزيكي آن نيز 60 درصد است.
*مركز آموزش فني و حرفهاي لردگان
خبرنگاران از مركز آموزش فني و حرفهاي لردگان در شهرك شيرواني بازديد كردند كه در ابتداي اين بازديد، مردم اين منطقه با حضور در بين مسئولان استان به بيان مشكلات خود پرداختند. مهمترين مشكلات آنها كمي آب، كمبود مدرسه و آسفالت نبودن جاده بود.
*طرح مخزن هزار متر مكعبي و ايستگاه پمپاژ شيرواني
در اين زمينه اميني معاون مهندسي و توسعهي آب و فاضلاب روستايي استان چهارمحال و بختياري گفت: استان 586 روستا دارد كه به دليل خشكسالي، 292 روستا با كمآبي مواجه شدهاند؛ لذا پروژه آبرساني به مجتمع فجر و شيرواني براي جبران كمبود آب، احداث شده و كل اعتبار اين طرح 640 ميليون تومان بوده كه تا كنون حدود 370 ميليون تومان آن تامين شده است. اين طرح از سال 84 كار خود را شروع كرده و تا كنون 66 درصد پيشرفت داشته است.
در ادامه بازديدها استاندار چهارمحال و بختياري درباره توزيع شهركهاي اطراف لردگان نيز گفت: تا چند سال پيش فقط شهرستان لردگان در اين منطقه وجود داشت كه شهرك آلوني و مالخليفه به لردگان اضافه شدند و علت آن مهاجرت عشاير به اطراف لردگان بود كه براي اسكان عشاير، اين دو شهرك ساخته شده و بنياد مسكن و شهرسازي استان اقدام به خانهسازي براي آنها كرد.
*فاز دوم جادهي لردگان – منج – بيدله
كريمي مدير كل راه و ترابري استان در اين رابطه گفت: اين طرح از سال 81 كار خود را در دو قطعه آغاز كرده و ادامهي جادهي گردنه رخ و مسير باغ بهادران است كه از اين طريق امتداد آن به خوزستان وصل ميشود. قطعهي اول اين طرح در دست ساخت است و تا كنون حدود 60 درصد پيشرفته داشته، قطعهي دوم آن نيز از منج تا سد كارون 4 كه 23 كيلومتر است در حال احداث است كه 13 كيلومتر آن در چهارمحال است. در قطعهي اول و دوم تا كنون 20 ميليارد تومان هزينه شده است و قطعهي دوم نيز تا كنون 85 درصد پيشرفت داشته كه در مجموع براي اين دو قطعه 30 ميليارد تومان نياز است كه 9 ميليارد آن در سفر اول هيات دولت اختصاص يافته و پيشبيني ميشود در سال 88 اين طرح به اتمام برسد.
*پل بريده بخش منج
طول اين پل 60 متر و عرض مفيد پروژهي آن 9 متر و 30 سانتيمتر، همچنين عرض تمامشدهي آن 13 متر و 80 سانتيمتر است كه بر روي رودخانهي منج در حال ساخت است كه به اين وسيله استان اصفهان و چهارمحال و بختياري را به خوزستان وصل ميكند و باعث رونق گردشگري و سرمايهگذاري در اين منطقه ميشود.
در آخرين روز بازديد خبرنگاران از طرحها و پروژههاي عمراني استان چهار محال و بختياري، خبرنگاران بعد از ظهر دوشنبه 23/2/87 از سد كارون 4 و بيمارستان ناغان شهرستان كيار بازديد كردند.
*پروژه عظيم سد كارون 4
صادقي، استاندار چهار محال و بختياري در هنگام بازديد خبرنگاران از سد كارون 4 گفت: اين سد آخرين نقطه چهار محال و بختياري و استان خوزستان محسوب ميشود و در اين نقطه تمام آبهاي استان به غير از آب رودخانه خرسان از اين نقطه خارج ميشود.
به گفتهي وي استان چهار محال و بختياري در مجموع 11 ميليارد متر مكعب آب دارد كه 20 درصد آن به سمت زايندهرود و 80 درصد آن به سمت كارون منتقل ميشود. همچنين قرار است در مجموع هفت سد در استان ساخته شود كه سه سد از اين هفت سد قرار است بر روي رودخانه خرسان و يك سد بر روي رودخانه بازفت و يك سد بر روي رودخانه ارمند ساخته شود.
صادقي هدف از ساخت اين سدها را مديريت آبهاي مازاد و جلوگيري از سيلابهاي خروشان دانست و گفت: اين سدها همچنين ميتواند طرح امنيتي بر سر راه خوزستان باشد. از ديگر مزاياي اين سدها زير كشت بردن زمينها براي كشاورزي است و ميتوان گفت سد كارون چهار شاهكار مهندسي مهندسان ايران بوده كه خود طراح و سازنده آن هستند.
در ادامه علياصغر خوشنويسان معاون اجرايي سد كارون 4 در توضيحاتي، گفت: رودخانه كارون بزرگترين پتانسيل آبي است كه تعدادي سد بر روي آن در حال اجرا و يا مطالعه است كه بعد از آن به ترتيب رودخانه دز و كرخه داراي پتانسيل آبي بالايي هستند.
وي ادامه داد: در مسير كارون، ساخت سد بازفت و سد كارون پنج نيز در دست مطالعه است. در واقع هدف از ساخت اين سدها، توليد انرژي برق، كنترل سيلاب و تنظيم آب براي سدهاي پاييندست است.
خوشنويسان عنوان كرد: در مجموع براي تكميل راههاي جايگزين اطراف سد 92 ميليارد تومان و براي اتمام سد 866 ميليارد تومان ديگر نياز است كه در همين راستا تا كنون 400 ميليارد تومان هزينه و طرح حدود 60 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است. ميزان حجم آبگيري سد كارون چهار نيز 2/2 ميليارد متر مكعب است و اعتبارات آن هم از اعتبارات ملي است و در صورت تامين اعتبارات اواخر نيمه دوم 87 آبگيري از سد انجام خواهد شد.
معاون اجرايي سد كارون 4، در پاسخ به پرسشي علت كاهش بتنريزي سد از بهمن 86 تا كنون را كمبود سيمان دانست و از استاندار چهار محال و بختياري خواست 600 تن از سيمان سد از طريق كارخانههاي سيمان شهركرد تامين شود. چرا كه اين سد روزانه 1000 تن سيمان لازم دارد و عمده سيمان خود را نيز از خوزستان تامين كرده است.
خوشنويسان همچنين ميزان اشتغالزايي اين سد و تونلهاي پلهاي اطراف آن را به طور مستقيم 3500 نفر و به طور غير مستقيم 500 تا 600 نفر در كارخانههاي سازنده تجهيزات عنوان كرد.
وي همچنين درباره عمليات اجرا شده بر روي سد و نيروگاه كارون 4 گفت: حجم حفاري سد و نيروگاه يك ميليون و 350 هزار متر مكعب بوده كه براي ساخت بدنه آن يك ميليون و 620 هزار متر مكعب بتنريزي به ميزان 730 هزار متر مكعب شده و اين ميزان 45 درصد از حجم كل كار را نشان ميدهد.
وي درباره سازه آبگيري سد نيز گفت: حفاري براي آبگيري سد به طور صد در صد به ميزان 336 هزار متر مكعب انجام شده است. بتنريزي آن هم با پيشبيني 60 هزار متر مكعب پيشرفت 53 درصدي داشته است.
*بيمارستان امام جواد (ع) ناغان
هاشمي ،مدير گروه فني دانشگاه علوم پزشكي در اين باره گفت: مشابه چنين بيمارستاني را نيز در اردل داريم كه ظرفيت هر دو بيمارستان 32 تخت است و هر دو در سال 78 كار خود را آغاز كردهاند.
وي افزود: تا سال 84 بيمارستان اردل 78 درصد و بيمارستان ناغان 75 درصد پيشرفت فيزيكي داشتند كه در سفر اول هيات دولت به استان تجهيزات هر دو بيمارستان با اعتباري مشابه (700 ميليون تومان) به تصويب رسيد و در بهمن سال گذشته هر دو بيمارستان به بهرهبرداري رسيد.
به گفتهي هاشمي زيربناي بيمارستان ناغان سه هزار و 375 متر و مساحت زمين آن 60 هزار متر مربع و زيربناي بيمارستان اردل سه هزار و 50 متر و مساحت زمين آن 57 هزار متر مربع است و در مجموع براي ساخت هر دو بيمارستان 34 ميليارد ريال هزينه شده است.
در ادامه خانم حسيني رييس هر دو بيمارستان با اشاره به بخشهاي تخصصي اين دو بيمارستان، گفت: در مجموع شش پزشك متخصص و 110 نيروي پرستاري و 25 نيروي رسمي و 30 نيروي خدمات و نگهباني به اضافه 20 نيروي اداري در هر دو بيمارستان در حال فعاليت هستند.
گفتني است رييس جمهور و هيئت دولت اواخر هفته جاري در ادامه دومين دور از سفرهاي استاني خود به استان چهار محال و بختياري سفر مي كنند تا از نزديك در جريان چگونگي پيشرفت كارها و فعاليت ها قرار بگيرند.
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 783]
صفحات پیشنهادی
توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت
توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و بختياري با 16 هزار و 533 كيلومتر مربع وسعت طبيعت بكري را در ميان رشته كوههاي زاگرس ...
توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و بختياري با 16 هزار و 533 كيلومتر مربع وسعت طبيعت بكري را در ميان رشته كوههاي زاگرس ...
مصوبات سفراستاني دولت باعث توسعه بخش بهداشت ودرمان چهارمحال شد
مصوبات سفراستاني دولت باعث توسعه بخش بهداشت ودرمان چهارمحال شد-به گزارش ايرنا، ... توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و ...
مصوبات سفراستاني دولت باعث توسعه بخش بهداشت ودرمان چهارمحال شد-به گزارش ايرنا، ... توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و ...
برکت سفرهاي استاني دولت؛چهارمحال و بختياري نماد توسعه شد
برکت سفرهاي استاني دولت؛چهارمحال و بختياري نماد توسعه شد-هيات دولت در دو سفر ... در دور دوم سفر به چهارمحال وبختياري تصريح کرد:مصوبات سفرهاي استاني دولت. ... احادیث و روایات: پیامبر اکرم (ص):همه خوبىها با عقل شناخته مىشوند و كسى كه عقل ... به گفته وي،مديران ملکف به اجراي عدالت هستند و احدي حق ندارد بين شهرستانهاي ...
برکت سفرهاي استاني دولت؛چهارمحال و بختياري نماد توسعه شد-هيات دولت در دو سفر ... در دور دوم سفر به چهارمحال وبختياري تصريح کرد:مصوبات سفرهاي استاني دولت. ... احادیث و روایات: پیامبر اکرم (ص):همه خوبىها با عقل شناخته مىشوند و كسى كه عقل ... به گفته وي،مديران ملکف به اجراي عدالت هستند و احدي حق ندارد بين شهرستانهاي ...
تمامي مصوبات دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري اجرايي شد
مديركل فني و حرفهاي چهارمحال و بختياري يادآور شد: مركز دختران لردگان نيز در ... توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و بختياري .
مديركل فني و حرفهاي چهارمحال و بختياري يادآور شد: مركز دختران لردگان نيز در ... توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و بختياري .
دولت با تخصيص اعتبار براي توسعه باغات چهارمحال و بختياري - واضح
دولت با تخصيص اعتبار براي توسعه باغات چهارمحال و بختياري موافقت ... در اراضي شيب دار يکي از مصوبات سفرهاي استاني رييس جمهوري و هيات دولت به چهارمحال وبختياري ... به گفته وي،هم اکنون با اجرايي شدن اين مصوبه سالانه پنج هزار هکتار باغ به ...
دولت با تخصيص اعتبار براي توسعه باغات چهارمحال و بختياري موافقت ... در اراضي شيب دار يکي از مصوبات سفرهاي استاني رييس جمهوري و هيات دولت به چهارمحال وبختياري ... به گفته وي،هم اکنون با اجرايي شدن اين مصوبه سالانه پنج هزار هکتار باغ به ...
سفر سوم زمينه ساز توسعه فرهنگي چهار محال و بختياري است
توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و بختياري ... 21ارديبهشت ماه و درست 26ماه پس از گذشت سفر هيئت دولت به استان چهارمحال و .
توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و بختياري ... 21ارديبهشت ماه و درست 26ماه پس از گذشت سفر هيئت دولت به استان چهارمحال و .
سهم ويژه كتابخانهها از سفر استاني هيات دولت
توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و بختياري با 16 ... 21ارديبهشت ماه و درست 26ماه پس از گذشت سفر هيئت دولت به استان ...
توسعه چهارمحال و بختياري با اجراي مصوبات استاني دولت استان چهار محال و بختياري با 16 ... 21ارديبهشت ماه و درست 26ماه پس از گذشت سفر هيئت دولت به استان ...
روند توسعه كوهرنگ با مصوبات سفر استاندار چهارمحال ...
روند توسعه كوهرنگ با مصوبات سفر استاندار چهارمحال وبختياري شتاب گرفت-داريوش ... سفر استاندار چهارمحال وبختياري در هفته اخير به اين شهرستان ،اظهار داشت:اجرايي شدن اين مصوبات ... در آستانه دومين سفر دولت به چهارمحال و بختياري/ ۹۶درصد از .
روند توسعه كوهرنگ با مصوبات سفر استاندار چهارمحال وبختياري شتاب گرفت-داريوش ... سفر استاندار چهارمحال وبختياري در هفته اخير به اين شهرستان ،اظهار داشت:اجرايي شدن اين مصوبات ... در آستانه دومين سفر دولت به چهارمحال و بختياري/ ۹۶درصد از .
ستاد پيگيري مصوبات سفر استاني هيات دولت در چهارمحال ...
ستاد پيگيري مصوبات سفر استاني هيات دولت در چهارمحال وبحتياري داير شد-به ... معاون برنامه ريزي استاندار چهارمحال و بختياري گفت:در دور اول سفر رييس جمهور و هيات ... با وزارتخانه ها براي توسعه و عمران استان تصويب شد كه از اين تعداد يك مصوبه در دست پيگيري ، يك مصوبه اجرايي نشده و مابقي مصوبه اجرايي و عملياتي شده است.
ستاد پيگيري مصوبات سفر استاني هيات دولت در چهارمحال وبحتياري داير شد-به ... معاون برنامه ريزي استاندار چهارمحال و بختياري گفت:در دور اول سفر رييس جمهور و هيات ... با وزارتخانه ها براي توسعه و عمران استان تصويب شد كه از اين تعداد يك مصوبه در دست پيگيري ، يك مصوبه اجرايي نشده و مابقي مصوبه اجرايي و عملياتي شده است.
در آستانه دومين سفر دولت به چهارمحال و بختياري/ ۹۶درصد از مصوبات ...
... و بختياري/ ۹۶درصد از مصوبات اولين سفر استاني دولت، اجرايي شده است ((۱ سياسي. ... استاندار چهار محال و بختياري با بيان اين كه ۹۶درصد از مصوبات هيات دولت در ... نخستين سفر استاني هيات دولت به اين استان، تاثير شگرفي در توسعه استان ...
... و بختياري/ ۹۶درصد از مصوبات اولين سفر استاني دولت، اجرايي شده است ((۱ سياسي. ... استاندار چهار محال و بختياري با بيان اين كه ۹۶درصد از مصوبات هيات دولت در ... نخستين سفر استاني هيات دولت به اين استان، تاثير شگرفي در توسعه استان ...
-
گوناگون
پربازدیدترینها