تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815315992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

احياي قنوات بروجرد سالانه نيازمند ‪ ۲۰‬ميليارد ريال اعتبار است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: احياي قنوات بروجرد سالانه نيازمند ‪ ۲۰‬ميليارد ريال اعتبار است
داخلي. اقتصادي. جهاد كشاورزي.

مدير جهاد كشاورزي بروجرد گفت: براي احياي قنوات كشاورزي اين شهرستان سالانه حدود ‪ ۲۰‬ميليارد ريال اعتبار نياز است.

محمود بختياري روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا مجموع قنوات موجود در اين شهرستان را يك هزار و ‪ ۱۶۱‬رشته عنوان كرد و افزود: هم‌اكنون سالانه حدود دو ميليارد ريال براي مرمت اين قنوات اختصاص مي‌يابد.

وي اظهارداشت: با اعتبار محدودي كه سالانه براي مرمت اين قنوات تخصيص داده مي‌شود اگر هر سال ‪ ۱۰‬رشته قنات مرمت شود، بيش از يكصد سال زمان نياز است.

وي گفت: اين در حالي است كه اگر ميزان اعتبار پيش بيني شده براي مرمت قنوات بروجرد هر ساله تخصيص داده شود، از عواقب اسف بار خشكيدن و تخريب آنها جلوگيري مي‌شود و ‪ ۴۰‬درصد از مشكلات تامين آب مورد نياز كشاورزان منطقه برطرف مي‌شود.

بختياري افزود: از سوي ديگر اگر بخواهيم هر ساله مجموع استخرها و كانالهاي آب اين شهرستان را به شيوه مطلوب در كنار قنوات مرمت نماييم، سالانه بيش از ‪ ۴۰‬ميليارد ريال اعتبار نياز است.

مدير جهاد كشاورزي بروجرد يادآور شد: اغلب اين قنوات در روستاهاي محروم بروجرد قرار دارند و علاوه بر كشاورزي از اين قنوات براي تامين آب آشاميدني نيز استفاده مي‌كنند.

بختياري گفت: در روستاهايي كه بيشترين قنوات را دارد بيش از ‪ ۱۱‬هزار خانوار ساكن بوده كه با توجه به شغل دامداري و كشاورزي تنها اميدشان به آب موجود در اين قنوات است.

وي اضافه كرد: ضروري است درباره تخريب استخرهاي سنتي كه اغلب آنها مصالح خاكي است تمهيداتي انجام شود تا از پرت آب، ذخيره بيشتر و نفوذ پذيري آب جلوگيري شود.

وي اظهارداشت: بهترين روش صحيح ذخيره آب كشاورزي احداث استخرهاي جديد و صنعتي با مصالح سنگ، سيمان و بتن است و باتوجه به اختلاف ارتفاع ورودي و خروجي - ميزان دبي سطح اراضي تحت پوشش در ابعاد مختلف طراحي و اجرا شود.ك/‪۳‬
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن