واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دنيا مالي در گفتگو با مهر:بدنبال افزايش سطح كمي و كيفي قايقراني هستيم/ در بادباني ضعف داريم
فدراسيون قايقراني ايران بعد از كسب دو سهميه در بازيهاي المپيك به دنبال حضوري موفق در مسابقات بالي اندونزي و افزايش سطح كمي و كيفي در رقابتهاي آسيايي گوانگجوي چين است.
احمد دنيا مالي رئيس فدراسيون قايقراني ايران در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اينكه كار ما با كسب دو سهميه براي حضور در المپيك پكن تمام شده است، گفت: به دنبال اين هستيم تا يك اردوي تداركاتي را براي قايقرانان روئينگ در بلغارستان برگزار كنيم.
وي با تاكيد بر اينكه قايقرانان برتر به المپيك مي روند افزود: هر دو ورزشكاري كه موفق به كسب سهميه شده اند به همراه ديگر قايقرانان كه جنبه حريف را براي همديگر دارند در مراحل مختلف تست گيري شركت مي كنند تا در نهايت بهترين ها عازم المپيك شوند.
وي با اشاره به اينكه بعد از المپيك حضور موفق در مسابقات ساحلي "بالي اندونزي" براي ما اهميت بسياري دارد اظهار داشت : قايقراني ايران بايد در دو رشته جت اسكي و دراگن بوت در مسابقات ساحلي آسيا شركت كند.
دنيا مالي تصريح كرد: در اين بين جت اسكي رشته جديدي است و براي اولين بار عازم رقابتهاي برون مرزي مي شود. در دراگن بوت نيز تيم بانوان ايران تنها يك تجربه برون مرزي را داشته است بنابراين بايد تلاش زيادي براي كسب نتيجه در اين رقابتها انجام دهيم.
رئيس فدراسيون قايقراني و اسكي روي آب ايران خاطرنشان كرد: برنامه هاي اصلي فدراسيون از اين به بعد براي حضور موفق در بازيهاي آسيايي گوانگجو چين متمركز مي شود.
وي از رشد افزايشي تعداد رشته هاي قايقراني در بازيهاي آسيايي گوانگجوي چين خبر داد و گفت: به طوريكه براي اولين بار در 5 رشته حضور پيدا كرده وشاهد رشد كمي و كيفي قايقراني در اين رقابتها خواهيم بود. اسلالوم، آبهاي آرام، دراگن بوت، روئينگ و بادباني رشته هايي هستند كه قايقرانان ايران در بازيهاي آسيايي در آنها حضور مي يابند.
وي با تاكيد بر اينكه حضور ما دراين رشته باعث افزايش مدالهاي قايقراني مي شود افزود: روئينگ در رقابتهاي آسيايي 10 تا 12 مدال دارد. مدالهاي آبهاي آرام در دوبخش كانوكانادايي و كاياك تقسيم شده و در دراگن بوت و اسلالوم نيز كسب مدال دور از دسترس نيست. در بادباني نيز 12 تا 13 مدال توزيع مي شود.
دنيا مالي از مشكلات و برنامه هاي اين رشته گفت و اظهار داشت: ما در بادباني هر چه سريعتر بايد درصدد يافتن استعدادهاي خاص برآئيم زيرا فرصت كمي براي آماده سازي در اين رشته داريم. ما از نظر شرايط آبي مشكل نداريم اما در حقيقت هيچ گونه اطلاعات فني وعلمي از اين رشته نداريم بنابراين بايد براي شروعي موفق متوسل به كشورهاي صاحب نام اين رشته شويم.
وي افزود: به همين منظور يك اردوي دو تا سه ماهه را در سنگاپور پيش بيني كرده ايم. مجبوريم در فاز اول كار به كشوري برويم كه هم امكانات و تجهيزات خوب و هم مربيان با تجربه اي را در اختيار ما قرار دهد.
رئيس فدراسيون قايقراني ايران از نبود پيست اسلالوم به عنوان يكي از اساسي ترين مشكلات اين رشته ياد كرد و گفت: عمده مشكل ما در اين رشته نبود پيست تخصصي است. ساخت يك پيست در كنار درياچه آزادي 5 تا 6 ميليارد تومان براي ما هزينه در برخواهد داشت. تقريبا يك سال است به دنبال كسب مجوز احداث پيست در آزادي هستيم در حقيقت سازمان نيز با اصل اين كار موافق است اما هزينه هاي اين پروژه خيلي زياد است.
وي در پايان از حل مشكلات رشته آبهاي آرام گفت و ادامه داد: هرچند در اين رشته موفق به حضور درمسابقات انتخابي المپيك و كسب سهميه نشديم اما برنامه هاي خود را طبق تقويم ادامه مي دهيم. اين تيم ماه آينده عازم لهستان و آلمان مي شود.
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 411]