واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: علي يوسفپور: بايد جهاد اقتصادي رخ دهد بيماري ريشهاي اقتصاد ما وابستگي به نفت است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
گردهمايي هفتگي جامعه انجمنهاي اسلامي اصناف و بازار تهران، با سخنراني علي يوسفپور صاحبامتياز روزنامهي سياست روز و معاون حقوقي و امور مجلس وزير نيرو برگزار شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) يوسفپور در اين نشست گفت: در ماههاي اخير پيروزيهاي بزرگي نصيب جهان اسلام شده كه يكي از آنها مقاومت و مسائلي است كه در لبنان رخ داده است. وضع آنها مثل زمان ايران در جنگ تحميلي بود و عليه چندين مصداق استكبار جهاني ايستاده بودند كه همين مساله باعث شده آقاي بوش هر چند ماه يك بار به منطقهي خاورميانه بيايد تا بتواند مشكلاتش را حل كند و با سفرهاي خود دخالتي در امور منطقه داشته باشد، كه اينطور نشده، و با عنايت خداوند شيعيان هميشه پيروز هستند.
يوسفپور ادامه داد: در بحث عراق، آمريكاييها حدود 450 ميليارد دلار هزينه كردهاند و وضعيت عراق به گونهاي است كه سرنوشت قدرتها در آنجا معلوم ميشود كه اميدواريم با مقاومت خود مردم و ملت عراق آمريكاييها شكست بخورند و عقبنشيني كنند، كه اگر اين اتفاق بيفتد بازتاب بسيار بزرگ و سنگيني براي آمريكاييها در دنيا به دنبال خواهد داشت.
وي در بخش ديگر سخنانش درباره مسائل داخلي گفت: مجلس هشتم، بحمدالله با تلاش همهي دستاندركاران يك مجلس اصول گراست و به نظر اين مجلس از مجلس قبلي از نظر سواد و كيفيت بالاتر است، زيرا حدودا 85 نفر از نمايندگان داراي مدرك دكترا، 85 نفر فوق ليسانس، 90 نفر ليسانس، 35 نفر حوزوي و چند نفر ديگر هم داراي مدرك بالا هستند و از طرفي 48درصد نمايندگان مجلس رزمنده و يا خانواده شهيد هستند، 146 نفر نمايندگان جديدند و 130 نفر ديگر سابقهي حضور در دورههاي قبلي مجلس را داشتهاند.
وي افزود: مجلس شوراي اسلامي در قانون اساسي قدرت بسيار زيادي دارد كه بايد از آن به نفع منافع ملي و كشور استفاده كرد.
يوسفپور در ادامه با بيان اين كه پيشبيني ميشود دكتر لاريجاني به عنوان رييس مجلس هشتم انتخاب شود، گفت: ايشان نشان داده در سمتهاي مختلف داراي خلاقيت بوده و انشاءالله بتوان اهداف مهم كشور را در اين مجلس پيگيري و مشكلات را برطرف ساخت.
صاحب امتياز روزنامهي سياست روز همچنين گفت: امسال بارندگي كم شده و بر اثر خشكسالي محصولات خشك شده و از طرفي كمبود آب بر نيروگاههاي برق هم تاثير گذاشته كه همهي اينها عواملي شده تا يك سري مشكلات به وجود آيد.
وي ادامه داد: در بحث مسائل اقتصادي داخلي دچار مشكلاتي هستيم. به طور مثال هنوز وارداتمان با صادراتمان خيلي فاصله دارد و تراز آن ميزان نيست، از طرفي درآمد داخلي كشورمان و مردم با هم همخواني ندارد و دخل و خرج مردم با هم نميخواند، در صورتي كه ما يك درصد از مردم جهان را تشكيل ميدهيم خداوند 7 درصد ثروتهاي جهان را به ما عنايت فرموده است.
وي افزود: اقتصاد ما بيماري ريشهاي دارد و اين بيماري وابستگي ما به نفت است؛ به طور مثال، از زماني كه در كشور نروژ نفت كشف شده، از ابتدا پول نفت را ذخيره كرده و فقط براي كارهاي نفتي استفاده ميكنند و بقيهي پولهاي حاصله آن را در ذخيره ارزي نگه ميدارند، ولي در كشور ما با پول نفت همه كاري صورت ميگيرد.
يوسفپور با بيان اين كه با عوض كردن وزير اقتصاد اين مشكلات حل نميشود، گفت: بايد ساختار را عوض كرد. اميدواريم با همكاري و همفكري دولت با بازاريان اين مشكلات برطرف شود و به فرموده مقام معظم رهبري جهاد اقتصادي رخ دهد كه اين جهاد از جهادهاي ديگر سختتر و باارزشتر است.
يوسفپور در پايان گفت: در هر صورت نظام نشان داده در هر مسالهاي اگر راسخ و محكم باشد ميتواند تمام مشكلات را برطرف كند، به ويژه بايد مسائل اقتصادي را حل كند و از اين شكل دولتي خارج شود و به سمت و سوي خصوصيسازي برود، همچنين دستهاي پنهان افراد سودجو را از اقتصاد كوتاه كند كه اين مهم با كار كارشناسي از اراده و توان دولت خارج نيست.
وي در پايان به پرسشهاي حضار پاسخ داد.
انتهاي پيام
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 629]